Şimdi Ara

Yeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerim (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
875
Cevap
23
Favori
185.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 corolla 2019 grubunada üyeyim. O arkadaşları görünce tedirgin oldum. Burada ki arkadaşlara da sorayım dedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • granada0020 G kullanıcısına yanıt
    Otomobil formunda ne cesaretle bu kadar sacmalayabiliyorsun anlayabilmis degilim.Önce bir ogren sonra yorum yaz.Genc bak sana anlatayim astra j dedigin arac sorun cikarmasiyla bilinen, 10 yillik kasaya sahip, hantal, cok yakan, hele birde lpg takarsan seni sanayiciyle arkadas eden sacma sapan bir aractir.Bizim gibi otomobilin altinla esdeger oldugu ulkelerde alici bulur zira cogu gelismis ulkede artik bu kasa tarih oldu.Sen kalkmis bu astrayi yeni cikmis dunyanin en cok satan arabasi olan corollayla karsilastirmissin o yuzden tekrar diyorum iyi sacmalamissin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Kendi beğeni ve zevkleriniz başka olabilir, o gövdedeki arabayla 15 kapak jantla gezmekte bana çok saçma geliyor mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: kral100

Kendi beğeni ve zevkleriniz başka olabilir, o gövdedeki arabayla 15 kapak jantla gezmekte bana çok saçma geliyor mesela
    Corollayı alma sebebimiz ekonomi yapmak.LPG taktırma sebebimiz ekonomi yapmak.

Gidip sıfır lastikli bir arabanın lastiklerini yarı fiyatına verip jant almak ve yeni sıfır lastik almak bence de mantıksız ve bende almadım zaten

1 yıl geçti, sanırım 1 yıl sonra ortalama lastik ve jantları yenilerim hem lastiklerim yenilenmiş olur hemde jant büyütmüş olurum aracı alırken hedeflediğim ekonomi tam anlamıyla yapmış olurum.

Sonuç olarak aracın içersin de zaman geçiriyoruz dışı pek alakadar etmiyor beni

Lastiğe vereceğim parayı multimedia vererek kendimi daha çok mutlu ettiğimi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 31 Mayıs 2020; 19:24:47 >
  • Lpg 4000 (lovato c obd2 muayene ruhsata işletme 3 yil lpg motor garantisi dahil) jant lastik 2400 (en üst paketteki siyah 16 jant ve good year yumuşak lastik eski lastigi vererek) ekran 1600 (geri görüş ve ön yol kamerasi dahil) cam film 300 led far 200 beyaz iç led 200 kaput keçesi 220 motor üst kapak 190 lira yaklasik 9 bin lira harcadim araç vision otomatik 2019 model ben alirken dream paketle arada 20 bin lira fark vardi dream janti hosuma gitmiyor ekrani bizim taktirdigimiz ekranlara gore yetersiz araca Allah nasip ederse en az 4-5 yil binmeyi düşünüyorum bence bir arac insanin gucu yettigince iceriden ve disaridan insanın hoşuna gitmeli 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 31 Mayıs 2020; 19:37:25 >
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    150 bin verip araba alan adam 3 kurusa jant lastik almaktan kacmaz.Tekrar soyluyorum bu benim fikrim arabayi gosteren en onemli donanim janttir.Bende multimediaya para vermem mesela.

• Dün Tekirdağ -bursa aynı gün tekrar bursa-tekirdağ yolculuğum oldu
    Toplam 762 KM
    Yola çıkmadan başta tekirdağ da 120 TL LPG aldım
    Bursa da lpg bitmeden tekrar doldurdum 106 TL aldı

Toplam 226 TL lpg ile 762 km yaptım halen lpg bitmedi

100-120 km hızlarda gittim genel olarak

Gidişte gece olduğu için klima kullanmadım hava serindi zaten ama dönüş neredeyse tamamen klimalıydı istanbulu 1-2 saat de geçtim ciddi trafik vardı yakıt olarak memnun etti dikkat etmeden kullanmış olduğuma rağmen.

Resimdeki yakıt verileri bahçeşehir - Tekirdağ arası 1-2 saat mola verdiğimiz için aracı stop etmiştim veriler sıfırlandı.Sadece Bahçeşehir - tekirdağ arası 80-90 km sabit geldim

Yeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerimYeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerimYeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 9 Haziran 2020; 12:11:35 >

• uzun yol ortalama 110 veya 100 bandında giden arkadaşlar. (sehir içi hariç her zaman hız sabitleyici kullanılmıştir.)

aracımda brc platium takılı servis anlaşmalı tüpcü ile anlaşıldı.

32 litre tüp ile ortalama 400 km yol yapılıyor. daha fazla gidebilir ama ben klima açık ve arada ufak gazlamalar yaparak kullandığım için aldığım degerler bunlar.

lastikler 35 psi, 16 jant lastik aldığım gün değiştirdim.

sehir içi tamamen farklılık gösterdiği için bunu paylaşma gereği duymuyorum. kimisi hırslı kullanır kimisi sakin. bu farklı olduğu için gerek yok.

