Şimdi Ara

Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.316
Cevap
74
Favori
78.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzaktan çalıştırma benim aracımda da yok, olmasını çok istediğim bir özellikti.

Gördüğüm kadarıyla ABD pazarına satılan X1 lerde kumandadan uzaktan çalıştırma mevcut. Kilitleme tuşuna 3 kez basınca çalışıyor onlarda. Ama bizim pazara sunulmamış. Aslında kodlama ile yapılabilir diye düşünüyorum. Aracın altyapısı hazır çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acr07 A kullanıcısına yanıt

Bu bir opsiyon. Ne yazik ki ulkemizde sunulmuyor.  

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

Elektrikli Countryman’lere koymuşlar ama. Neden benzinlileri bu özellikten mahrum bırakmışlar anlaşılır gibi değil.

• Acr07 A kullanıcısına yanıt

Kumanda dışında birde klima ayar menüsünde uzaktan iklimlendirmede motoru çalıştır opsiyonu görünüyor. Varsın kumandadan olmasın ancak aplikasyondan çalıştırma olsa keşke.

• Arkadaşlar kauçuk paspaslarınız teslim edildi mi? ST bana gelmesi 1 ay sürebilir dedi. Halı paspaslar çok kirleniyor. Yağmurlar da başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 1 Eylül 2024; 11:24:1 >
  • Arkadaşlar elektrikli için süspansiyon durumu nedir, yarın ailece test edeceğiz aracı ama 5 dakikalık suruste anlamak zor özellikle kullanan için,

Eski minilere göre çok yumuşak diyen var 19 ile sert diyen var incelemelerde bilemedim.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    W205 fl amg c serisinden geçtim. Ona göre çok çok yumuşak. Bugün tesla denedim. Tesla da çok sert en ufak çukur tümsekte takırtı sesleri geliyor. Her vuruşu hissediyorsunuz. Countryman ise aşırı yumuşak. Bazı bozuk zemin yollarda artık zıplamaya yakın süspansiyon hareketleri oluyor. Bi tık daha sert olsa daha iyi derdim ama tamamen sert olmasındansa yumuşak tercih ederim şahsen.

Ayrıca tesla ya göre bu arabada beğendiğim özellik arabanın akıcılığı. Tesla da en yumuşak sürüş modu bile rejenerasyon yapmaktan yoruyor sizi. Bu araba ise ayağınızı gazdan çektiğinizde akıyor ve konforlu sürüş sağlıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anilatay kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam tesla sr 19 inchmiydi?

Evet. 19 luk 1791 e gelen sr modeli idi. Teslanın artıları büyük hacim ve bagaj seçenekleri ile geniş görüş alanı. Geri kalanda mini ile çok bir fark göremedim. Sürüş olarak miniyi tercih ederim. İkinci araç olarak almayı düşünüyordum teslayı ama şu an beklemeye aldım.

Bende ikisinden birini seçeceğim arada kaldım.

Tesla daha büyük, uzaktan iklimlendirme var. Mini sürüsü ve tipini daha çok sevdim. Son bir soru hocam mini'ye uzaktan erişim ile iklimlendirme gelecek mi? Bu benim için kritik bir donanım.

Minide zaten var o özellik. Mini uygulamasının tesla dan çok büyük eksiği yok. İklimlendirme açıyorsunuz ama şu an derece seçimi yapılamıyor. En son kaçsa onu veriyor. Bu seçim işi de bi güncellemeye bakar diye düşünüyorum. Uzaktan kapı açma klima açma bagaj açma lastik basıncı görme konum görme yakıt ve km görme herşey var. Şarj yönetimi var.

Ben bagaj hacmi harici mini derim tabi iç dış dizayn zevk işi. Mini özel bir tasarım. Hala kullanırken normal bir araba gibi gelmiyor. Bi dolu konsol veya gösterge arıyorum.

İkisi arasında da tesla nın kullanışı beni yordu. Tek pedal minide de var ama ben beğenmiyorum yorucu buluyorum. İkisini de deneyin öyle karar verin kesinlikle.

İyi Aksamlar,

En buyuk arti bence su an icin servis. Hic olmazsa karsinizda Borusan var. Bu bile belli konularda Tesla’ya gore daha buyuk bir guven veriyor.

Süper hocam çok sagolun, tesla"'yı 20 inch lr ile denedim 19 sr bulman lazım olmadı kiralayacağım artık.gosterge beni tek yaptığım test sürüşünde hiç rahatsız etmesi head up çok iyiydi, sadece yaş ve tip olarak biraz uyumsuz bana sıkıntı yaşayabilirim, hanım yakışmaz sana diyor ama benimde gönlüm minide.

Servis konusu kesinlikle ayrı bir olay. Tesla ya malesef tam olarak evet alıyorum diyememe sebeplerimden biri.

Bir de biz alırken kafama yatan bir konu daha vardı. Minide bir arıza olması ve garanti dolması/karşılamaması durumunda arızalı batarya ünitesi (8 tane olduğu söylendi) kendi başına değişebiliyor ve adedi 1500 Euro civarı dendi. Bugün tesla ya sordum komple tüm batarya değişiyor ve fiyat bilinmiyor.

Sorun yaşanacağını sanmıyorum ama bir risk tabiki

Oyle tabii ki. Ben bu sebeple esime 2. Teslayi almadim. Mini daha iyi bir tercih oldu. Zaten daha ne kadar bu seviyede tutarlar bilemiyorum. İlerleyen zamanda bu %10 dilim cok kalmayacak gibi. Bence su an icin hala Model Y Sr ve Mini en iyi tercihlerden. Hic olmazsa su ambiyans aydinlatmayi eklediler. Keske net fiyat icinde bir Driving Asistant Prof olsaydi. Tek arayacagim sey o. İcten yanmali versiyonun fiyatida bana hic mantikli gelmiyor. Zaten ustune biraz koysan x1 alinabiliyor.

Ambiyans bende yok. Olsa çok şık duruyordu ama olmayınca da çok aratmıyor.

Ambiyans için neyi çıkarmışlar bizimkine göre

Type 2 kablo yok.  

Sadece kablo yok ise çok iyi ben daha paketini açmadım bile kablonun. Evde şarj aleti varsa onun bi anlamı yok. Güle güle kullanın. Tesla ile arasında sizin gördüğünüz başka fark var mı? Ben yine de ikinci araç için hala tesla yı seçenek olarak tutuyorum

DRİVE ASİSTANS PROF BENCE SONRADAN ÜCRETİ MUKABİLİNDE YAZILIMA AÇILABİLİR BENCE . ARAÇTA ADAPTİF REJENERASYON OLDUĞUNA GÖRE RADAR VAR. ZATEN ÖN CAMDA ŞERİT TAKİP İÇİN KAMERA DA VAR. YAZILIMSAL OLARAK KAPALI BENCE.

• onu20uz O kullanıcısına yanıt
    Buna katılıyorum. Yaya algılamaya kadar yapıyor. Hepsi bir yazılım güncellemesine bakar

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.