Şimdi Ara

Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.357
Cevap
78
Favori
84.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

EVDE ŞARJ 3,5 KW YETERLİ Mİ SİZCE. BEN ARACI DAHA TESLİM ALMADIM. KALIN 3*6 ANTİGRON KABLO ÇEKİP 7 KW DÜŞÜNÜYORUM AMA APARTMANDA BİRAZ UĞRAŞTIRCAK. 3.5 YETERLİ İSE UĞRAŞMAK İSTEMİYORUM.

• onu20uz O kullanıcısına yanıt
    Hocam ben tesla nın 22 lik cihazını aldım koydum. Sabit cihaz için en mantıklısı o geldi fiyat ve özellik olarak. Komşumuz 2,7 ile tesla lr şarj ediyor her akşam koyuyor sabaha kadar %40 doluyor diyor. Sizin günlük menzilinize ve üşengeçliğinize göre düşünmeniz lazım. Ben her gün uğraşmak istemedim. Almışken iyi şarj aleti olsun istedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anilatay kullanıcısına yanıt

Biz kismetse haftaya teslim aliyoruz. Son dk arac buldular. Persembe gunu kestirdik faturayi. Evde icten yanmali sadece X1 kaldi. Yakinda onuda gecirebiliriz.  Vallahi ailede kimse icten yanmali kullanmak istemiyor. Ben Sr kullaniyorum. Onunla memnunum zaten. Haziran ayindan beri 3.500km yaptim. 14.2kw ortalamam var. Acikcasi Lr sonrasi hic farklilik hissetmiyorum. Sadece kisin kis lastigi sart gibi. Bu Hankooklara guvenmiyorum. Umarim Mini’de Pirelli veya Michelin Primacy E ile gelir. Hayirlisi. Ben de arada Mini’yi kullanayim detayli karsilastirmalar yaparim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşılaştırmayı merak ediyorum. Sanki sizinle bi ara aynı dönem f30 mu kullandık nick tanıdık geldi 😊. Yollarımız kesişiyor galiba 😊

Mini ile hankook geliyor ama kışın her türlü kışlık şart hele ki sr arkadan çekiş ona kesin lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anilatay -- 1 Eylül 2024; 22:24:3 >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

HANGİ RENGİ BULDULAR.

Olabilir. Ben F30 kullandim bir donem. 3.20d Xdrive aracim vardi. Ancak sonrasinda cok degistirdim. Asil konum G20. Tabii ki G20 sonrasida baya bir arac degistirdim. Genelde aktif olarak forumda G20 ve Tesla konusunda yaziyorum.  

Metalik yesil Smokey. İci Taba.

HAYIRLI OLSUN. NORMALDE İLK SİPARİŞİNİZ HANGİ RENK ?

Çok teşekkürler. Daha iyisi sizlere. Yine bu renkti. Ancak Eylül 2.hafta gibi teslimdi. Şansıma bir iptal olmuş. Oradan atadılar.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 1 Eylül 2024; 22:31:45 >
  • BENDE MELTİNG GRİ SİPARİŞ ETTİM. AMA AKLIM SMOKEY YEŞİLDE DE KALDI SONRADAN. GERÇİ ARAÇ GELMEDEN ÖNCE ÖNCE İPTAL VS OLURSA YEŞİLDE OLUR DEDİM ST BELKİ OLUR.

Benim Wallbox 7.5kw Max veriyor. Açıkcası bize yetiyor. Akşam bırakıyorum. Sabah alıyorum. Her şeyden öte ihtiyacınıza göre şarj etmeye alışınca 3.5 kw bile yeterli. Önemli olan evinizde böyle bir imkan olması. Bu şekilde daha rahat edersiniz. Geçen seneden beri avmlerden şarj eden arkadaşlarım var. Ancak onlar içinde bazen yorucu olabiliyor. Bu sebeple evden şarj imkanı hem ekonomik hem de menzil açısından daha rahatlıcı.  

• Merhaba arkadaşlar, halihazırda arabayı alan baya insan var, biz geçen şöyle bir liste hazırlayıp borusan ve mini Almanya'ya atmayı düşündük ama henüz bir aksiyon almadık. 2. Madde eski araba sahiplerine yarasa da 1. ve 3. madde yeni araç sahiplerinin de oldukça işine yarayacak ve güzel özellikler. 3. maddeyi çok umursamayabilirsiniz ilk bakışta ama mininin timeless modtaki sürüş sesini youtubedan bir dinleyin derim, bence oldukça güzel yapmışlar. Sizlerin de ek önerileri olursa birkaç gün içerisinde hem Türkçe hem de Almanca bir mail hazırlayıp aynı anda atsak belki ufak da olsa bir etkisi olur.

