Şimdi Ara

Yeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerim (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
875
Cevap
23
Favori
185.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LC70

Corolla'nın dream versiyonda deri direksiyon ve vites topuzu, elektronik el freni, katlanır yan aynalar vs hepsi var. Ben vision aldım çünkü dream kalmamıştı. Parayı bastırıp passion x pack alırsanız, her türlü lüks ve otonom sürüşe giren elektronik güvenlik önlemi var. C segment için gayet premium denebilecek bir araç.

Vagperestlerin boş laflarına bakmayın.
    👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jant ve lastikleri 16 yaptık bugün.

Bu arada sis farlarının kapaklarını çıkarıp yuvarlak kısımlarını güzelce kesin. Kapakların arkasında vida yerleri ve tesisat mevcut. İnternetten sadece 160-180 TL arası 2 sis farı alın. İçine takacağınız ampulü araçtaki hazır tesisata bağlayın. Sonrada Bi elektirikçide arka sislere bağlatabilirsiniz. Sis kapaklarında isterseniz boyatabilir yada kaplatabilirsiniz.

Bi arkadaş yapmış bakalım Bi ara bende yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogz45 -- 5 Mayıs 2020; 13:19:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ogz45 O kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel olmuş. Orijinal çıkma mı bu jantlar ve kaça mal oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ogz45

Jant ve lastikleri 16 yaptık bugün.

Bu arada sis farlarının kapaklarını çıkarıp yuvarlak kısımlarını güzelce kesin. Kapakların arkasında vida yerleri ve tesisat mevcut. İnternetten sadece 160-180 TL arası 2 sis farı alın. İçine takacağınız ampulü araçtaki hazır tesisata bağlayın. Sonrada Bi elektirikçide arka sislere bağlatabilirsiniz. Sis kapaklarında isterseniz boyatabilir yada kaplatabilirsiniz.

Bi arkadaş yapmış bakalım Bi ara bende yapıcam
    Çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın.

Lastikler eskiyince inşallah bende değiştirmeyi düşünüyorum
  • N11'den sıfır oem jantlar kuponla 1700 TL, Lastikler falken ziex 310 onlarda 1050 TL, takmasıda 100 TL toplam 2850 tl tuttu.

• ogz45 O kullanıcısına yanıt
    lastik seçimi iyi olmuş. güle güle eskitin Allah kaza bela vermesin
  • Teşekkürler hocam, Ekranı emre hocam gibi carvocal de yaptırdım. Şimdilik herhangi bir problemle karşılaşmadım. Kurulum dahil 2300 tl ye mal oldu. Görselleri ekliyorum
  • Yeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerim
    Yeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerim
    Yeni 2019 Corolla 1.6 vision İzlenimlerim

• Direksiyon simidi sökülmeden yapılan kaplama bence yakışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogz45

N11'den sıfır oem jantlar kuponla 1700 TL, Lastikler falken ziex 310 onlarda 1050 TL, takmasıda 100 TL toplam 2850 tl tuttu.
    Sormayı unutmuşum lastik değişimi sonrası yol sesin de değişme var mı yoksa aynı mı ?

@TermeLee
    Hayırlı olsun , direksiyonu nereye kaplattınız gayet güzel olmuş

Bende şu ortalık sakinleşincehttps://deridireksiyon.net/ buraya direksiyonu kaplatacağım ayrıca bir led ampul taktıracağım serviste
  • urun.n11.com
    Yeni Kasa Toyata Corolla Jantı 4 Adet Kampanya - n11.com
    https://urun.n11.com/jant/yeni-kasa-toyata-corolla-janti-4-adet-kampanya-P415117518

Jant nasıl bu kadar uygun oluyor? Tanesi daha pahalı bayiide. 4 tanesi 1500tl.

• emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Kışlık barum polaris 3 vardı aracın üstünde. Kullandığım kadarıyla Barumlara göre falkenler daha sessiz yağmurda frenlemesi gayet başarılı.

Servisi bilmem ama bende ilerleyen zamanda Philips Led takacağım n11'de 300 TL ve takanlar memnun.

Suan araç üstündeki sis kapaklarını kesip sadece sis farlarının mı taksam yoksa nikelajlı kapak alıp komplemi değiştirsem karar veremedim. Sadece sisler 180 nikelajlı kapaklarda olursa 360 tutuyo. Zaten araçta tesisat var.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

https://urun.n11.com/jant/yeni-kasa-toyata-corolla-janti-4-adet-kampanya-P415117518

Jant nasıl bu kadar uygun oluyor? Tanesi daha pahalı bayiide. 4 tanesi 1500tl.
    Hocam bu jant 15 jant olduğu icin uygun bende 16 si var onun fiyati 1700 17 olani da 1900 civari birsey bayide cok pahalıdır fiyatı kimse bayiden almiyor disarda jant lastikcilerden alip takiyoruz yada netten alip lastikcilere taktiriyoruz kodu dy605 dy606 ve dy607 olmasi lazim yerli uretim herkes memnun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 7 Nisan 2020; 18:0:35 >

