Şimdi Ara

Yeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerim (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
875
Cevap
23
Favori
185.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babama 3 ay Önce kendime de yaklaşık 1 ay önce vision aldım. Bu süreçten dolayı çok kullanamadım ama. 16 Pasion jantı, sis farını taktım sadece multimedya kaldı. Güvenlik, yol tutuş ve var olan özellikler açısından çok keyifli bir araç.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aracı alalı 8 ay oldu hala ideal oturma pozisyonunu bulamadım. Boyum 1.81 hiç rahat edemiyorum. En önemli sebep direksiyon geriye çok fazla gelmiyor. Direksiyon rahat yetişir isem bu sefer de dizlerim çarpıyor gaz fren yaparken. Dizilerimi rahat yapıyorum bu sefer de direksiyon uzak kalıyor. Ortada kaldım hiç memnun değilim. Sırf bu yüzden arabayı bile değiştirebilirim. Aracın sanziman ve motorundan çok memnunum. Konfor falan Hersey güzel

• Krom çerçeve düşünen varsa kir için kusura bakmayın
    urun.n11.com
    Toyota Corolla Ön Sis Krom Kaplaması (2019 Ve Üzeri) - n11.com
    https://urun.n11.com/diger-krom-aksesuar/toyota-corolla-on-sis-krom-kaplamasi-2019-ve-uzeri-P417135175
    dan aldım

Yeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerimYeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerimYeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 30 Nisan 2020; 17:47:0 >

• emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Çifti mi bu para? Üstten yapılmalı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

Çifti mi bu para? Üstten yapılmalı mı?
    evet çifti 109 TL

Eski çıtanın Üzerine direk yapıştırıyorsunuz üzerine oturacak şekilde yapmışlar.
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Fiyatı iyiymis yapistirirken başka bir işlem yaptınız mı direk sağlam yapışıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

Fiyatı iyiymis yapistirirken başka bir işlem yaptınız mı direk sağlam yapışıyor mu?
    eski tampondaki plastiği temizledim sadece tozları aldım güzel yapılsın diye
    yapıştırdıktan sonra da köşelere kağıt bant yaptım iyice tutsun diye 1-2 saat sonra söktüm yapışkanı baya kuvvetli çok basit 5 dakikada yapışıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

eski tampondaki plastiği temizledim sadece tozları aldım güzel yapılsın diye
    yapıştırdıktan sonra da köşelere kağıt bant yaptım iyice tutsun diye 1-2 saat sonra söktüm yapışkanı baya kuvvetli çok basit 5 dakikada yapışıyor zaten.

Alıntıları Göster
    Guzel olmus elinize sağlık bilgilendirme icin teşekkürler siz birkac ay kullanin sorun cikmazsa memnun kalirsaniz şu corona sureci de yumusasin biz de yapariz 👍

• Benim 2018 life paket aracım var. Satıp sıfır otomatik dream almayı düşünüyorum. 40 bin TL farka değer mi acaba ?

• zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Bence değmez ben 2011 den geçtim otomatik vites icin. 2011 in kalitesi yeni araclarda yok.

• zahidow Z kullanıcısına yanıt
    2017 life aracımı satıp 1.6 vision aldım. Passion Çelik jantı, Sis farı taktım. Önümüzdeki günlerde multimedya da takıp aracı fulle yakın hale getireceğim inşallah.

1.6 motorun atikliği, aracın daha sessiz oluşu, hız sabitleyici, far sensörü, yarı digital klima,arka klima kanalları ve kol dayama birde kasanın yakışıklı oluşu gibi özellikleri benim için yeterli.

Dream da ki orjinal multimedya yetersiz, jantlar gri ve sade, otomatik el freni benim için olmasada olur,hayalet ekran ise işlevsel ve yeni nesil 3d değil aracımın üstüne 30 vermek yerine 18 verip visionu tercih edip kendim doldurmayı tercih ettim.

Yani zevkler ve renkler bu özellikler benim için önemli derseniz dream tercih edin ama yeni corolla 1.33 life ten kesinlikle daha keyifli ve kaliteli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogz45 -- 3 Mayıs 2020; 2:57:54 >
  • 140150 bin para ver Kıçı kırık 1 çift sis farı nedirki koymazlar aracaya yazık valaha billaha maliyeti nedir ya

• selçux kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle haklısın sis farı, jant hatta şerit takip, çarpışma önleme gibi şeyler kesinlikle standart olmalı ama markaların ülkelerin ekonomi ve alım gücüne dayalı oyunları bunlar. Ne kadar ekmek o kadar köfte mantığı. Bu visionu çıkar bakalım alım gücü yüksek ülkelerde alan oluyomu.

