Çok teşekkürler. Daha iyisi sizlere. |
Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli (15. sayfa)
-
-
Teşekkürler. Ne anlamda garip hızlanıyor? Muhtemelen teslaya göre daha ağır kanlıdır da 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
D modu gaz ve fren tepkisi daha atik. B modunda tek pedal da daha Tesla gibi kullaniliyor. Onu daha cok sevdim. D modunda sanki icten yanmali bir araca gecmis gibiyim. Park ederken biraz urktum. Zaten asil kullanici hanim. Simdi arada Tesla’yi birakip bunu kaciririm.
Edit: Bu arada arac kartini anahtar olarak Apple Wallet’a kaydedebiliyoruz. O guzel olmus. Arac tesliminde ondan bile bir haberler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 10 Eylül 2024; 17:13:37 >
Hayırlı olsun, ben de eşim için sipariş verdim, ay sonu teslim.
D modunda gaz tepkileri ani mi demek istediniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun aracınız.bizde haftaya teslim alıyoruz,ne kadara mal oldu acaba.?
Selamlar,
Teşekkürler. Daha iyisi sizlere. Evet D modu bana Tesla yanında biraz hızlı geldi. Şimdi biraz önce şehir içi B moduna alınca Tesla ile daha benzer oldu. O şekilde kullanmayı daha çok seviyorum. B modunda tek pedal modu gerçekten başarılı. Bu arada lastik hava basınçlarınızı kesinlikle kontrol edin. Benimkileri 47 ile vermişlerdi. Direk benzinci yolunu tuttum.
-
İyi akşamlar,
çok teşekkürler. Sizin aracınızda şimdiden hayırlı olsun. 1.914k
-
Lastik basıncı kaç olmalı? Bana 2.9 bar ile teslim ettiler. Uygulamada tavsiye edilen 2.2 bar. Aracım 1.5c JCW 19” jantlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 10 Eylül 2024; 23:21:51 >
1914 trafik sigortası dahil rakam değil mi? Teşekkürler
Gunaydin,
Evet.
Gunaydin,
Kapidaki degerleri almaniz yeterli. Elektrikli aracin su sekilde. Tahminim sizin aracin 2.3-2.4 arasi olmali.
Gunaydınlar. Motorlu taşıtlar vergisi olabilir mi acaba? Ben de sipariş aşamasındayım, aldığım teklifte tescil masrafları gözüküyor ama bunun içeriğinden emin olamadım. Bana anahtar teslim 1921 teklif edilmişti.
Gunaydin,
Evet. İcinde Mtv’de bulunuyor. Bazen biraz yuksek aliyorlar. Aradaki farki hemen hesabiniza yatiriyorlar.
Teşekkürler, aracınızı güzel günlerde kullanmanız dileğiyle..
-
Bizler daha acemisiyiz EV'nin Berk bey, bir çoğumuz daha araçlarını bile teslim almadı. Resimlerin meali 31 km sürüşte Tesla 3 kWh, Mini 2.7 kWh tüketti mi oluyor? Ki tesla da 2 küsür olabilir aslında, sanırım decimal hanesi göstermiyor Tesla, yuvarlıyor rakamı.
-
Hayırlı olsun kazasız belasız inş. Bende 1-2 hafta içinde teslim alacağım. Bir telegram grubu var mı? İyi olurdu aslında
Telegram grubumuz var
Merhaba,
Simdiden hayirli olsun. Tesla 10kw Mini 11.8 kw yakti.
Selamlar,
Cok tesekkurler. Daha iyisi sizlere. Bilgim yok. Telegram gruplarini pek sevmiyorum. Ozellikle Tesla tarafi cok kotuydu. Bu sebeple boyle gruplara girmiyorum. Sadece whatsup. Onda da bir Tesla Turkiye bir de Bmw G series grubumuz var. Herkes cok seviyeli ve keyifli gruplar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X