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Hocam bayi hiçbir zaman orjinal jant takmaz toyota genelde cms'ye ürettirdiği oem Jantları satar. Nasıl bayinin sattığı nikelajlı kapı çıtası 300 TL aynı çıta internette 100 TL ise yada bayinin taktığı nevitech Multimedya 5000 internette 2300 ise jantlar da öyle. Paylaştığın satıcı dan bende 16 inç olanı aldım taktım şuanlık sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogz45 -- 7 Nisan 2020; 18:12:59 >
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Bu siteye yaptırdım senden görüp hocam. Serviste taktıkları far nedir acaba? Aliexpress te osram ampül gözüme kestirdim 300 e denk geliyor oda

• Bende 1.2 TSI polo var şehir içi 8,5 litre yakıyor, sizin toyota şehir içi 6,5 yakıyor öyle mi, hem de polonuzdan 1 litre daha fazla yakıyor. Demek ki sizin polo 5 litre yakıyordu. Bir gariplik var bence sizin değerlerde ya da sizin şehir içi dediğiniz şehir içi değil. 1.5 dCİ clio var bende bi de o bile şehir içi 5,5-6'larda gezerken siz atmosferik benzinli ile 6,5 nasıl yakıyorsunuz ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 8 Nisan 2020; 10:25:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

Bende 1.2 TSI polo var şehir içi 8,5 litre yakıyor, sizin toyota şehir içi 6,5 yakıyor öyle mi, hem de polonuzdan 1 litre daha fazla yakıyor. Demek ki sizin polo 5 litre yakıyordu. Bir gariplik var bence sizin değerlerde ya da sizin şehir içi dediğiniz şehir içi değil. 1.5 dCİ clio var bende bi de o bile şehir içi 5,5-6'larda gezerken siz atmosferik benzinli ile 6,5 nasıl yakıyorsunuz ilginç.
    1.6 corolla sehir ici 8.5 litreden asagi yakmaz zaten teknik sehir ici verisi 7.3 aracin atmosferik yakiti dusunen bizim gibi lpg takip dizellerden az yakar bu arada sizin 1.2 tsi polo da baya yakiyormus lpg takma sansiniz da yok gibi forumda tsi sahipleri dizel gibi az yakiyoruz diye ovunup duruyorlar durustlugunuz icin tesekkurler 😅👍

• quote:

Orijinalden alıntı: Onyargisiz

1.6 corolla sehir ici 8.5 litreden asagi yakmaz zaten teknik sehir ici verisi 7.3 aracin atmosferik yakiti dusunen bizim gibi lpg takip dizellerden az yakar bu arada sizin 1.2 tsi polo da baya yakiyormus lpg takma sansiniz da yok gibi forumda tsi sahipleri dizel gibi az yakiyoruz diye ovunup duruyorlar durustlugunuz icin tesekkurler 😅👍

Alıntıları Göster
    LPG düşünmedim hocam, zaten evde yatıyor araba 2015 model daha 14binde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

Bende 1.2 TSI polo var şehir içi 8,5 litre yakıyor, sizin toyota şehir içi 6,5 yakıyor öyle mi, hem de polonuzdan 1 litre daha fazla yakıyor. Demek ki sizin polo 5 litre yakıyordu. Bir gariplik var bence sizin değerlerde ya da sizin şehir içi dediğiniz şehir içi değil. 1.5 dCİ clio var bende bi de o bile şehir içi 5,5-6'larda gezerken siz atmosferik benzinli ile 6,5 nasıl yakıyorsunuz ilginç.
    Şehir içi biraz yoğunlukla ortalama 8.5 LT yakıyor .

Fakat 6.9 LT de yakması zor değil aşağıda hem yolu hem kadranı çeken kamera ile kaydım var.Ben eskiden sürekli bu Fatih-Tekstilkent rotasını kullanıyordum ve 7.5 LT geçmiyordu.

Ama artık Fatih - Arnavutköy rotasını kullanıyordum ve yakıt 8.5 -9.5 LT arası dolaşıyordu trafik olduğu için şuan da lpg olduğu için yakıt ile ilgili bir sorunum kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 8 Nisan 2020; 13:51:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

Sizin görüşünüz size, benim görüşüm bana doğru gelir.

Megane , astra test etme imkanım oldu bana corolla daha iyi geldi ve aldım, memnunum aksi düşünen varsa paylaşabilir tabi görüşünü

Sağlıklı günler.

Alıntıları Göster
    Sadece 2 araç kullanıp C segmentinde en üste oynar diyorsun...

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.