Şimdi Ara

YENİ 2017 APPLE IPAD PRO (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
9
Favori
20.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hangi kulaklık daha iyi? Beatsx mi yoksa aradaki 200tl farkı vererek powerbeats3 mü almalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce sipariş geçtim. 10.5" ipad pro ve powerbeats 3.

siparişi verdikten sonra öğrenci kimliğinin ön yüzünün fotosunu çekip atmamı söylediler bi tane mail adresine hemen gönderdim. gönderim hazırlığı yazıyor ve teslim tarihi 10.08 yazıyor.
  • Hazır kampanya varken kendim ve oğlum için almak istiyorum ama oğlum ilkokula gidiyor.. benim ünv. yıllarım ise çoktan geçti.. kampanyadan faydalanmanın bir yolu var mıdır arkadaşlar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • skas S kullanıcısına yanıt
    tanıdık üni öğrencisi birilerini bulmak. başka yolu yok.
  • Kendi kredi kartımla bir arkadaşımın öğrenci kimliğini göndererek alabilir miyim peki ?

• skas S kullanıcısına yanıt
    ondan tam emin değilim. bi apple ın sitesine girip canlı sohbet veya telefon numarasından sorun.

çünkü ürünü aldıktan sonra şu adrese öğrenci kimliğinin fotoğrafını gönderin diyorlar. sıkıntı olmasın..
  • aycanata kullanıcısına yanıt
    Hocam cihaz geldi mi? Esc market sanırım benden oradan almayı planlıyorum. 2 yıl apple Tr garantili kapalı kutu ulaştı mı cihazınız? ve hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın:)
  • Apple pencil kullanan var mı arkadaşlar ve kılıf olarak ne kullanıyorsunuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornek

Hocam cihaz geldi mi? Esc market sanırım benden oradan almayı planlıyorum. 2 yıl apple Tr garantili kapalı kutu ulaştı mı cihazınız? ve hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın:)

Kapalı kutu, tertemiz geldi. Pazar sipariş verdim, salı sabah elimdeydi. Ben 2639TL'ye aldım ama kulaklık falan yok.
  • unicornek kullanıcısına yanıt
    Ben Apple Pencil +kahverengi apple sleeve ve apple siyah deri kapak aldım çok şık duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12.9 olan ile "monitör taşıyormuş" hissi oluyor ve biraz daha yavaş hissediyorsun.
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kılıf 9.7 için sanırım, 10.5 için tavsiyeniz var mı?

Aynı sitede mevcut hocam. Fiyatı 250 falan ama gerçekten kılıf yani...
  • Arkadaşlar öncelikle yardımcı olamaya çalıştığınız tüm mesajlar için teşekkürler. Bende ipad pro 10.5 almak isteyenler için kısa bir hesap tablosu çıkartıyorum, umarım işine yarayan arkadaşlar olur.

ipad pro 10.5 64gb şuan;
    1) n11 de 2.750,00 TL (forumda arkadaşlardan alabileceğiniz hediye çeki ile 2.600,00 TL civarına mal edilebiliyor.)
    2) Apple mağazalarında ve apple store da ise; öğrenci indirimi ile birlikte; 2.879,05 TL + Beats x kulaklık hediyesi var ve bu kulaklığın fiyatı 699,00 TL.

Kulaklık bu parayı etmez yada benim ihtiyacım dahilinde değil diyenler için n11 de satılan, ben cihazımı görüp alacağım hem de 200,00 TL civarı farkla beats x kualklık sahibi olucam diyenler apple dan almayı tercih edebilir. (Kulaklık için airpods tan daha kaliteli ve işlevsel yorumları okudum.)

Ayrıca apple kılıflar pahalı ancak kaliteli bir kılıf almak istiyorum diyen arkadaşlar için n11 de uag resmi satıcısı ile görüştüm, aşağıda linkini attığım uag kılıf salı günü stoklarda olacakmış. (10.5 in. ipad pro için)
    http://urun.n11.com/canta-kilif-aski/urban-armor-gear-uag-apple-ipad-pro-97-105-129-kilif-P106955664

Yine bu cihazı alıp, verdiğiniz paranın karşılığını almak için apple pencil alınması bir anlamda zorunluluk. Apple pencil ın fiyatı çoğu yerde aynı o nedenle almaya karar vereceğiniz yeri seçmek sizin takdirinizde. Buarada apple pencil apple store da 449,00 TL.

Beats x kulaklık için kullanıcı arkadaşlar varsa yorumlarını ve tavsiyelerini dinlemekten memnuniyet duyarım.Umarım faydalanan arkadaşlar olur:)

Alakası yok. Gayet hoş ve o kadar büyük değil hatta büyük ekranın baya avantajlarıda mevcur...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dc106 kullanıcısına yanıt
    foto isteriz :)
    çok kalın bi kılıf değil mi?
    ben apple store kampanya dahilinde +200 tl verip powerbeats3 ile birlikte aldım. beatsx güzel diyorlar ama ben sırf sporda kullanacağım için suya, tere dayanıklı olan powerbeats3 ten yana kullandım tercihimi.

2 kere kullanma şansım oldu. ürün gayet güzel, başarılı fakat mağaza fiyatı 900 tl kampanyasız alırsan. öldürsen beni 900 tl vermem bu kulaklığa. kampanya ile alınca 200 tl verdim en fazla o kadar eder derim ben. airpods nasıl bilmiyorum ama powerbeats3 ve airpods alacak olsam her halde airpods alırım. keşke kampanyada sırf beats kulaklıklar olmasa airpods ta olsaydı. kesin onu alırdım. ses kalitesi nasıl bilmiyorum dediğim gibi ama kötü olcağını sanmıyorum.

bi arkadaşıma önerdim bu ipad ve kulaklık kampanyasını o da beatsx ile almış ama sonra powerbeats3 ile değiştirmiş.
  • yarkan88 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

Beatsx i kullanıp beğenmediği için mi değiştirdi yoksa denemeden mi değiştirdi? Bilginiz var mı

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.