1.Driving asistance plus (Şerit ortalama, adaptif hız sabitleyici vs) özelliğini para ile tıpkı teslalarda olduğu gibi açtırabilmek.

2.Experience modlarının tamamının yüklenmesi (Aracı çoktan teslim alan kullanıcılar için)

3.Modlara göre değişen araba sesleri

• ozgeksa1 O kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Siz hazirlayin ben de destek olurum. Yazilacak yerlerde ayrica yazarim. Bmw’de yeteri kadar bu islerle ugrastim. Ozellikle Connected Drive icin. Experience modelari belki bizde acabiliriz. Onlar icin bir Bimmer’de sorayim. Belki bir seyler cikar.  

teşekkürler hocam, ben de birkaç güne hem almanca hem de türkçe bir metin hazırlayacağım, kardeşim almanca biliyor, chatgpt ve ondan yardım alarak bir metin hazırlanabilir.

Ben de katılırım size. Bizde eksik olan modlar hangisi? Farkları, özellikleri ne?

Gunaydin,

https://www.mini.co.uk/en_GB/home/experience-modes-hub.html

Sabah kontrol ettim. Bende sadece core, Green ve go kart var. Kalanları da alsak güzel olur. 😊

Evet. İlk araclari bu sekilde gondermeleri uzucu oldu. Ancak benim dusuncem bu kodlama ile acilabilir. Arastiriyorum.  

Alıntı

metni:
    MINI Connected Store'da MINI'm için Driving Assistant Plus'ı etkinleştirebilir miyim?
    İşletim Sistemi 9 olan MINI'nizin modeline ve donanımına bağlı olarak, ülkenizdeki MINI Connected Store'da ücretsiz bir test aşaması ve değişen süreler için "Driving Assistant Plus" yardım sistemini etkinleştirebilirsiniz. MINI Countryman (U25) veya MINI Cooper (J01) aracınız için "preparation for Driving Assistant Plus" (SA 9QV) seçeneği gereklidir.
    Lütfen unutmayın: Yeni bir araç satın alırken "Driving Assistant Plus" (SA 5AT) fabrika çıkışlı seçeneğini zaten sipariş ettiyseniz, bu işlev herhangi bir kısıtlama veya ek maliyet olmaksızın kullanılabilir olmaya devam eder.

Maalesef türk arabalarında "preparation for Driving Assistant Plus" (SA 9QV) seçeneği yok.

Yeterli sensör olmayabilir. Ek olarak kurulmaları gerekir.

Veya %10 vergiye uymak için listeden gizlendi

Türkiye Paketleri: (MINI Countryman E)

1K6 19" Kaleido Spoke - 2 Tonlu HMJ

212 Fren Sistemi Ekipmanı

2VB Lastik Basınç Göstergesi

2VC Lastik Tamir Kiti

322 Konfor Erişim Sistemi

386 Tavan Rayları

430 İç ve Dış Ayna Paketi

431 Elektrokrom İç Ayna

470 Çocuk Koltuğu ISOFIX Prizleri

5A4 Gelişmiş LED Farlar

5AC Otomatik Uzun Far Fonksiyonu

5AS Sürüş Asistanı

5DM Park Asistanı

6AE MINI Teleservices

6AF Acil Durum Çağrısı

6NX Kablosuz Şarj/Bağlantı Sistemi

6S1 Türkçe Dil Versiyonu

6WE MINI Etkileşim Ünitesi

003 248 Isıtmalı Direksiyon

003 2XH Spor Direksiyon

003 402 Panoramik Açılır Cam Tavan

003 451 Aktif Sürücü Koltuğu

003 459 Elektrikli Ön Koltuklar ve Hafızalı Sürü

003 494 Isıtmalı Ön Koltuklar

003 4AA Antrasit Tavan Döşemesi

003 4FN John Cooper Works Spor Koltuklar

003 4VF MINI Deneyim Modları

003 6AD MINI Head-Up Display

003 6C5 Connected Unlimited

003 7EP 7EP

003 7RS 7RS

003 912 912

003 9T0 Favoured Trim Ek İçerikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SergeyKalinin -- 2 Eylül 2024; 10:57:16 >

• SergeyKalinin kullanıcısına yanıt

Gunaydin,

Direksiyonunda degismesi gerekiyor. Ne yazik ki sonradan acilabilecek bir sey degil.  

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.