Şimdi Ara

Yeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerim (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
875
Cevap
23
Favori
185.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kasım ayından itibaren satılan corollalarda android auto ve apple car play mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Kasım ayından itibaren satılan corollalarda android auto ve apple car play mevcut
    Onu bilmiyordum güncelleme için teşekkürler
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Bu çok güzel oldu bayi ile araçlar gelince konuscam balon ödeme mi ne varmış olursa öyle olmazsa bi yerden bi 5-10 bin borç alıp dream alacam inşallah fiyatlar artmaz beklemedeyim bakayım :) çok teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Architect_24 kullanıcısına yanıt
    Sıfır araç teklifi konusunu takip etmenizi öneririm. Geçen gün Şanlıurfa bayiisinden birisi 145bine dream cvt corolla için fiyat aldığını yazmıştı.

Mesajın linkini atıyorum.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141789327
  • Bugün Carvocal de 2200 TL kdv dahil multimedia ekranını taktırdım.
    Kısa süre kullansam da şuan gayet iyi ekranı bölme sayesinde aynı anda hem yolu hemde diğer tarafta istediğim şeyi açabiliyorum

Geri görüş kamerası ücretsiz ama ben taktırmadım park sensörü olduğu için
    Yeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerim
    Yeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerimYeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerimYeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerimYeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerimYeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 10 Şubat 2020; 15:34:3 >

• Çok güzel görünüyor. Hayırlı olsun.

• guzel olmus yerıne orjınall gıbı oturtulmuş super..
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeyourmindtr

Çok güzel görünüyor. Hayırlı olsun.
    Teşekkürler.

@lag3
    Teşekkürler.Aradığım tek şeydi.Arabaya artık yapacağım masraf kalmadı allah kaza bela vermezse artık uzun yıllar binerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

Bugün Carvocal de 2200 TL kdv dahil multimedia ekranını taktırdım.
    Kısa süre kullansam da şuan gayet iyi ekranı bölme sayesinde aynı anda hem yolu hemde diğer tarafta istediğim şeyi açabiliyorum

Geri görüş kamerası ücretsiz ama ben taktırmadım park sensörü olduğu için

hayırlısı olsun. bende aynı dertten muzdaripim. bi tane beyenmem lazım ama begenemedim. cpu z gibi bir program kurup özelliklerini kontrol ettiniz mi? işletim sistemi kaç mesela.
    dedikleri gibi sorunsuz hızlı çalışıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: estaba

hayırlısı olsun. bende aynı dertten muzdaripim. bi tane beyenmem lazım ama begenemedim. cpu z gibi bir program kurup özelliklerini kontrol ettiniz mi? işletim sistemi kaç mesela.
    dedikleri gibi sorunsuz hızlı çalışıyor mu?

Alıntıları Göster
    Öncelikle 2200 TL pek edecek bir ürün değil ram 2 GB yazıyorlar ama biraz kurcalayınca 1 GB olduğu gözüküyor , ben vergiden düştüğüm için 1400-1500 tl geldi ondan çinden almakla uğraşmadım

İş görüyor mu görüyor aynı anda 2 program da kasılıyor.Tek program varken sorun yok.

Örnek sadece google haritayı açın sorun olmuyor.Yada sadece Youtube açın sorun olmuyor ama

Harita + spotify açarsanız ve ekranı ikiye bölerseniz çalışıyor ama bir işlem yapmaya çalışırsanız bekletiyor sizi akıcı değil yani

Birde kendi tasarımlarını vs kurmuşlar görüntü olsun diye oda ağırlaştırıyor biraz ben
    play.google.com
    Nova Launcher - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher&hl=tr
    uygulamasını kurdum kendi tasarımlarını kullanmıyorum biraz daha rahatladı

Daha önceden çinden getirmiştim olmamıştı , L gibi içe giren modelini getirirseniz %90 uyar bana taktıları L gibi içeri gerindi arkazı düz olmayacak kesinlikle

Ama mutlaka bir şekilde edinin derim aracı çok değiştiriyor ekran büyük ve üste olduğu için navigasyon açınca çok büyük kolaylık yoldan gözünüzü ayırmadan kullanabiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 19 Şubat 2020; 13:17:1 >

• emrcnd E kullanıcısına yanıt
    açıklama için teşekkürler. anlaşılan biraz daha araştırma yapacam
  • quote:

açıklama için teşekkürler. anlaşılan biraz daha araştırma yapacam
    Ben dayamadım aldım

sahibinden de 1200-1500 satanlar var ama nasıldır bilmiyorum
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    bende 2 tane ürün buldum ama bunların ikiside ankara da bende manisa somadayım. bi hafta sonu kopartıp gitmem lazım yada forumdaki güzel insanlardan aracına bakmaya giden olursa yorum almak isterim.

