Servis için gittiğimde danışman söyledi. Tabii kesin artacak demedi ama görünen köy de kılavuz istemez. Zaten euro limitteydi ve maalesef euro ve dolar artışa geçti. Hakkınızda hayırlısı olsun |
Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli (8. sayfa)
-
-
ARACI DIŞ TASARIM VE KONFOR OLARAK BEĞENDİM ANCAK ÖN KONSOLUN TEKSTİL OLMASI İÇİMİZE BİR TÜRLÜ SİNMEDİ.
-
Arkadaşlar ciddi bir kaos var. Tüm BMW grubu araçlar risk altında.
-
Yeni gelecek araçlarda fren güncellemesi yapılıp teslim edilecekmiş diye bilgi aldım st den.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de sorguladığımda st den benzer minvalde bir cevap aldım, geri çağrılma yapılmayacak bir sorun var ise giderilecek şeklinde.
Bu vesile ile elektrikli bir countyrman siparişi oluşturup beklemekte olduğumu da belirmek isterim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne zaman sipariş geçtiniz? Teslim ne zaman dediler?
Hayırlı olsun şimdiden, kazasız belasız kullanın.
Sağolun, dün oluşturdum smokey green için eylül 2. ya da 3. hafta bekleniyor.
Ben de 8 ağustosta legend gri sipariş verdim, ağustos sonu ya da eylül ilk haftası teslim edilecek denildi.
Countryman elektrikli aracınızı bayiden sıfır teslim alırken yanında hangi şarj kablolarını veriyorlar acaba?. Hiçbir şarj kablosu vermediklerini duydum. Doğru mudur?
-
Yeni gelenlerde ambiyans aydınlatma eklenerek kablo çıkarılmış... Araçla beraber hiçbir kablo vermiyorlar.
-
Şaka gibi.
-
Countryman E Favoured sipariş verdim. İlk defa elektrikli araç kullanacağım, evimin otoparkı bana ait. Şarj cihazı olarak kendinden Wi-fi bulunan cihazların kullanım için ek ne faydası olabilir? Kendinden kablolu tesla charger fiyat ve fayda olarak iyi gibi duruyor. Alternatif olarak GoE beğendim ama ek kablo da almak gerekiyor fiyat uçuyor. Schneider’a ait ürünler var gene kendinden kablolu ama Wi-fi özelliği yok. Sizler ne kullanıyorsunuz? Fikir verebilirseniz çok sevinirim, yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar standart speakerda treble ve bass ayarı yapılabiliyor mu? Stok bir araca kaydık gibi JCW. Be yazık ki harman yok.
Benim de bir sorum olacak bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim
Otopark tüm apartman sakinlerine ait ve oraya şarj cihazını kurabilir miyim elektrik saati otopark katında nasıl oluyor sistem ve hangi firmayı önerirsiniz
Sarfiyat olarak ev elektriği daha ucuz diye biliyorum güncel tarifeleri bilen varsa paylaşır mi
Herkese hayırlı olsun alacakları araclar
Neden desem Berk bey?
Kablo alınır geçilir 3 paraya, hatta evde istasyon kuran için ihtiyaç bile yok. Bana da sorsalar kablo mu ambiyans mı diye, ambiyans derdim banko.
Selamlar,
Net fiyat için belli şeyleri kısıyorlar ya ona kızıyorum. Yoksa bu aracın en büyük esprisi zaten ambiyans aydınlatması. Olan ilk alanlara oldu. O dönemde bunları çıkartıp sattılar şimdi ambiyans var +modelar geldi ancak kablo yok vs. Yani bir tane type 2 kablo koymak zor olmamalı. Ne kadar %10 dilimde satsalarda burada kendi karları belli. Yarın bir fiyat alayım. Merak ettim kaça satıyorlar kabloyu.
-
Bilmukabele, selamlar.
Kastınızı anladım şimdi ama illa bir şeyler kısılacaksa böyle mantıklı kısmalar yapsınlar. Ben sevindim açıkcası bu değişime. Umarım böyle devam eder bir süre.
