|
Yeni 2023 BMW XM tanıtıldı: Şimdiye kadarki en güçlü M modeli
-
-
Resimlere bakınca biraz tipsiz bi araç olmuş gibi.
Garip bir şekilde (neden bilmiyorum) resimlerde tipsiz duran BMW canlı görünce hoş duruyor.
-
Son derece karaktersiz, ruhsuz, nereye gideceğini bilmeyen, sonradan görme ortadoğu ve asyalı müşteriler için yapılmış, aşırı ağır, muadillerine göre kaplumbağa hızında, bunun akabinde saçma sapan fiyat istenen bir araba. ayrıca bu gergedan bozması arabayı M otomobili diye lanse ettiler. Arka camın köşelerine de 1M e atıfta bulunalım diye amblemleri kelebek gibi yapıştırarak sonlandırmışlar. Acınası bir çalışma olmuş. Rakipler ağlayarak gülmekle meşguldür şuan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 28 Eylül 2022; 13:44:49 > -
2750kg arabayi polis cekebilirmi :D kamyonun uzerindeki vinc max 2.5 ton kaldiriyor diye aklimda kalmis
-
Çok tipsiz.
-
Çok çirkin. Özellikle o arkadaki orantısız M logosunu görünce eski Skodalar geldi aklıma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BMW, PSA grubuna mı geçti?
-
İçi dışı beni etkilemedi
Nerde o BMW ruhu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fütüristik güzel bir tasarıma sahip bence.
-
Yaa gelip şurada şöyle çirkin böyle kötü olmuş vs yorum yazanlari gördükçe çok gülüyorum.
Adamlar makine yapmış, teknoloji konuşturmuş, mühendisliği zirveye taşımış, görselikte uçmuş çagın ötesinde çizgiler kullanmiş ama sana yetememiş çok komik gerçekten.
Yolda görseler boyunlari kopar bakmaktan hatta agzinin suyunu silmeyi bile unutur ama oturdugu yerden olmamış diye sallar.
Çok mazın makine olmuş, helal olsum BMWye, yapıyorlar bu işi 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Muhteşem görünüyor ve BMW Şovunu yapmış her zaman ki gibi...
Böbrekler ledlenmiş... sokakta yürüyen 1-2-3-4-5-6-7-8 veya X serileri nasiplenir
-
Estetik olarak çok kötü olmasının dışında ne yöne gittiğini bilmeyen bir tasarımı var.
Hadi estetik yönünü geçelim, ben teknoloji konuşturmuş kısmına takıldım. Hocam nerede konuşturmuş bu teknolojiyi?
2750kg gibi devasa bir ağırlık var, çift turbo V8'den çıkardıkları güç 483bg. (Rakibi MB bu gücü 2 litre 4 silindirden çıkarıyor.) Elektrik motoru verimsiz nerede bu mühendislik?
-
Kadın gibi tasarımlara o kadar alışılmış ki, bunun beğenilmemesi normal tabi. Araba tasarımıyla gayet de veriyor mesajı.
-
O kocaman böbrekler tripofobimi tetikliyor, bakamıyorum bile. Bu kadar sakat bir tasarım olamaz gerçekten.
-
Abi kusura bakmayın da bir arabada önce çekicilik olacak. Allah aşkına bu nedir ya. Bmw mühendislerine minecraft ı yasaklasınlar........
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Salak bir araba olmuş... Çok köşeli.
-
-
Bir Polat kasadaki karizmaya bakın, bir de şu ne idüğü belirsize. BMW tasarımda uygun adım geri gitmeye devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yc#1 -- 28 Eylül 2022; 18:43:25 >
-
Trilyonluk araba yapıyorlar vites topuzundan vazgeçemiyorlar.
-
şu arabada zirveye uçan mühendisliği detaylandırır mısın merak ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Abi kusura bakmayın da bir arabada önce çekicilik olacak. Allah aşkına bu nedir ya. Bmw mühendislerine minecraft ı yasaklasınlar........
|
BMW, PSA grubuna mı geçti? |
Çok çirkin. Özellikle o arkadaki orantısız M logosunu görünce eski Skodalar geldi aklıma
|
2750kg arabayi polis cekebilirmi :D kamyonun uzerindeki vinc max 2.5 ton kaldiriyor diye aklimda kalmis
|
Kadın gibi tasarımlara o kadar alışılmış ki, bunun beğenilmemesi normal tabi. Araba tasarımıyla gayet de veriyor mesajı. |
Benzer içerikler
- whatsapp sohbet teması
- instagram video indir
- instagram yardım merkezi
- çizim programları
- repost nasıl yapılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X