Şimdi Ara

Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.267
Cevap
70
Favori
70.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
Giriş

Günaydın. Var hocam taksit imkanı ancak bir miktar KK komisyonu ekliyorlar. 3 taksit fiyatı 71,700.-lira, 6 taksit fiyatı ise 75 küsürdü.

• Glastron kullanıcısına yanıt
    Almanya ve UK sitesinde konfigürasyonda 17 jantlar var. Arabanın tüm havası kaçıyor. Arabayı gösteren jant. Tamam kış lastiği genişliği daha ince olmalı, kalın yanak olmalı, çukurlar vs balon yapma ihtimaline karşın daha iyi. Mini 17 jant kışlık set fiyatı da uygun gibi de (gerçi bmw 3 serisi 17lik setler 30 küsür bin TliL) ama ben 17 jantı beğenmiyorum. O yüzden jant lastik değil de sadece lastik mi almalı diye düşünüyorum.
  • gbriel G kullanıcısına yanıt
    20 jant set de var yeni mini countryman (U25) için ama 133 bin tl
    1900 tllik arabaya da 133 bin tl jant lastik için vermek biraz orantısız oluyor
  • aquaman A kullanıcısına yanıt

Almanya sitesine bakmıştım, tabi 17 jantlı versiyon daha uygun satılıyor. Biz bu arabaya neredeyse bir Alman'la aynı fiyata biniyoruz.

%10 dilimde kalabilmek için acaba 17 jant gelir mi seneye..kimbilir..

19 jantla yerden bi tık daha yükselmek daha iyi bence.

• Herkese selam,

Tesla LR sahibiyim, 1 senedir keyifle kullanıyorum. Eşim için araç bakıyorum bu aralar.

Mercedes A200, BMW 120, Audi A3 derken ikinci araç da neden elektrikli olmasın diye düşünüp Mini Countryman'e yöneldim.

Bildiğim kadarıyla şu an hazırda araç yok. Sipariş verildiği takdirde teslimatlar Ocak ayı mı, yoksa Şubat ayı mı olur?

Yeni sipariş vermiş olanlara herhangi bir zam olacağı söylendi mi, yoksa fiyat sabit mi kalıyor?

Düşündüğüm kombinasyon;

Metalik Gri / Legend

Siyah Tavan(sanırım Legend seçince gövde rengi seçilemiyor)

Vescin | Koyu Petrol Döşeme

Bu kombinasyon teslimat tarihini geciktirir mi? Sanırım bazı renk-iç döşeme kombinasyonları seçildiğinde daha çabuk teslimat olabildiğini okumuştum burada daha önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zorbis -- 13 Aralık 2024; 11:12:56 >
  • Zorbis kullanıcısına yanıt
    Merhaba teslimler 40-65 gün arası değişiyor.Fiyat sabitliği yok ötv dilimi değişirse fiyat artabilir ama ben pek ihtimal vermiyorum çünkü satışlar çok iyi bunu kaybetmek istemezler ama donanım eksiltmeye gidebilirler %10 ötv diliminde tutmak için.Ben beyaz aldım 40. Gün teslim oldu bazı renklerde terminler uzaya biliyor.Sipariş oluşturduktan sonra whatsapp grubuna katılabilirsiniz sipariş bekleyenlerde tablo mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FtHBrN GGOMF -- 13 Aralık 2024; 22:28:22 >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.