Bodrum a gidip geldim.
    Arkadaşlar bu hafta sonu deneme fırsatım oldu. 120 km hızın altına genelde düşmedim.
    özellikle dönüş çok hızlı oldu gece olduğu için ışık vesaire çok denk gelmedim. genelde 130 civarına sabitledim.(hız limiti içinde kullandım)
    bodrumda fulledim tüpü 380 km yaptım. klima hep açıktı. uzun yolda koklayarak gidiyor sanırım. tabii hız sabitleyicinin büyük bi faydası var.
    yol tutusu da gerçekten iyimiş. virajlarda yolu iyi tutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estaba -- 29 Haziran 2020; 8:59:30 >

• arkadaşlar Durmadan zamn geliyor araçlara Nolacak bu durum iyi oluyor alan için ama alamayan içinde baya bi zor durum.

vision otomatik 166.300 yazıyor bide araba yok.
  • estaba kullanıcısına yanıt
    Hocam 15-20 yıl öncesi döndük neredeyse. Araba yeniden lüks olmaya başladı. Aralıktan beri 50 bin zam gördü araçlar. Alan kazandı. Elinde araç olan için alabilir çünkü aracıda değer kazandı ama sıfırdan alınacaksa bu fiyatlar pek mantıklı değil artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzun süre sonra bugün temizlik yaptım renkli araba gerçekten güzel ne kadar bakımı zor olsa da
    18.000 KM geldik

Yeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerim
    Yeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerimYeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerimYeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerimYeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 17 Temmuz 2020; 21:15:45 >

• evet sonunda 10 bin bakımı yapıldı.
    tabii ki ledler de takıldı.

gündüz görünümü

gece görünümü

• quote:

Orijinalden alıntı: estaba

uzun yol ortalama 110 veya 100 bandında giden arkadaşlar. (sehir içi hariç her zaman hız sabitleyici kullanılmıştir.)

aracımda brc platium takılı servis anlaşmalı tüpcü ile anlaşıldı.

32 litre tüp ile ortalama 400 km yol yapılıyor. daha fazla gidebilir ama ben klima açık ve arada ufak gazlamalar yaparak kullandığım için aldığım degerler bunlar.

lastikler 35 psi, 16 jant lastik aldığım gün değiştirdim.

sehir içi tamamen farklılık gösterdiği için bunu paylaşma gereği duymuyorum. kimisi hırslı kullanır kimisi sakin. bu farklı olduğu için gerek yok.

Bodrum a gidip geldim.
    Arkadaşlar bu hafta sonu deneme fırsatım oldu. 120 km hızın altına genelde düşmedim.
    özellikle dönüş çok hızlı oldu gece olduğu için ışık vesaire çok denk gelmedim. genelde 130 civarına sabitledim.(hız limiti içinde kullandım)
    bodrumda fulledim tüpü 380 km yaptım. klima hep açıktı. uzun yolda koklayarak gidiyor sanırım. tabii hız sabitleyicinin büyük bi faydası var.
    yol tutusu da gerçekten iyimiş. virajlarda yolu iyi tutuyor.
    16 jant icin sehir ici gereken lastik havasi 32 bilginiz olsun uzun yolda yukle 34-35 yapilabilir 👍

• teşekkürler ama bunu test ederek ögrendim 32 yapınca gerçekten sehir içi ektra bi yumuşaklık sağlıyor duğru ama ben uzun süre kullanmak için lastiklerden tam verimlilik almak istiyorum.
    o yüzden boşta ve sehir içi 35 psi. uzun yol ve yüklü olunca kapıda da yazdığı gibi 38 psi. yapıyorum.
  • quote:

evet sonunda 10 bin bakımı yapıldı.
    tabii ki ledler de takıldı.

gündüz görünümü

gece görünümü

Çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın

@yabancı34 @estaba

Uzun yolda balata sesi sizde geliyor mu 10.000 km de garantiden değişti ben aracı sürekli uzun yolda kullanıyorum neredeyse en son 700 km yolculuğumun sonlarında balata yine ses yapmaya başladı açıkcası biraz da yormuştum aracı

Şehir için de bir ses yok
    Car COROLLAyoutube
    Toyota corolla balata sesi
    https://www.youtube.com/watch?v=C_qZQrUDi3g
    bu sesin daha çoğu geldi hatta

teşekkürler. ama bende öyle birses yok. sanırım. tüpü taktırdığım zaman bir arkadaş demişti surası sürtüyor deyip levyeile birşeyler yapmıştı. belkide ondan ötürü geçmiş olabilir.
    çokta dikkat etmiyordum müzik açıp uzun yolda keyifle hız sabitleyici ile akıyordum.

yola çıkınca bi dinleyeyim arabayı bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

Uzun süre sonra bugün temizlik yaptım renkli araba gerçekten güzel ne kadar bakımı zor olsa da
    18.000 KM geldik

maşşalah allah nazarlardan saklasın. nice seneler kmler kullanalım inşallah ama sizden küçük bi ricam var.

direksiyona uyduruktan da olsa 20 30 tl lik dikmeli hava delikli kliflardan almanız. direksiyon duydugun kadarı ile çok çabuk deforme oluyormuş malum yaz ayları daha da çabuk deforme olabilir.

iyi günler dilerim.

• quote:

maşşalah allah nazarlardan saklasın. nice seneler kmler kullanalım inşallah ama sizden küçük bi ricam var.

direksiyona uyduruktan da olsa 20 30 tl lik dikmeli hava delikli kliflardan almanız. direksiyon duydugun kadarı ile çok çabuk deforme oluyormuş malum yaz ayları daha da çabuk deforme olabilir.

iyi günler dilerim.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler direksiyonu deri kaplatacaktım aslında ama virüs nedeni ile kimseyi bindirmiyorum

Bu olaylar bitince diktireceğim zaten üzeri kaplanacağı için plastik olduğu için pek direksiyonu önemsediğim söylenemez :)

bende söyle birşey yaptırmıştım. çinden şipariş vermiştim kovidden önce 2 ay falan kenarda durmuştu duyunca virüsü

ama tanıdık bi arkadaş yardımcı olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estaba -- 31 Temmuz 2020; 21:1:22 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.