1. ERGAZİ GARAGE

2. EMR GARAGE

sanırım bizim araçlarla uyumlu ama tabii ne kadar dedikleri gibi çıkar bilmiyorum.

gözümü yumup alacam sanırım bi tane yada şeytana uyacam. çekik gözlülerden alacam bi tane.

oda bu Isudar

bakalım kısmet artık.

• estaba kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Bende Somadayım. Pazartesi 1.6 vision aldık ve Multimedya araştırıyorum.

Bu aleti buldum.fiyatı gayet makul.Muhtemelen 1gb. Benim işimi görür gibi. Müzik çalsın, arada çocuklara film oynatsın , ayda yılda birde navigasyon işte. Kargo montaj 1500 ü bulur gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogz45 -- 20 Şubat 2020; 12:51:25 >

• açıkçası ben uzun yol seviyorum bilmediğim yerlere gitmeyide seviyorum. her zaman navigasyon ekranı açık gezmek hoşuma gidiyor. altta da genelde radyo programı yükleyip radyo dinliyorum ama bazende flash bellekten müzik açıyorum. 2 sini birden kaldırması için en kötü 2 gb ram olması lazım. o yüzden kaliteli bakıyorum 1 sefer alacaz bunu ömürlük duracak arabada sonuçta.

kendim takabilirim önceki kasaya takmışlığım var 1.33 life için çinden getirtip halletmiştim. bunuda büyük ihtimalle takarım ama özelliklerini bilmek lazım sadece dogru mu diye.
  • quote:

açıkçası ben uzun yol seviyorum bilmediğim yerlere gitmeyide seviyorum. her zaman navigasyon ekranı açık gezmek hoşuma gidiyor. altta da genelde radyo programı yükleyip radyo dinliyorum ama bazende flash bellekten müzik açıyorum. 2 sini birden kaldırması için en kötü 2 gb ram olması lazım. o yüzden kaliteli bakıyorum 1 sefer alacaz bunu ömürlük duracak arabada sonuçta.

kendim takabilirim önceki kasaya takmışlığım var 1.33 life için çinden getirtip halletmiştim. bunuda büyük ihtimalle takarım ama özelliklerini bilmek lazım sadece dogru mu diye.
    Ben müziği bluetooth ile açıyorum.Ekran da sürekli navigasyon açık hiç kasma yok.

Eğer ekranı ikiye bölmeye çalışırsanız o zaman kasma oluyor.

Piyasadaki ürünler bir birine benzer 2 GB yazıyor ama sahte aslında 1 GB eğer çok önem veriyorsanız mutlaka test edin derim

@gz45
    attığı link %90 benimki ile aynı ,Eğer performansı aynı ise 1200 TL eder mi %100 eder derim

Daha dün kullandım navigasyonu arkada bluetooth üzerinden müzik çalışıyordum google harita hiç kasma yok çok kullanışlı

Sadece 2200 TL etmez yoksa iş görüyor arkadaşın attığını inceleyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 20 Şubat 2020; 13:27:57 >

• Mp3, video ve navigasyon için bence 1gb yeterli olur. Ayrıca en fazla navi altında ya radyo açık olur yada Mp3 onun içinde bu alet yeter gibime geldi arkadaşın dediği gibi. Sonuçta 1250 TL iyi fiyat. Düz tablet olsa 2 yada 4gb dicem de araçta en fazla ne yapılabilir ki?

• quote:

açıkçası ben uzun yol seviyorum bilmediğim yerlere gitmeyide seviyorum. her zaman navigasyon ekranı açık gezmek hoşuma gidiyor. altta da genelde radyo programı yükleyip radyo dinliyorum ama bazende flash bellekten müzik açıyorum. 2 sini birden kaldırması için en kötü 2 gb ram olması lazım. o yüzden kaliteli bakıyorum 1 sefer alacaz bunu ömürlük duracak arabada sonuçta.

1 GB cihazın Performansı belki fikir sahibi yapar sizi.Ben direksiyona navigasyon tuşu atadım çok pratik oluyor hiç teyple uğraşmadan direksiyondan tek tıkla navigasyonu açabiliyorsun tüm cihazlar için geçerli bu tabi

spotify açınca cihaz kasmaya başlıyor spotify açmazsanız bir sorun yok

Orijinal Menüsü de bu şekilde

• ben galyana geldim şiparişi geçtim ilgi alakanıza teşekkürler bakalım cihaz gelsin. kurulumu yapayım özellikler vs.. bi açıklama veya video da ben atabilirim belki.

Yeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerim
  • estaba kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun. Multimedyasız boş duruyor sanki araç iyi yapmışsınız. Önümüzdeki aylarda alıcam bende inşallah. Siz takın bende alınca montaj konusunda yardımınızı isteyebilirim uygun olursanız.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.