Bildirim
Yeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerim (31. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Merhaba bende 2 aydır aracı kullanıyorum. Servisin takmış olduğu ledleri kesinlikle önermiyorum. Çok soluk gösteriyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Astra J 2009 yılında çıktı, Opel batmaya ramak kalıp satıldığı ve Türkiyenin mali durumundan dolayı sedanda kasa değişemedi ve çıktığı zaman da kalitesi iyi değildi zaten. Yeni çıkan Corolla ile bu arabayı karşılaştırman bile abes.
Astra Sedanı 2020'de alana ancak gülerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 8 Nisan 2020; 21:34:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Armin nickli arkadaş Corolla sevmeyen ve kötüleyen vw sever bir arkadaş boşuna kendini yorma doğrusun de geç.
Altina imzami atarim 👍quote:
Orijinalden alıntı: Armin van Buuren*
Astra J 2009 yılında çıktı, Opel batmaya ramak kalıp satıldığı ve Türkiyenin mali durumundan dolayı sedanda kasa değişemedi ve çıktığı zaman da kalitesi iyi değildi zaten. Yeni çıkan Corolla ile bu arabayı karşılaştırman bile abes.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçtiğimiz ay Corolla Vision otomatik aracımın kullanıcı gözünden inceleme videosunu çekmiştim. Almayı düşünenlere merak edenlere kılavuz olması az da olsa yardımcı olması amacıyla. Videoyu izlemek isteyenler için linki bırakıyorum.
Yunus Emre Çalıkyoutube
YENİ COROLLA 1.6 VİSİON KULLANICI GÖZÜNDENhttps://www.youtube.com/watch?v=yK1kGaU1iyc&feature=youtu.be
Videoda bahsetmediğim bazı detayları buraya yazayım istedim. Birilerine faydası dokunması dileğiyle
Trim sesi var mı?
Eski kasa 1.33 te yoğun trim sesi vardı bunda sol ön cam açıkken tıkırtı geliyor onun dışında bir ses duymadım. 6 aydır kullanıyorum.
Hız sabitleyici iyi çalışıyor mu?
Bence gayet iyi çalışıyor yokuş aşağı giderken çok sapmalar olmuyor.
Daha alçak olması sebebiyle altı sürtüyor mu?
Eski kasa daha yüksek olmasına rağmen altı daha çok sürterdi bunda bir sorun yaşamadım.
Multimedia olmaması sıkıntı mı?
Ben ihtiyaç duymadım. Rami 2gb olanlardan taktırılabilir 1gb olanları önermem.
Saklama alanları yeterli mi?
Kapı içi gözleri eski kasaya göre ciddi küçülmüş. Konsolun altında ufak bir göz var telefon gözlük vb koyulabilir. Gözlük koymak için tavanda yer yok benim en uyuz olduğum yanı bu eski kasada vardı ve çok işe yarıyordu.
Motor sesi nasıl? İzolatöre gerek var mı?
Motor sesi soğukken biraz yüksek eski kasaya göre ancak ısındıktan sonra ses neredeyse yok izolatöre ihtiyaç yok gibi tabi tercih sizin.
Yol sesi rüzgar sesi nasıl?
Bu konuda beklentim olmadığı için sıkıntı etmedim ama araç ciddi yol ve rüzgar sesi alıyor.
Konfor süspansiyon vs nasıl?
Konfor açısından eski kasa çok daha rahattı koltuklar sürüş pozisyonu vs. Ancak bu kasanın süspansiyonları çok iyi olmuş eski kasada kasisten biraz yanlama geçince arka koltukta ciddi sallanma oluyordu yana doğru bunda öyle birşey yok. Bağımsız süspansiyonun artısı.
Fiyat performans oranı nasıl?
Muadili yok bu aracın piyasada lpg ye bu kadar uyumlu ve sorunsuz donanım açısından yeterli ve fiyat olarak makul başka bir araç var ise yorum olarak yazabilirsiniz. Ben 2019 ekimde 116.000 tl ye aldım vision otomatik.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Saygılar sevgiler her görüşe saygımız sonsuz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Tahmin etmiştim böyle olacağını 300 TL çok Ucuz geldi bana kaliteli farları fiyatı zaten 300 TL. Şu farı alıp taktırmak nasıl olur hocam? aliexpress.com
US $39.99 30% OFF|Otomobiller ve Motosikletler'ten Araba Far Ampulleri (LED)'de OSRAM araba LED sürüş far 9012 HIR2 LED H7 H4 HB2 9003 9005 9006 HB4 HB3 H11 H8 6000K beyaz 25W 12V Nebbia otomatik sis lambaları AliExpress'dahttps://tr.aliexpress.com/item/4000311980409.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.4e2663bdadjIDi&algo_pvid=81a5f668-794d-4db0-b817-f43162aa67da&algo_expid=81a5f668-794d-4db0-b817-f43162aa67da-0&btsid=0b0a01f815864336496351266e81ef&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HY Gaming -- 9 Nisan 2020; 15:2:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yeni corollayı en çok astra ile karşılaştırıyorlar fiyatları benzer çünküquote:
Orijinalden alıntı: Armin van Buuren*
Rakipleri
Astra
Megane
Civic
Corolla
Fiyat sıralamasına göre Astra - Corolla - megane - focus - civic geliyor
Bence iç tasarım görüntü ve kalite olarak genel anlamda sıralama civic - corolla - megane - focus - astra şeklinde
focus arka taraf full plastik incelediğim de şok oldum
Bu tüm araçları incelediğinizde corolla en kötüsü diyorsanız diyebileceğim bir şey yok
Focus da elektronik el freni var ama arka havalandırma yok ama corolla daha ucuz,Focus boş parasına corolla Dream alınıyordu o zaman corolla daha dolu oluyor.
