Bildirim
Yeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerim (22. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Masallah diyorum Kazasız belasız güle güle kullanın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
kit neydi ? -
BRC comfort taktırdımquote:
Orijinalden alıntı: texmo
kit neydi ? -
Değerler çok güzel hocam lpg ile daha ekonomiktir mutlaka. Ben lpg düşünmüyorum fazla trafik yok buralarda kış sartlarinda bile 8lt yi geçmedi sakin sürüyorum uzun yol 5 veya 5.5lt. Lpg ihtiyacim doğarsa sizin tercihiniz gibi candan muhendislikte taktiririm. Kazasiz belasız sürüşler diliyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Benzinli araç kullanırken daha sakin kullanıyordum. Lpg olunca hesap kitap karışıyor, sürekli yakıt alıyorsun, arada benzin alıyorsun. Hesabı kitabı unutup daha rahat kullanmaya başlıyordum. Uzun yolda hız bir anda 20-30km artıyor mesela. Bu tüketimde nasıl bir kullanım var? Ort hıza göre tüketim çok değil ama çok az da değil.
Uzun vadeli 3-4bin km lik tüketim var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakıt ortalamasını 1-2 ay depo bazlı yaptım 7-8 lt civarında dolaşıyordu uzun vadede şuan marştan marşa ölçüyor.Toyota beyinsiz bir araba yaptığı için uzun vadeli tüketimi malesef göremiyorum .quote:
Orijinalden alıntı: commandx
Benzinli araç kullanırken daha sakin kullanıyordum. Lpg olunca hesap kitap karışıyor, sürekli yakıt alıyorsun, arada benzin alıyorsun. Hesabı kitabı unutup daha rahat kullanmaya başlıyordum. Uzun yolda hız bir anda 20-30km artıyor mesela. Bu tüketimde nasıl bir kullanım var? Ort hıza göre tüketim çok değil ama çok az da değil.
Uzun vadeli 3-4bin km lik tüketim var mı?
Ben bir depo lpg (ortalama 35lt) ile minimum 340km yapıyorum istanbul da dikkat etmeden.Dikkat ederek 390 kadar çıktım daha fazlasını görmedim.
Uzun yolda da yine bu rakamları yapıyor düşmüyor sebebi 120-140 ile gitmem olabilir sürekli.
Ortalama şehir içi ve şehir içi sabit 33 kuruş civarı bir tüketimim var diyebilirim
-
Uzun vadeli tüketimler bu yüzden çok yanıltıcı oluyor. Tsi konularında tüketim paylaşıyor. Adam şehir içini geçtim, şehir dışı bile 90-100le uzun yol gidiyor. Haliyle ortalama hız da tüketim de düşük çıkıyor. Az yakan araba olunca tüketim kullanıma göre aşırı artmıyor, şehir içi performanslı, şehir dışı hızlı kullanıyorsun. Haliyle uzun vadeli tüketim de hız da yüksek. Dizel araçların uzun vadeli tüketimi biraz da bu yüzden yüksek.
Merhaba arkadaşlar 1.6 flame 160 anlaştım kapora verdim bayiye ancak pahalı almışsınız diyenler oldu bilgisi olan var mı
ÖTV indirimli mi aldınız ? aksine ucuzquote:
Orijinalden alıntı: halil45tr
Merhaba arkadaşlar 1.6 flame 160 anlaştım kapora verdim bayiye ancak pahalı almışsınız diyenler oldu bilgisi olan var mı
140 bine otomatik visionları satıyorlar sahibinden üzerinde şuan
Eğer ÖTV indirimli ise pahalı olabilir pek bilgim yok ama normal vergili fiyattan aldıysanız bence ucuz -
2020 model Toyota 1.6 flame otomatik vitesin liste fiyatı 161.650 tl.
siz 160.000 tl.ye almışsınız. bayi size 1.650 tl. yani % 1 indirim yapmış.
pahalı değil, ucuzda değil. normal bir alışveriş. hayırlı olsun. -
Teşekürler liste fiyati üzerinden verdiler, sadece bagaj havuzu hediye
-
Ben bu insanları anlamıyorum.Ekstra var diye ek para istiyorquote:
Orijinalden alıntı: 404NotFounD
Kendim de 2016 Toyota sahibi biri olarak bu Toyota ve Honda sahiplerini anlamıyorum şu an bayi de 139 bin olan araca istenen fiyata bak hadi extraları olsun yine etmez üstelikte 2019 model gider 2020 alırım
LPG taktırıyor araba fiyatına lpg fiyatını ekliyor.
LPG parasını ben kendim veririm hiç değilse lpg ben taktırırım bildiğim işçilik olur
Multimedia ekranı taktırıyor fiyata ekliyor aynısı sıfırı var hem taksitle alıyorsun niye yine fazla para vereyim takılı diye
Ülkemizde ikinci el fiyatlandırması bir değişik işliyor.
Bu paraları verip alan var mı ikinci el olarak onuda bilmiyorum
-
Hocam toyota corolla vision veya renault megan touch 1.6 arasında kaldım sizce tercihimi hangi yönde yapmalıyım. -
2 araçta lpg uyumluquote:
Orijinalden alıntı: Diego52
Hocam toyota corolla vision veya renault megan touch 1.6 arasında kaldım sizce tercihimi hangi yönde yapmalıyım.
Megane artıları
Megane de Multimedia ekranı olması corolla da yok ek 2100 TL almanız gerek
Anahtarsız giriş ve çalıştırma var gözüküyor ciddi bir özellik
Dijital klima var gözüküyor çift taraflı ise yine güzel bir özellik
yağmur sensörü var corollada yok
16 inç orjinal çelik jant corollada yok
Megane eksileri
Tasarımı biraz eskimiş olması ama halen gayet hoş bir tasarımı var
5 ileri olması corolla 6 ileri .
Corolla vision yeni tasarımı ve 6 ileri olması dışında bir üstünlüğünü göremedim meganeye karşı
Yalıtımı nasıl bilmiyorum ama donanım olarak ciddi fark var aynı para ise megane daha mantıklı geldi
Kontrol ettiğim de 125.000 TL civarına satıyorlar eğer bu donanımlar varsa ben düşünmeden megane alırdım çok fark var çünkü fiyatı da corolla dan daha ucuz neredeyse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 10 Ocak 2020; 16:28:15 >
-
Anladım hocam mesajını geç gördüm arabayı aldım toyota corolla 2019 1.6 vision çelik jantlı olanı.
megane ile arasında çok kaldım aslında dediğiniz özellikte bulmuştum meganı ama iş işten geçti sağlık olsun bu arada 125.000 megan
toyota corolla 128.000 aldım. -
Corollayı baya ucuza almışsınız 135 den aşağı yazan yok o zaman hiçte mantıksız olmuyor.quote:
Orijinalden alıntı: Diego52
Anladım hocam mesajını geç gördüm arabayı aldım toyota corolla 2019 1.6 vision çelik jantlı olanı.
megane ile arasında çok kaldım aslında dediğiniz özellikte bulmuştum meganı ama iş işten geçti sağlık olsun bu arada 125.000 megan
toyota corolla 128.000 aldım.
Önemli olan içinize sinen olmazı zaten
Hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın -
sağ ol hocam.
çok kararsız kalmıştım hangisini almalıyım konusunda en sonra corolla karar verdim hayırlısı böyleymiş.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X