Şimdi Ara

Yeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerim (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
875
Cevap
23
Favori
185.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nedir hocam bu tam olarak sis mi? gündüz ledi mi? fiyatı nedir.
  • Gündüz farı Hocam Sisi zaten ömrümde ya 1 sefer kullanmışımdır yada kullanmamışımdır.
    oda serviste satılmaya başlanınca kısmetse onuda takarız. şimdilik bu.

ürünün linki TIKLA

nasıl birşey olduğunu görmeniz açısından. çok güzel duracağını düşünüyorum ama bakalım bi takalım da sonrasına bakacaz.

• Geçen ay Babama gri 1.6 vision almıştık. Bende iki gün önce 2017 1.33 üme iyi fiyat verilince satıp 2019 beyaz 1.6 visionun ile aranıza katıldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • estaba kullanıcısına yanıt
    2017 1.33' üme geçen hafta satmadın önce Tekeri tam tur çevirip, davlumbazı yarıya kadar söküp takmıştım sis farını. Vision da aynı şekilde takılıyor. Bende bir ara aynı yöntemle visionuma sis farını takıcam.

sis farı ve gündüz ledleri birlikte alındıgında 720 lira gibi bişey yapıyor. gümrük vergisiyle 1000 lira olsa bence fiyat iyi gibi. 100 lira gibi bi paraya bi yerde takılsa oldu bitti işte :) yapın bakalım nasıl durucak :)
  • Aliexpress'te sis farı bulamadım sadece kromaj çıtasını bulabildim. Link varsa koyabilir misiniz?
  • ogz45 O kullanıcısına yanıt
    bugün sanayide mace diye arkadaşım var. egemenliğin elektrikçisi onun kaportacısı belinden rahatsızmış yapıcaktık bugün ama perşembe veya cuma gel dedi.
    olmadı dediğin gibi el atıp girecez sanırım bakalım.
  • kısmet olursa takacaz bakalım acelemiz yok. düzgün olsun saglam olsun, bi sefer olsundayız. işlem bittikten sonra illaki çekeriz fotosunu videosunu.

hocam hayırlı olsun, pttye ne kadar vergi ödediniz ürüne ne kadar ödediniz ? ben de buna göz atmıştım almayı düşünüyorum ama vergi fahiş gelebilir diye çekiniyorum.
  • toplam kesinti 34.28 TL ptt verdiğim ücret.
  • Arkadaslar bu guzel araci sevin onlara iyi davranin ekimde 115 bin lira olan corolla vision otomatik su an 150 bin lira lpg nin ucuzlamasi da cabasi bu araci bilenler biliyor zaten ama kiymeti her gecen gun daha da anlasilacak 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mart ayının sonunda teslimatım vardı malum nedenden fabrika 21 Mart 5 nisan arası üretime ara verdi. Bugünde büyük şehirlere giriş çıkış yasaklandı. ☹️ Her şeyden öte sevdiklerimize bir şey olmadan atlatım da bekleyeceğiz artık.

• Eyvallah hocam geçen hafta aldığım araca ekran direksiyon kaplama ve cam filmi yapınca bişeye benzedi. Sırada sendeki Led ve jant var
    Yeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: HY Gaming

Eyvallah hocam geçen hafta aldığım araca ekran direksiyon kaplama ve cam filmi yapınca bişeye benzedi. Sırada sendeki Led ve jant var
    Hayirli olsun ekran hakkinda bilgi verebilir misiniz ? Markasi rami radyo cekim kalitesi fiyatı ?

• Hayırlısı Olsun. üzerindekileri veripte yapabilirsin. jant lastiği veya yaz kıs yapabilirsin. ben 4 mevsim taktım güzel oldu bence. ledleri hala yapamadık yapınca foto atıcam. direksiyon şart o güzel oluyor. ön farlar led olunca bayaa farkediyo arabanın görüntüsüde, yolun görüntüsüde benimde teyipten hala ses soluk yok bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Yalıtım rapide göre oldukça iyi halen söylüyorum.
    Yalıtım c sınıfı standartlarına göre kötü mü ? değil sonuç olarak vergisiz 50-60 bin tl değerinde bir araçtan bahsediyoruz ne bekliyorsunuz kütüphane mi ?
    Araçta ses olarak yol sesi var sadece rüzgar sesi almıyor desek yeridir yada yol sesinden duyamıyoruz bilmiyorum ama lastikleri değiştirip yol sesini düşürenler var merak ediyorsanız guruptan takip edebilirsiniz.

Yol sesi de sadece kötü asfaltta geliyor iyi asfaltta o ses de yok.

Sonuç olarak c sınıfı standartlarından kötü değil iyi de değil normal

Malzeme kalitesi c sınıfı araçlar arasında en üste oynar bile diyebilirim beni rahatsız eden şurası olmasaymış dediğim bir yer olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 5 Nisan 2020; 16:13:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sizin görüşünüz size, benim görüşüm bana doğru gelir.

Megane , astra test etme imkanım oldu bana corolla daha iyi geldi ve aldım, memnunum aksi düşünen varsa paylaşabilir tabi görüşünü

Sağlıklı günler.
  • Corolla'nın dream versiyonda deri direksiyon ve vites topuzu, elektronik el freni, katlanır yan aynalar vs hepsi var. Ben vision aldım çünkü dream kalmamıştı. Parayı bastırıp passion x pack alırsanız, her türlü lüks ve otonom sürüşe giren elektronik güvenlik önlemi var. C segment için gayet premium denebilecek bir araç.

Vagperestlerin boş laflarına bakmayın.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.