|
Yeni 2022 Ford Mondeo Çin'de tanıtıldı (2. sayfa)
-
-
Olması gerekeni yapmışlar. Ellerinde Mustang gibi kült bir model var. Kopyala işte tüm modellerine bu araçtan esintiler.
-
son zamanlarda en çok beğendiğim tasarım, bir 10 yıl sonra belki alabilirim.
-
-
ne zaman yeni kasa model araç haberi olsa
kimse beğenmiyor
yok ona benzemiş yok buna benzemiş
önceki nesili taşımıyor
arkası uzun
önü berbat
yaaa ne olcak ne bekliyonuz
geçin yapabiliyorsanız siz yapın aaaaa
mındar misali
-
rahatlık konfor mondeo da ama maalesef hiçbir zaman bir mondeo konforunda bir aracım olmayacak
-
Çok beğendim keşke gelse ve alabilsek...
-
Ön taraf Peugeot 508, Audi A4 (2016-2017 model) karışımı, arka taraf yeni kasa Hyundai Elantra olmuş
-
Devir suv devri. Hantal, kullanışsız mondeo vs boşver ford, bronco'yu getir avrupaya.
-
Arkası güzel ama ön farlar ve ızgara hyundai/kia karışımı birşey olmuş, o manada garip duruyor yoksa güzel
-
Arabaya bayılıyorum ama artık almayı hayal bile edemiyorum.
-
ülkede sıfır araba alabilen cindir
-
togg a benziyor ama togg daha güzel bence
-
Şu an Clio veya Egea'ya razı herkes... otomatik donanımlı sıfır bir Clio bile servet şu an...
-
güzel görünüyor. zenginlere hayırlı olsun.
-
Son zamanlarda gördüğüm en güzel kasa olmuş.
-
Gırtlak donanım getirtseler alamayız hocam ondan. Ayrıca dizel düz viteste eskiden anlayamasam da mantıklı bir kombinasyon. Dizelin stabiliteden uzak dengesiz tork dağılımını "ekonomik" sürüş için isteyip hem de otomatik konforunu istemek hem de yüksek vergi oranları ile bunu mümkün mertebe düşük fiyat ile istemek. Karşılanabilecek bir beklenti değil. Kaldı ki üreticiler ne yaparsa yapsın D segmentinde Vw, Bmw, Audi, Mercedes'in gördüğü üst düzey saygı sebebi ile bu para verilir algısını hiçbir şekilde alamayacaklar.
-
Nefis gerçekten. Hayalimdeki araba.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok beğendim, FH5'e gelince oynarız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X