< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli (14. sayfa)
-
-
Harika görünüyor bunu merak ediyordum. İnşallah bende eylül 3. Hafta gibi teslim alacağım.
ppf konusunda bilgili birişeri varmı 300 micron düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar arkadaşlar, konuyla ilgili şöyle bir mail hazırladım, Almancasını da hazırlayacağım fakat önce sizlerin görüşlerini almak istedim. Maalesef sürüş güvenliği ile özelliklerin açılabilmesi için ek birkaç donanım gerekiyor ve bizim arabalarda bu mevcut değil, o yüzden onla ilgili maddeyi çıkarmak durumunda kaldım.
Merhabalar, ağustos ayında teslim aldığım Mini Countryman aracımı daha iyi bir deneyimle kullanabilmek adına aşağıdaki konularda sizlere geri bildirimde bulunmak istiyorum. Türkiye’de satışa sunulan hiçbir 4x2 Mini Countryman elektrikli modelde modlara göre değişen araba sesleri bulunmamakta. Eylülden önce teslim edilen araçlarda ise maalesef sadece Core, Green ve Dynamic olarak 3 mod bulunmakta; şu an için diğer modlara erişimimiz yok. Mininin yeni nesil arabalarıyla beraber ortaya çıkardığı kimliği oldukça iyi bir şekilde yansıtan bu özelliklerin biz Türkiye kullanıcılarına da sunulabilmesi adına sizlere bu maili iletiyorum.
1. Experience Modlarının Yüklenmesi: Aracı eylül ayından önce teslim almış olan kullanıcılar için mevcut tüm Experience modlarının yüklenmesini rica ediyorum. Bu modlar, sizlerin de bildiği gibi aracın sunduğu deneyimi zenginleştiriyor ve kullanıcılara daha kişisel bir sürüş sunuyor.
2. Modlara Göre Değişen Araba Seslerinin Getirilmesi: Ayrıca, Experience modlarına göre değişen araba sesleri hâlihazırda Türkiye paketinde bulunmuyor. Bu sesler yazılımla araçlara eklenebilecek şekildeyse bizlere de sunulması çok iyi olur. Arabanın özgünlüğünü sağlamada önemli etkenlerden biri olan bu özelliğin bizlere sunulması, biz Mini kullanıcılarını çok mutlu eder.
Bu konularda göstereceğiniz ilgi için şimdiden teşekkür ederim. Konuyla ilgili gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorum.
-
Elinize sağlık. Bir yere bildirimde bulunacaksak ben de dahil olurum. Öncelikli Borusandan talep edip sonra miniye yazmak daha doğru olur sanki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba,
Ay sonu teslim 1.903 TL teklif aldım. Yalnız nihai karar menzil ile ilgili bir sorum olacak: %20-%80 arası şatj ile şehir içinde kaç km gidiyor sizin kullanım tecrübelerinizde?
tabi hocam, dediğiniz gibi yapabiliriz, önce Türkiye sonra dönüş olmazsa Almanya şeklinde, mail adreslerini belirleyip bu hafta içi atabiliriz isteyen arkadaşlarla beraber
-
Klimalı yavaş modda [60-80 km/saat) - 100 kilometrede 12-14 kilowatt.
110 km/saat hızla - 100 kilometrede 16-18 kilowatt.
Ani hızlanma ve frenlemenin olmadığı modlardır.
Araçta 64kwa akü bulunmaktadır. Gerisini kendin çözebilirsin.
-
Dün cupra aracımla gezerken bugün countryman electric kaporası vermiş olarak buldum kendimi..aracımıda 10 saatte sattım..ne araştırdım ne bir bilgim var.gittim test sürüşü yaptım, beğendim ve aldım..
Tek bildiğim bu araba normal benzinli bir araç olsa 3 milyon.sonuçta ham fiyat x 1.80 x 1.20 olacaktı ve 3 milyon ediyor..
Ayrıca 1.4 milyon limitte olduğundan en ufak zam geldiğinde bir üst ötv dilimine geçip 500k zamlanacak.bu da ekstra kar demek.
Gittim bir de en cart renk mavi aldım :))
Umarım pişman olmam.ayda ortalama 1000-1200 km yapıyorum.
Ayrıca son 3-4 aydır özel bir durumumdan dolayı yaptığım km artmıştı.benzinli aracımda 5 tl/km yakarken elektrikli de 2 tl gibi birşey yakacağım.
İşin güzel yanı hayatı elektrikli otomobiller üzerine kurulu benim ufaklık arabayı gördüğünde çıldıracak..
O go kart modu filan araba baya eğlenceli..videolarda o ses değişimi var bende ki araçta da olacak mı?
Birde bu yeni bir araç, yakın zamanda güncelleme vb önemli değişiklikler gelirse çok üzülürüm.böyle bir durum söz konusu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 8 Eylül 2024; 2:40:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
HAYIRLI OLSUN. BENDE BLAZİNG MAVİ TESLİM ALMAYI BEKLİYORUM. BEN BAYAĞI ARAŞTIRDIM HATTA BİR KERE MELTİNG GRİ İÇİN KAPORA VERDİM İPTAL ETTİM. SONRA DÖNDÜM DOLAŞTIM EN FİYAT KALİTE ARACI OLDUĞUNA KANAAT GETİRDİĞİM COUNTRMAN E YENİDEN KAPORA VERDİM. SONRA RENGİ İÇİME SİNMEDİ( GRİ) VE MAVİ RENGİ CANLI GÖRÜNCE ONDA KARAR KILDIK İNŞALLAH 10-15 GÜNE TESLİM ALACAĞIZ.
-
Ben de blazing mavi için kaparo verdim ama renk konusunda benim de kafam baya karıştı sonradan. Klasik racing yeşil ve sizin bahsettiğiniz melting gri de gözüme çok hoş görünüyor valla :)
Ben melting iptal ettim blazing maviye geçtim. Gri tonları bence bu araca yakışmıyor. Racing yeşilde harika bence .
-
Hayırlı olsun. İyi günlerde, kazasız belasız kullanın inşallah.
-
Araçtan vazgeçtim..kışın araba lazım olmuyor.zaten başka aracımda var.yaza dek bekleyeceğim
Hayırlı olsun, güle güle kullanın 👌🏽
Cok tesekkurler daha iyisi sizlere. Tesla ile guzel bir ikili oldular. Ancak nedense bu dusuk suratlerde bir garip hizlaniyor. Tam alisamadim. Tek pedal moduna gecince alisiriz sanirim. 🤣🤣
Cok tesekkurler daha iyisi sizlere. 🤗🤗
bende Pirelli P Zero
-
Hayırlı olsun, kazası belasız kullanın.
Bence o da güzel bir lastik.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X