Şuan Corolla c sınıfı satılan araçlar arasında en ucuz ve çoğu markanın boşuna göre daha dolu.
@ogz45 Ben görüşümü paylaşırım okuyup okumamak ona kalmış :)
@TermeLee Bu saat den sonra açıkcası aliexpress den bir şey almam Türkiye de satanı bulmak lazım.
@herby Halojen fardan da mı kötü :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 10 Nisan 2020; 15:48:26 >
-
Jantlardan sonra nikelajlı sisleri de taktık. Dış görünüş bitti. Darısı Multimedya ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogz45 -- 5 Mayıs 2020; 13:20:50 >
Yeni Corolla sedan binim olarak da f/p olarak sınıfında iddialı bir araç.
Keyifli süspansiyonu, sorunsuz kombinasyonları var.
Eski kasaya göre daha rijit, ancak daha dar bir araç. -
Çok şık olmuş. -
Çok güzel olmuş Dream dan farkı kalmamışquote:
Orijinalden alıntı: ogz45
Jantlardan sonra nikelajlı sisleri de taktık. Dış görünüş bitti. Darısı Multimedya ya. -
Maşşalah canavar gibi duruyorquote:
Orijinalden alıntı: ogz45
Jantlardan sonra nikelajlı sisleri de taktık. Dış görünüş bitti. Darısı Multimedya ya.
sisleri kendin mi yaptın dediğin gibi yoksa birine gittin mi? -
Teşekkür ederim. Dediğim gibi davlumbaz arasından kendim taktım. Normalde yarım saatlik iş ama iki taraftada zor yerde birer vida var. Onlar uğraştırdı biraz.
Hocam multimedya'dan haber var mı çinden şipariş etmiştiniz sanırım.
Arkadaşlar biz alırken MM ekranı bayide takıldı, bu takılan ekran Toyotanın orijinal MM ekranımı acaba yoksa servis kafasına göre mi takmıştır, şimdi aklıma geldi, servise sormadım bile, dalgınlığıma geldi demek ki ya da düşünemedim o zaman. -
quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
Arkadaşlar biz alırken MM ekranı bayide takıldı, bu takılan ekran Toyotanın orijinal MM ekranımı acaba yoksa servis kafasına göre mi takmıştır, şimdi aklıma geldi, servise sormadım bile, dalgınlığıma geldi demek ki ya da düşünemedim o zaman.
Bu resimdeki ise orijinal değil ama Toyota Türkiye için üretiyorlar.
Orjinal cihazından daha iyidir orjinal cihazının herhangi bir işlevi yok sadece yakıt verisini göremezsiniz bu android cihazda onun dışında her koşulda orjinalinden iyidir.
Dream veya üst paketleri alıp ekranı söktürüp android taktıran bir çok kişi gördüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 15 Nisan 2020; 14:17:43 >
-
Evet hocam bu ekrandan, geri görüş kamerası, navigasyonu v.s. her şey var. Açılışta Toyota logosu ile açılıyor, o nedenle acaba orijinal mi diye düşündüm.quote:
Orijinalden alıntı: emrcnd
Bu resimdeki ise orijinal değil ama Toyota Türkiye için üretiyorlar.
Orjinal cihazından daha iyidir orjinal cihazının herhangi bir işlevi yok sadece yakıt verisini göremezsiniz bu android cihazda onun dışında her koşulda orjinalinden iyidir.
Dream veya üst paketleri alıp ekranı söktürüp android taktıran bir çok kişi gördüm
Alıntıları Göster
-
O logo ekleniyor ama dediğim gibi orijinal den daha iyi her koşul da.quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
Evet hocam bu ekrandan, geri görüş kamerası, navigasyonu v.s. her şey var. Açılışta Toyota logosu ile açılıyor, o nedenle acaba orijinal mi diye düşündüm.
Alıntıları Göster
Corollanın orijinal teybi vasat
Geri görüş kamerası bile daha iyi bu cihazın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 15 Nisan 2020; 14:56:57 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X