Şimdi Ara

YENİ 2017 APPLE IPAD PRO (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
9
Favori
20.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam şu duruşa bak, 😂😂😂 harika duruyor devasa. Aslında o kadar büyük değil ya 2.4 inç fak var arada emin ol kasa köşeleri 10.5 gibi inçe olsa 10.5 in yüzüne bakmazlar ki buda bir apple satış planı gibi birşey. Eminim seneye 12.5 çıkartıp kasayı incelteceklerdir.

Valla hocam şu lanet sıgarayı bırakma zamanım geldi geçiyor, uzun süredir düşündüğüm bir şey lakin ağlıyoruz içiyoruz, seviniyoruz içiyoruz, duygulanıyoruz içiyoruz bakalım Nasıl olacak ama sanırım 700₺ taksidi verdik mi bu iş olacak gibi 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olur da rastgelirseniz bana da haber edin 200 bayılmayalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12.9 mu 10.5 mi beyler. Son dakikalara girdik bugün sipariş geçiyorum, sizde bende kurtuluyoruz sonunda.😂😂😂

Pişman olurmuyum 12.9 aldığıma,olmazsın derseniz onu alacağım.

Not : arkadaşlar havale ile nasıl alınıyor siteden bilen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I am paris -- 1 Temmuz 2017; 13:17:37 >
  • I am paris kullanıcısına yanıt
    Yanınızda taşıyacaksanız 12.9 biraz garip olur demedi demeyin Ama geniş ekranda çalışmak istiyorsanız, bence gönlünüzden geçeni alın. Zaten 2-3 hafta sonra ekrana alışınca kullandığınız ekran güzel gelecek

Havaleyi anlatayım, çantaya kadar gelin, ödemeye devam edin, adres falan girmeye devam, ödeme yöntemi olarak kredi kartı ilk gelecek, üst tabdan banka havalesini seçin onaylayın.

Hem site sizi ödeme sayfasına yönlendirecek, hem de size aynı ödeme ayrıntıları olan mail atacak. O mailde verdiği bilgilerdeki kurum adı, IBAN ve açıklama kısmına size girin dediği kodu girerer, havale ya da eft yapın. Yapı Kredi kullanıyor bu arada Apple. Ödemeniz karşıya ulaştıktan 3-5 günde size onay maili gelecekmiş. Ben canlı desteğe sordum para size gitti niye onaylanmadı diye, para yurtdışına yollanıp Apple'dan onay alınması 3-5 gün sürüyormuş. Ardından onay maili alacaksınız dendi. Ben de bekliyorum.

• selam arkadaşlar bende ipad pro almayı düşünüyorum ama kullanan arkadaşlara bir kaç soru sormak istiyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim

1-Yeni pro cihazlarda hızlı şarj var dediler tanıtımda bu doğrumu ve normal şarja göre ne kadar kısa sürede şarj oluyor
    2-İpad air 2 kullanıyorum yeni pronun sesi air 2 yi baz alacak olursak 2 - 2,5 kat daha fazla çıkar mı acaba
  • Arkadaşlar space gray mi silver mi tavsiye edersiniz

• ata_1907_ A kullanıcısına yanıt
    Silver daha çok ipad havası veriyor.

• İpad pro için klavye kullanan var mı ? Tavsiye edermisiniz yorum yapabilecek var mı ?

• Keşke proyla arasında fiyat uçurumu olmasaydı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

Ben de cihazı aldım, yalnız piyasada neredeyse hiç kılıf yok.

Aranızda smart cover’ı alan var mı; nasıl?

• blackberry4ever B kullanıcısına yanıt
    Sık yazı yazıyorsanız alabilirsiniz. Alıştıktan sonra cok kulllanisli ve pratik. Ancak yazı yazmak ile ilgili fazla bir aktiviteniz yok ise almayın. Sonuç olarak az bir fiyat degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

Merhaba,

Ben idareten baseus kılıf ve ekran koruyucu aldım. UAG ürünleri 20 sinden sonra gelecek UAG almayı düşünüyorum

• Istanbullu Einstein kullanıcısına yanıt
    Ben aldım. Bence aypede en yakışan aksesuar bu ürün. Ben cihazın arkasının kapanmasını istemiyorum. O yüzden smart cover daha hoşuma gidiyor. Ayrıca kalemi kapağın sağına koyunca mıknatısla yapışıp sabitleniyor. Kısacası masada durur vaziyetteyken ekranı korumak, stand olarak kullanmak için uygun bir ürün. Ben normal versiyondan aldım, gönül deri olanı istiyordu arada bariz kalite farkı var. Ama bu da yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

quote:

Merhaba,

Ben idareten baseus kılıf ve ekran koruyucu aldım. UAG ürünleri 20 sinden sonra gelecek UAG almayı düşünüyorum

Ekran koruyucu kalemin etkileşiminde performansı düşürüyor mu? Memnun musunuz siz? Ben ekran koruyucu almadım kalem hassasiyeti kaybolur diye. Eğer problem olmuyorsa alsam iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

quote:

Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

quote:

Merhaba,

Ekran koruyucu kalemin etkileşiminde performansı düşürüyor mu? Memnun musunuz siz? Ben ekran koruyucu almadım kalem hassasiyeti kaybolur diye. Eğer problem olmuyorsa alsam iyi olur.

Merhaba benim iPad Pro 10.5 yolda gelicek fakat daha önce 9.7 ipad promda kullandım ekran koruyucu pencil hassasiyetini düşürmüyor. Aksine ekranıda koruyor :). Ben hemen cam siparişi verdim. Gelir gelmez uygulayacağım tavsiye ederim.

• Nerden sipariş verdiniz?

• Tam onu yazacaktım

• quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

Nerden sipariş verdiniz?

n11 den sipariş verdim baseus kılıf ve kırılmaz cam 114 tl. UAG de n11 de fakat UAG nin gelmesine 20 gün var stoğa girince mutlaka alacağım bir kılıf size de tavsiye ederim.

• Tamamdır teşekkürler. Ipad 2den beridir yıla yakındır şu kılıftan kullanıyorum:

http://www.elmasepeti.com/beez-La-Robe-Allure-iPadiPad-AiriPad-Air-2-Kilifi-Moka-Kahve,PR-988.html

Bozulmuyor, cihazı taşımayı kolaylaştırıyor. Yine aynı kılıfa pro modeli de uyumlu. O yüzden kalın kılıf almak istemiyorum arkası için. Bendeki ipad 2 için olan modeldendi, kılıf yepyeni halen eskimiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 5 Temmuz 2017; 0:04:49 >

• İpad pro 12.9 almak için apple müşteri hizmetlerini arıyorum, 'Mağazalarınızda varmı gelip alacağım' diyorum yarım saat bekletip 'vardır heralde wep sayfamızda satışı varsa' yanıtı alıyorum...

Bu nasıl birşeydir ya.

1 bucuk saatlik yol mesafem var, Gidip eli boş dönmek istemiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlar bana bu konuda yardım edebilirlermi acaba. Zorlu avm de bulabilirmiyim sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I am paris -- 5 Temmuz 2017; 15:49:19 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.