Şimdi Ara

Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.574
Cevap
100
Favori
113.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu, aracınızı alternatif akımla şarj edemeyeceğiniz anlamına gelmez.

Her zaman kablo satın alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SergeyKalinin -- 3 Eylül 2024; 22:58:55 >
  • eamyraen E kullanıcısına yanıt
    Sitede zes varsa evde şarj aleti var demektir. Kurduracağınız bir kablo tesisatı ve alacağınız şarj aleti yerine zes ile şarj edersiniz. Ayda 1000 km ile o masrafı çıkarmanız çok uzun sürer. Baş ağrısı ve yorgunluk olayını açıkçası şirket aracı mg zs ev ve tesla kullandıktan sonra anladım. Herkes söylüyordu elektrikli yoruyor diye. Yoran kısım bana göre rejenerasyon. Arabanın sürekli fren yapması ve sürekli gaza basma durumu beni yoruyor. Ama mini nin standart sürüş modunda araç yelken modunda gibi süzülüyor ve bu yorgunluğu bir kere hissetmedim. Ha bu demek değil ki tesla kötü araç. Kesinlikle güzel araç ama şahsen beni kullanması yordu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cooper3535 C kullanıcısına yanıt

Aynen videodaki gibi, ekranın arkasında bulunan projeksiyon ile ön panele ışık yansıtılıyor, bir de çizgi olarak ön panel ve kapılarda aydınlatma mevcut.

• Aracını alan arkadaşlar ppf koruma yaptı mı yaptıysa bilgi verebilir mi hangi marka kaç mikron fiyat gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SergeyKalinin kullanıcısına yanıt

Gunaydin,

Ben de Tesla ile birlikte verilen mennekes tip2 kablodan aldim. Aslinda Tesla’ninkini kullanirdik diyordum ama surekli ondan ona yapmak istemedim. Aracta durmasi onemli.  

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Elektirikli araç şarj kabloları ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları cevaplamaktan mutluluk duyarım.
    Aracınız için yeni bir kablo almak istiyorsanız size tavsiyem yüksek kalite kabloları tercih etmeniz yönünde olur. Her kablonun ideal çalışma değerleri ve kalınlıkları farklıdır. İdeal olmayan kabloları veya kalitesiz kabloları almanız durumunda şarj esnasında enerji ve verimlilik kaybı yaşayabilirsiniz.

Aracınızla uyumlu tüm metrajlarda en yüksek kalitede AC Tip2 kablolarımızı Ever Charger ve GO-E Araç Şarj Kablosu bu link üzerinden inceleyebilirsiniz.

Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EverSarj -- 4 Eylül 2024; 11:42:42 >

Araçta kablo durması neden önemli hocam? Kişisel şarj istasyonunu kablolu model aldım, kurulacak bu hafta. Dışarıda yılda bir kaç kez ihtiyaç olursa da DC'ler zaten kendinden fişli.

• Glastron kullanıcısına yanıt
    Bu kablo olmadan yola çıkmak istepne lastik olmadan veya patlak lastik tamir kiti olmadan yola çıkmaya benzer yolla şarj için durduğunuz dc istasyon bozuk yada çalışmaz ve menziliniz birsonraki dc istasyona yetecek kadar yoksa dc nin hemen yanında bulunan AC istasyonlardan şarj almak için bu kablo gerekli olabilir birçok kişinin tecrübesiyle bu bir tavsiyedir.

• Glastron kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Cunku her ihtimali goz onunde bulundurmak gerek. Surekli Avrupa ve uzun yol yapiyorum. Bircok yerde Ac sarj portu var. Ozellikle Yunanistan. Oteller vs. Ayrica kendi sitemde de Ac sarj portlari bulunuyor. Bunsuz degil sokaga cikmak hicbir yere gitmem. Dc sarj unitelerinin bazen calismadigi ya da bozuk oldugu yerlerde bu hayat kurtarabilir. Ben zaten verilmeyen arac gormedim. Mini markasi sadece %10 dilimde tutabilmek icin donanim listesinden cikardi. Yoksa tabii ki bunsuz satilan baska bir Bmw veya Mini arac yok. Cok isteyen ekstradan adaptorunude alabilir.  

• EverSarj kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Kesinlikle. Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli 

Anladım hocam, eyvallahYeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli 

• Anilatay kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim

• Merhaba,
    Birkaç gün içinde Mini Countryman E yi teslim alacağım. Merak ettiğim bir konu var ve forumda incelediğim kadarıyla göremedim. Multimedia sisteminin ve mini connected sisteminin Android telefonlarla kullanımı ile ilgili bildiğiniz dezavantajlı bir durumu var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pseudotumor P kullanıcısına yanıt

Selamlar teslim aldığınızda ambiyans aydınlatmalar için görsel bırakabilirsiniz acaba

Tabii ki bırakırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese gunaydin,

SDA Dan Carsyoutube
    2024 Mini Countryman E Night Test Drive POV | Ambience Binaural Sound
    https://www.youtube.com/watch?si=8O9cjECL0JnMTELE&v=JFiOWsrYNbU&feature=youtu.be

Selamlar, teslim aldigimda cekmistim, cok ozenmedim. Buyrun.

Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mademir -- 5 Eylül 2024; 11:11:29 >

• mademir M kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Bu sekilde gercekten guzel gozukuyor. Ben bu ambiyans aydinlatmayi cok begendim. Keyifli surusler. Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli 

• Arkadaşlar, aracı satın alma sürecinde farklı ödeme planları sunuyor mu mini? Örnek olarak 6 ay yada 12 ay lık 200-300bin tl sıfır faiz gibi

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.