Şimdi Ara

Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.357
Cevap
78
Favori
84.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Direksiyon aracın tüm versiyonlarında aynıdır.

• SergeyKalinin kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Ne yazik ki degil. Ayni Bmw’deki gibi Driving Asistant Prof olan araclarda direksiyon her zaman farkli. Ust bolumde lled aydinlatmali bir direksiyon geliyor. Yari otonom suruste direksiyona mudahale etmeniz icin bunlar yanarak sizi uyariyor. X1 ile direksiyonda kullanilan her sey ayni. Yani Mini de zaten bahsettigimiz donanim olsa direksiyon bu sekilde gelecek. Bilginize. Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli 

Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli

Edit: Ornek olarak asagidaki videoyu izleyebilirsiniz. Dk 12 den sonra direksiyonun uyarilarini gorebilirsiniz. Bu sebeple ne yazik ki ulkemizde bu donanim olmadan araclarimizda olmasi mumkun degil.

Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / ElektirikliSDA Dan Carsyoutube
    MINI Countryman E "Electric" Test Drive POV 2024. 🛑 Video Editing Tools at 50% Discount on Motion Array : 👉🏻 http://bit.ly/3IPlxsb 👈🏻 ✅ Best Music Copyright Free (2 Month Free Subscription) : 👉🏻 https://bit.ly/2HYZkdM 👈🏻 MINI Countryman E Price: 34.300 euro - Total Price 56.734 Euro Engine: FWD Power: 204 HP - 250 Nm Range: 433 km WLTP - 534 km City Top Speed: 170 km/h 0-100 km/h: 8,6 s Weight: 1.940 Kg Fuel Consumption: 17 kWh/100km CO2 emissions: 0 g/km Battery capacity: 66.5 kWh - 64.6 kWh Charging: 11 kW AC - 128 kW DC Drag Coefficient: 0,26 Trunk Space: 460l - 1450l DISCLAIMER: This video and description contain affiliate links, which means that if you click on one of the product links, we will receive a small commission. #sdadancars
    https://www.youtube.com/watch?si=jIJ1gGb70meP_VlF&v=Kyip-XwxcUA&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 2 Eylül 2024; 11:31:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için teşekkürler, haklısınız.

O zaman muhtemelen Drive Assistant plus'ın eklenip eklenmeyeceğini Borusan'a danışmalısınız. Belki gelecekte böyle bir fırsat sağlamaya başlayacaklar.

• SergeyKalinin kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Evet haklisiniz. Ancak dedigim gibi pek mumkun degil. Ancak ileride %10 dilimden cikarsa opsiyon olarak eklenebilecektir. Bu haliyle bile yine firsat. Tabii ki yari otonom olsa gercekten hepimiz icin cok iyi bir donanim olacakti. Uzun yolda bu cok cok iyi calisiyor. Ben X1’de hep kullaniyordum. İyi haftalar Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 2 Eylül 2024; 11:37:54 >
  • Anilatay kullanıcısına yanıt

Bugun̈ itibariyle tesla'da karar kıldım siparişi geçtim, ama miniyi de cidden sevdim gözüm kaldı resmen, koltuk farkı ve benim yaş, boyutlar yüzünden son karar tesla oldu. Ama mininin sürüşü daha güzel açıkça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 2 Eylül 2024; 16:47:40 >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Sürüş konusu bence de mini önde. Ama miniye binmesem teslayı direk alırdım. Hacim efsane. Güle güle kullanın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese selamlar,

Bende 30 ağustosta sipariş geçtim eylülün 3. haftası gelir dendi. Size bazı sorularım olacak lütfen yanıtlayabilir mi teslim alanlar.

-Ambians aydıntlama olacak dendi fakat formda bununla alakalı bir madde görmedim ve hiç bir video yada görsel göremedim. Ambians aydınlatmalı alabilen arkadaşlar var mı?

- Şarj kablosu çıkmıyormuş sanırım. Yine aynı bu şekilde teslim alanlar varsa lütfen yanıtlayabilir mi?

- Son olarak aydınlatma var ise ön konsolda parçalı, altında düz çizgiler ve arka koltuğa kadar devam eden aydınlatma var değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cooper3535 -- 3 Eylül 2024; 0:54:12 >
  • cooper3535 C kullanıcısına yanıt

Gunaydin,

Eskiden sunulan Mode 3 Hızlı Şarj Kablosu Professional donanimlardan cikarildi. Bunun yerine ambiyans aydinlatmayi eklediler. Aydinlatmayi asagidaki videodan gorebilirsiniz.Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli 

Experience modelara gore ambiyans aydinlatma renkleri degisiyor.

Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / ElektirikliPlanet Car Newsyoutube
    IMPORTANT : I would like to bring to your attention that the car showcased in this video is a pre-production model. As a result, the quality of assemblies and materials is not finalized. The pre-production status may also account for the appearance of error messages, such as "replace battery," and the inclusion of a BMW X1 on the OLED central screen. ----- Take a look at the all-new 2024 Mini Countryman C Favoured grade in this visual review. Thanks a lot to / Merci beaucoup à Mini Savy Besançon : https://groupesavy.fr/ Price from : 40'000 € Color : Smokey Green & silver roof Interior : Vescin Vintage Brown Timeline : 0:00 Reveal & Welcome light sequence 0:34 Exterior & engine 1:18 Full-LED Lights 1:57 Interior front seats 3:55 Exterior details 4:44 Interior rear seats 5:24 MINI Operating System 9 & voice control 7:29 Experience Modes, Ambient lighting & light projector 8:29 Trunk & storage spaces 9:37 With MINI Cooper SE John Cooper Works Specification: 3-Cylinder, 1499 cm³, mild hybrid petrol engine Power: 170 hp Torque : 280 Nm 0 - 100 km/h in 8.3 s Top speed : 212 km/h Fuel consumption combined: 6,2 l / 100 km #Countryman #Mini #MiniCountryman #CountrymanC #CountrymanFavoured #MiniCountryman2024 #2024MiniCountryman
    https://www.youtube.com/watch?si=mN2tSqwsMJS6bgfh&v=MOqtG3pv_gk&feature=youtu.be

