Şimdi Ara

YENİ 2017 APPLE IPAD PRO (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
9
Favori
20.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben demiyorum doğa sesleniyor.

İşin şakası tabi ki 12.9 çok istiyorsunuz umarım her şey gönlünüzce olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 7 Temmuz 2017; 14:29:23 >
  • EXios kullanıcısına yanıt
    Hocam alacağımda 256 GB yok 512 kakalamaya çalışıyor apple 😂😂😂 ben bu tuzağa düşmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • I am paris kullanıcısına yanıt
    Webden alın bence niye mağaza mağaza dolaşıyorsunuz ki Web candır, gerisi heyecan

• chengineer kullanıcısına yanıt
    Mağazada vardır diye düşündüm :))

• Özellikle kılıf kalem tablet için ve klavye fotoğrafları paylaşılırsa çok daha yararlı olacaktır bu konu.Çünkü İpad belli yani ne olup olmadığı.Ama kılıflar çeşit çeşit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mene

dün Akasya AVM'ye gitmişken Apple Store'a uğrayayım dedim ve doğru yeni iPad Pro 10.5 modeline yöneldim. Elimde de iPad Pro 9.7 versiyonu vardı, yan yana inceleme ve karşılaştırma şansım oldu. Öncelikle performans farkı anlaşılabilir birşey değil çünkü 9.7" olan ipad pro bile çok güçlü bir cihaz. Gündelik hayatta kullanım esnasında kolay kolay fark edilemeyecektir diye düşünüyorum. Ancak işin can alıcı kısmı ekran. Aralarında resmen fersah fersah fark var. Hem parlaklık ve renk kalitesi farkı hem de 120Hz tazeleme hızı inanılmaz fark yaratıyor. Sırf ekran kalitesi farkı için bile 10.5" modeline geçmeyi düşünüyorum Bunun dışında kalem kullanımı da çok çok az da olsa daha iyi durumda 10.5" modelinde. Kamera ise daha da kalite olmuş.

Eğer ekran kalite farkı sizler için çok önemli değil ve fazla para vermeye değecek kadar bir fark yaratmıyorsa ikinci elde 9.7" modeline bir bakın ve alın derim. Neredeyse yarı yarıya fiyat farkı oluşuyor. Ekran ve kamera önemli diyenler hiç düşünmeden 10.5" modelini alsın

Teşekkürler. yorum için. O zaman İpad Mini 2 ile karşılaştırmayalım bile

12.9 da çok büyük ama.
  • mybo37 kullanıcısına yanıt
    Malesef döviz kurların arttığı döneme denk geldiği için bir anlamı kalmayacaktır.
  • Bugün 12.9 256 gb gümüş renk siparişi vermiş bulunuyorum. İşlemleri telefondan hallettik çok iyi bir konuşma ile ( bıraksalar sabah'a kadar konuşabilirdim teldeki bayanla 😂 ) havele işlemleride umduğum kadar zor olmadı. Yapı kredi bankası bulamadım garanti bankasından havale üçreti ödeyerek kendilerine aktardım 3-5 gün içinde beni hem arayıp hemde mail ile bilgilendireceklerini söylediler.
    Eşimde öğretmen olduğu için fiyat bayağı düştü, 3.800.72 ₺ ye geldi. Artık ipad ne zaman gelir bilmiyorum ama ücret işleme konduğu gibi 1-2 hafta içinde geleceğini söylediler. Türkiye'de 12.9 256 GB istediğiniz renk anca eylül ayı gibi bulabilirsiniz dendi bu arada mağarlardaki görevliler.

Bakalım artık hayırlısı olsun.

Hayırlı olsun almışsınız sonunda

• chengineer kullanıcısına yanıt
    He ya aldım hocam hayırlı olur inşallah teşekkür ederim. mağaza mağaza dolaştık bulamadık 256 gb gümüş renk. Ankara da kıbrısta bile arattım yok. En sonunda karattım gözümü 😂

• Bırakın 10.5 12.9 mu işlerini..Kılıf klavye işlerini nasıl halledeceksiniz ?

Hayırlı olsun bu arada I am paris

Şunlar var ama çok kaba.
    https://khomoaccessories.com/collections/universal-cases

Çok bakındım ama sanırım apple aksesuarlarına bayılacağız parayı.Hem kalem hem klavyeli bir seçenek olsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 11 Temmuz 2017; 16:44:25 >
  • Ben cihazı alırsam şu klavyeyi düşünüyorum. Hem klavye hem kılıf hemde kalemi koymaya yer var. Üstelik klavye alttan aydınlatmalı ve fonksiyon tuşları mevcut apple keyboard da olmayan.

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim hocam 😇 Aldım sonunda hepimiz rahatladık 😂

Ben şuan için tan takırım hocam ya. Kalem kılavye vs anca eylülde alırım daha tatile çıkacağız. Çep bomboş kaldı 😂😂😂

Şimdilik emanetten bir silikon kılıf, birde koruyucu cam almam gerekiyor eylüle kadar.

Beklemeside zor oluyor ya 😂😂😂😂

Bu arada şimdi baktım linke, benim cüzdan modeli kılıflar 😂 Silikon kılıf en güzeli hocam seffaf 😂😂 ben silikon kılıfın onun arkasına para, kredi kartı, nufus cüzdanımı bile koyarım 😂 mesela telefonumun arkasında 80 tl var, tek sıkıntısı bozuk para koyamıoruz 😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I am paris -- 11 Temmuz 2017; 20:04:19 >
  • Klavye saatlerce yazı yazmıyorsanız bence gereksiz. ios 11le çok gelişmiş bir ekran klavyesi geliyor zaten.

• Arkadaşlar kalemde değişiklik var mı? Yoksa 2.el kaleme bakacağım da.
  • yekzan Y kullanıcısına yanıt
    Kalem değişmedi, aynısı satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

Kalem daha hafif daha hassas olmamış mıydı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am paris

Tşk ederim hocam 😇 Aldım sonunda hepimiz rahatladık 😂

Ben şuan için tan takırım hocam ya. Kalem kılavye vs anca eylülde alırım daha tatile çıkacağız. Çep bomboş kaldı 😂😂😂

Şimdilik emanetten bir silikon kılıf, birde koruyucu cam almam gerekiyor eylüle kadar.

Beklemeside zor oluyor ya 😂😂😂😂

Bu arada şimdi baktım linke, benim cüzdan modeli kılıflar 😂 Silikon kılıf en güzeli hocam seffaf 😂😂 ben silikon kılıfın onun arkasına para, kredi kartı, nufus cüzdanımı bile koyarım 😂 mesela telefonumun arkasında 80 tl var, tek sıkıntısı bozuk para koyamıoruz 😂😂

Bir foto inceleme gelir artık..

Dün bir daha bakındım apple store da kılıflara.O kadar basit kullanışlı ürünler yapan Apple şu Pro modelleri için kılıflara bir kalem yeri koymamış ya.
    İnanamıyorum gerçekten.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.