• quote:

Orijinalden alıntı: zahidow

Benim 2018 life paket aracım var. Satıp sıfır otomatik dream almayı düşünüyorum. 40 bin TL farka değer mi acaba ?
    Araciniz 1.3 ise manuelse deger tabiki hocam eski kasa ile arasinda cok fark var YouTube uzerinde ne kadar tanitim videosu varsa izledim hala yeni cekilen videolari takip ederim ben vision otomatik aldim ust paketlerdeki koyu celik jantti kendim taktirdim dream paket janti acik guzel degil lpg taktim cam filmi yaptim vallahi bakan bir daha bakiyor elmas gümüş gri ici de koyu renk Allaha sukur cok memnunum bir ekran eksigim kaldi onu da arastiriyorum Allah herkese istedigi araclara kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin...

• mcroses kullanıcısına yanıt
    Aksine, 2011 kasa Corolla tarihinin dip kalitesi olup güncel kasa yol tutuş ve iç malzeme kalitesi başta olmak üzere çok daha rafine bir araç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onder46 kullanıcısına yanıt
    2011 modeli 6 sene kullandim son bir senedir de son kasa corolla kullanıyorum. yeni kasanin iç malzeme kalitesi tam bir facia. burada çok dillendirilmiyor ama başka forumlarda başka gruplarda sık sık bahsi geçiyor. yol tutuş ve şanzımana bir lafım yeni kasada tek güzel şey o diyebilirim. tanıdıklarımda corolla var ara sıra biniyorum 9-10 yasında aracın içi sıfır araçtan daha diri ve kaliteli duruyor. benim 2011 corolla en boş paket olmasına rağmen kapı üstleri yumuşak malzemeydi, yeni kasade dream paket bile sert. gerçi yumuşak malzeme olmamasi daha iyi olmuş yeni kasada yumuşak olsun ya da olmasın her tarafı çok çabuk ciziliyor bunu kendim de tecrübe etttim başka başlıklarda da bol bol okuyoruz diger kullanan arkadaşlardan. toyota dan başka bir araba kullanmamış biri olarak yazıyorum son kasanın iç malzeme kalitesi kesinlikle kalitesiz. şu da varki maliyet için arabaların kalitelerinin düştüğü de bir gerçek.

• mcroses kullanıcısına yanıt
    2007/2013 yıllarına dair Corolla son 20 yılın dip seviyesidir bana göre iki kez alıp kullanmayı nasip etti Allah.

Şu anki kasa bağımsız süspansiyon, yumuşacık sürüm, çok da vasat olmayan iç mekanı ile birlikte ideal 1.6 atmosferik artı cvt kombinasyonu ile gayet iyi bir araba bence.

Ki birçok karşılaştırma testlerinde övülüyor rakiplerine karşı.

• onder46 kullanıcısına yanıt
    "Şu anki kasa bağımsız süspansiyon, yumuşacık sürüm, çok da vasat olmayan iç mekanı ile birlikte ideal 1.6 atmosferik artı cvt kombinasyonu ile gayet iyi bir araba bence."

bu kısmına ben de katılıyorum, ama toyotanin bu arabada tabiri caizse fazlasıyla malzemden çaldigi gercegini degistirmiyor.
  • Emin olun bu bu modele has bir durum değil. 😊👍

• Başka bir arkadaşta görmüştüm çamurluğa etiket hoşuma gitti bende yaptım düşünen olursa
    Etiket:
    urun.n11.com
    Space Çamurluk Arması - Trd/yacı113-7 - n11.com
    https://urun.n11.com/arma-sticker/space-camurluk-armasi-trdyaci113-7-P373653580

Kromaj :
    urun.n11.com
    Toyota Corolla Ön Sis Krom Kaplaması (2019 Ve Üzeri) - n11.com
    https://urun.n11.com/diger-krom-aksesuar/toyota-corolla-on-sis-krom-kaplamasi-2019-ve-uzeri-P417135175

Yeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerimYeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerimYeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerim

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.