• Arkadaşlar HGS etiketini nereye yapıştırdınız? Siyah taralı alanda diğer arabalarda olduğu gibi boş yer yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 3 Eylül 2024; 11:59:11 >
  • gbriel G kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Asla yapistirmayin. Artik plakadan okuyor. Ben 4-5 senedir yapistirmadan kullaniyorum. Torpidoda dursun yeterli. Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli 

Günaydın. Sağolun cevap için ama hangi tarihten sonra üretilen araçlar böyle geliyor. Bu bilgiyi nereden aldınız. Size bu şekilde mi geldi. Güncel olaran bu şekilde gelen varsa görsel paylaşabilir mi?

Su an siparis verdiginizde arac bu sekilde satiliyor. Siparis formunda gorebilirsiniz. Bizim aracimiz bu sekilde geldi. Pazartesi teslim alacagiz. Yakinda bir bayiye gidip inceleyebilirsiniz. Siz ikinci el mi alacaksiniz? Bu sekilde soruyorsunuz? Onu anlayamadim.

• Merhaba. Ben 2023 astra 1.2 benzinli kullanıyorum. Ayda ortalama 1000/1200 civarı km yol yapıyorum. Yılda 2/3 kere tek gidişi 390 km olan uzun yol yapıyorum. Harici en uzun yolum tek gidiş 130 km. Yani şehir içi ağırlıklı yol yapıyorum. Mini acayip kafamı kurcalıyor. Birde evde şarj imkanım hiç yok. Sitede 2 tane zes istasyonu var. Birde kafamı kurcalayan radyasyon ve baş ağrısı durumu. Tavsiye edermisiniz. Değerli yorumlarınızı bekliyorum

Hgs nin içinde para olması yeterli sanırım. Okumasına göre yok doğrumu?

• eamyraen E kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Tabii ki. Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli 

30 Ağustosta sipariş verdim eylül sonunda alacağım. Bayide eski tipler var. TR'de ambiyanslı olanı görmedim henüz. Herkese gelecek diyorlar ama aylardır bir tane ambiyanslı araç görmedim. Siz fiziksel olarak gördünüz mü?

Tabii ki gordum. Borusan Oto İstinye Showroom’da var. Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli 

Birebir attığınız videodaki gibi mi? Çünkü bize verilen formda fotolarda aydınlatmalar sadece şerit olarak var. Fakat videoda ön panelde parçalı ışınlandırma mevcut.

• BasileuS.Honda B kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Öncelikle yeni aracınız için hayırlı olsun. Güzel günlerde binmenizi dilerim.

GO-E resmi distribütörü olarak uzman ekibimiz ile aklınızdaki soruları yanıtlamaktan ve size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Dilerseniz sitemizde (www.eversarj.com) bulunan iletişim kanallarından dilerseniz forum üzeri ÖM veya mesaja cevap ile aklınızda takılan tüm soruları sorabilirsiniz.

Mesajda sorduğunuz soruda yardımcı olmam gerekirse elektrikli aracınız için şarj cihazı seçerken çok uzun süre bu cihazı kullanıp aracınıza ve şebekenize bağlayacağınızı düşünerek seçmenizi tavsiye ederiz. Çin malı veya düşük kalitedeki cihazlar hem elektrik şebekeniz hem de aracınız için zarar oluşturabilir. Çakma telefon adaptörlerinin telefonlara verdiği zararlar buna en basit ve hayatımızın içinde olan örneklerinden birisi. Bu noktada şarj cihazı için aracınızı değiştirseniz bile kullanabileceğiniz bir yatırım olarak görmenizi önererek ömürlük bir cihaz seçmenizi tavsiye ederim.

Biz ödüllü ve avrupanın en başarılı cihazlarından birisi olan GO-E ürününü tavsiye ederiz. (Countryman araçları için bizim ürünümüzü tercih eden yüzlerce müşterimizin deneyim videolarını sosyal medya hesaplarımızdan inceleyebilirsiniz.) Wi-Fi ile cihaza uzaktan erişme özelliği ve çeşitli güvenlik-şarj önlemleri ile aracınızın sağlığını korur ve takip edebilirsiniz.

GO-E şarj cihazlarını kullamanız için özel ve ayrı bir kablo almanıza ihtiyacınız yok. Almış olduğunuz Countryman (ilk parti araç siparişine dahil iseniz) ile beraber AC şarj kablosu gelmektedir. Bu kablo ile GO-E şarj cihazını ekstra bir kablo almadan kullanabilirsiniz.

GO-E cihazımızı daha detaylı incelemek için sizi deneyim merkezlerimize bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EverSarj -- 3 Eylül 2024; 21:44:43 >

• EverSarj kullanıcısına yanıt

ARTIK COUNRTMAN ARAÇLARDA AC KABLO GELMİYOR.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.