|
Bildirim
neyini beğenmediniz sanki alacaksınız |
İyi ya da kötü yorum yapmak istemiyorum. Hepimizin binmek isteyip binemeyeceği bir araç daha. Binecek adamlar bu ülke insanı değil diğer ülke insanları. Biz clio egea alalım, aşar bunlar bizi
|
Mondeo seven biri olarak bu makinayı sevdim. Özellikle arkadan, modernize bir mustang izi olmuş.
Focusta son kasa bana oldukça zayıf ve kötü geldi. Ama mondeo bu işi düzeltmeye geliyor sanırım. |
E pasatın da üretimi durdurulma kararı alındı o kime tarumar oldu egeaya mı? |
rahatlık konfor mondeo da ama maalesef hiçbir zaman bir mondeo konforunda bir aracım olmayacak
|
son zamanlarda en çok beğendiğim tasarım, bir 10 yıl sonra belki alabilirim.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Keskin hatlı far tasarımı diğer bileşenlerle uyumlu değil. |
|
neyini beğenmediniz sanki alacaksınız |
E pasatın da üretimi durdurulma kararı alındı o kime tarumar oldu egeaya mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
doğrusu sanki alabileceksiniz olacaktı :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 18 Ocak 2022; 0:4:19 > |
|
Katılıyorum, kötü olmasa da oldukça uyumsuz olmuş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ranger Wolftrak'ı (Özellikle kırmızı rengi hatları daha çok belli ediyor) inceleyen arkadaşlar Mondeo'nun Ford çizgisinden çıkmadığını anlayabilir. Ford yavaştan keskin hatlara geçmeye başlamıştı zaten 2022 itibariyle tasarımlarında daha çok rastlayacağımızı düşünüyorum. |
|