Bence edecektir. Şu an Türkiye şartlarında Tesla Model Y Sr gibi alınabilecek en mantıklı araçlardan biri. O fiyat dengesinde yine bu kadar şey sunan çok az araç var. Eksikleri tabii ki var. Ancak %10 dilim için Model Y kadar mantıklı bir araç. Sundukları fazlasıyla yeterli. Bir de her şeyden öte karşınızda bir muhatap var. Yani garanti tarafında Borusan olması önemli. Bu sebeple tercih yapan insanlara saygım sonsuz.
-
Şahsi fikrim vergilendirmesi bu kadar saçma bir ülke için hâlâ üşenmeyip fiyat dilimine girmesi açısından özel motorlar, özel donanım paketleri yapıyor olmalarına bile bence şükür etmeliyiz. Yani neden benim hayatımı koruyacak bir güvenlik sistemi eklendiğinde 600000₺ daha fazla ödemek zorundayım ? Mantığını hiç bir zaman anlamayacağım.
Dün yaşadığım bir deneyimden bahsedeyim, Audi R7 kullanıcı bir arkadaşım benim Countryman’i deneyimledi akşam ve gece trafiğinde İzmir’de. Ekrana bayıldı, aracın konforuna ve sürüş keyfine hayran kaldı. Kendi arabasında BOSE ses sistemi kullanırken Mini’deki ses kalitesini de çok beğendi ve “Harman/Kardon” da iyiymiş gayet dedi ve arabada özel bir ses sistemi olmadığını öğreninca baya şaşırdı. Yakın zamanda Tesla da kullanmış ama Countryman’i daha tercih edeceğini belirtti. Yani niyetim fanboyluk yapmak değil yanlış anlaşılma olmasın. Demek istediğim bir fiyat bareminde tutulabilmesi adına sınırlı özellikleriyle bile bu araba bir Audi R7 kullanıcısını memnun edebildi.
Ben de isterdim tabi o konsola yansıtılan ambiyans ışıklarını, Harman/Kardon ses sistemini, 360 kameraları ama malesef coğrafya kaderimizdir diyerek üzgün bir şekilde gidiyorum. Ha yeni araçlarda ambiyansı eklemişler sanırım kabloyu çıkarıp; şunu da belirtmek isterim ki özel wallbox’ım yok ve neredeyse 1 aydır kablo bagajda ambalajında daha açılmadı bile. Yani kablo ya da ambiyans seçimi kararı vermek istemezdim ve zaten bu duruma düşürülmemiz de çok komik geliyor ya kulağa. Sırf fiyatı 100₺ oynayacak matrah artacak diye düştüğümüz saçma sapan kararlara bakar mısınız?
Ben gayet memnunum, soru işaretlerim vardı 360 kameralı bir arabadan buna geçerken ya da ambiyans aydınlatmalı bir arabadan vaz geçişte. Ama Mini kullanmak benim için çocukluk hayali idi bir lise zamanlarımda hayalini kurduğum. Asla pişman değilim. Konya - İzmir yolculuğunu da afyonda yapılan tek şarjla 110-130 arası bir kullanımla (3 yetişkin bir köpek, bagaj full ve bir koli donmuş et ve buzlarla beraber) gayet rahat bitirebildim. Geçen gün İzmir-Kuşadası-İzmir yolculuğu yaptım gayet rahat serin konforlu bir şekilde. Henüz üzmedi. Şarj sürelerinden de çok memnunum 25-30 dakikada %80-%90 lara rahatlıkla geliyor bir de hızlı istasyonsa mis gibi.
Keşke aptal bir vergilendirme sistemimiz olmasaydı da artılarıyla çok daha mutlu olabilseydik..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Selamlar,
Turkiye gercekleri. Gelecek ay tahmini benzinli versiyonda bile %4-5 arasi zam bekliyorlarmis. %10 dilimde elektrikli bir sure daha durur. Ancak ulkemizde bu dilim ne kadar var olacak ben de bilemiyorum. Togg oldugu surece korunur diyordum ancak bu dilimi bence degistirip %20-30 arasi bir seye getirecekler. Su an icin %10 dilimdeki her arac firsat. Model Y Sr ve Mini Countryman E bunlar arasindaki en iyi seceneklerden. Keske bu sacma vergi sistemi olmasaydi. 🤷🏻♂️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X