önerilen şekilde yaptık hep, 2.6 bar vs. 19 yıldır hep Bridgestone, Continental kullandım ve daha haşin sürdüm, böyle bir şey olmadı. Borusandan Pirelli için fiyat aldım, tanesi 10bin TL 4 tane 19 inch kışlık takım fiyatı ise 42binmiş. İlk sezon depolama ücretsiz. Sök-tak yaparken jantların canına okunuyor bazen. Borusan bu konuda iyidir umarım. |
Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli (65. sayfa)
-
-
Hocam ne oldu en son durum teslim aldınız mı ?
benim aracım da prt oldu cuma günü o yüzden soruyorum tahmin edebilmek adına
-
Selamlar
Bugün ödemeyi bitirdim.
Akşam fatura geldi.
Az önce baktım SLD2 'ye gelmişiz...
Sanırım 1-2 güne teslim alırım...
-
Merhabalar,
Ben 12/11 de sipariş vermiştim. Bugün bir ara baktığımda TRA seviyesinde görünüyordu ancak şimdi baktığımda DSP statüsüne geri dönmüş. Sizin sipariş tarihi neydi?
Bir de bu statüsün geri gitmesinden endişe etmeli miyim? Bir problem var gibi sanki. ST ne yarın soracağım ama merak edip size sormak istedim.
-
St ile görüşmekte fayda var -
Selamlar
Şimdi gördüm ve edevletten baktım .Tescil bugün yapılmış.Kısaca teslime hazır durumda ..Ayrıca plaka da hali ile belirlenmiş...34MMH
-
Herkese merhabalar,
12 Ekimde siparis ettigim Countryman E aracim 29 Kasimda teslim edildi ve bir aydir sorunsuz kullaniyorum. Araci geri vitese takinca sag aynanin acisini ayarlayamiyorum cok asagi iniyor. Ekran var fakat senelerin aliskanligi olunca ekrandan bakarak park eferken kendimi pek rahat hissetmiyorum. Kilavuza baktigimda sag ayna seciliyken aci degisimini gosteriyor fakat geri viteste sag aynanin asagiyi gostermesi icin sol ayna secili olmali. Bu sorunu yasayip geri viteste sag ayna acisini ayarlayabilmis olan var mi?
-
Günaydın,
Ne yazık ki kodlama harici bunun yapılması mümkün değil.
-
Bence de çok aşağıda kalıyor:( Ayarlarda bulamadım böyle bir seçenek.
Sağ ayna yatsın diye solun seçili olması da ayrı komik tabi.. İngiliz garipliği desem.. ama X1'de nasıldı hatırlayamadım şimdi..
-
ben de aracı almaya karar verdim ama bulabileceğim bir bayii var mı acaba? ya da alsam şu anki liste fiyatından alabilir miyim ? -
Ben Borusan oto Samandira Dan sipariş verdim. 150k tl kapora veriyorsunuz, kalani teslimatta. Teslimat şubat 2025 ayı başı gibi dendi. Liste fiyatı geçerli, tabi döviz otv vs değişirse, fiyat da değişir. İstemezseniz kaporayi kayıpsız iade ediyorlar
-
Bugün aracı yakından inceledim ve beğendim. Model Y nin yanına almayı düşünüyorum 2.araç olarak. Bir de id4 e baktım hatta test sürüşü de yaptım, menzil ciddi düşük tabi ama iç hacmi, otonomu,360 kamera ve CM den 300k ucuz oluşu aklımı çelmiyor değil. Bir de bağlantılı değil tabi id4. CM premium eyvallah ama id4 de fp aracı gibi geldi. CM test sürüşüne çıkamadım ama haftaiçi tekrar gidip teste çıkacağım. Kullanıcı gözünden görüşlerinizi alabilir miyim? Aradığım en önemli konu teslanın yanına daha konforlu ve keyifli bir araç koyabilmek. -
az önce verilen linkten kaporayı ödedim ben de.
umarım bişeyler değişmeden aracı teslim alırız ve daha fazla kişi bu modelden araç sahibi olur. fiyat değişir zam gelirse mantık togg'a kayar. -
Hayırlı olsun, aynı endişeyi taşıyorum ben de. Ülkemiz süprizlerle dolu. Nasip artık.
-
ben de id4'e baktım donanım iyi, tasarım fena değil ama kısa menzil özellikle kışın oldukça keyif kaçırabilir. vw'de araç doluydu fiyat daha fazla düşürebilirler.
countryman tercih ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmac -- 30 Aralık 2024; 0:31:33 > -
Ben de Tesla, CM, id4 ve ev3 inceledim. Güncel bayiden aldığım bilgi id4 şuan sadece Erzurum ve Mardin bayinde kalmış, şuan araç yok gibi. İkinci araç ve sadece şehir içi kullanacak olsam, connected özelliğinin olmaması çok can sıksa da aradaki fiyat farkı dolayısı ile id4 düşünebilirdim. Ancak ilk araç olarak kullanılacak, bu yüzden CM seçimini yaptım.
-
Dün biz de biraz meraktan Avek'e baktık. Seat grubu Cupra Born modeline 77Kwh batarya koymuş, menzil Mini ve Id4'ten daha iyi, ama araç hatchback görünümlü, Mini kadar donanımlı değil (koltuklar ve bagaj kapağı bile manueldi), iç hacim çok küçük değildi, fiyat 1.800 civarına inebiliyor. Arabanın tasarımı önden Hyundai gibi Kore arabalarına benzemiş bence, daha iyi olabilirdi.
Id4 menzilde ayıp etmiş, şehir dışında gıcık edebilir. Ama fiyat sanırsam 1.600'lü bir şeydi.. Her iki araçta da(hatta Audi'de bile) Mini gibi aplikasyona bağlanma yok. Lastikleri gördünüz mü bu arada?:) Bu kadar geniş yanaklı olması ilginçti.
Bu kısım ise elektrikli düşünenlere; Menzil konusunda; Mini ile %80 şarjla yola çıkıp 100km civarı yol yaptım %54'e düştü kış günü. Araçların föylerinde gösterilen menzil aslında daha düşük oluyor çünkü bataryayı %80 dolulukla kullanıyorsunuz genelde. Bir de hava koşulları menzili etkiliyor.
Bu şartlar altında premium marka değeri, konfor, tasarım ve menzil adına Mini'yi güzel fiyata aldığımızı düşünüyorum.
-
İyi akşamlar.
Sarfiyatınız nedir?
Mesela yaz aylarında da kullanıp şimdi ki durumunuz nedir?
4 gündür kullanıyorum bence biraz yüksek bir sarfiyatı var. Aynı zamana Kia Niro EV sahibiyim. Şu an aynı şartlarda onun ortalaması 16-17 iken Countryman 21-22'ierde geziyor.
-
Ankaradayım ortalamam 18.5 görünüyor, sürekli eco modda kullanıyorum. 17’ jant+kış lastiği mevcut, klima sürekli açık very slow’da 23 derece kullanıyorum, tabi koltuk ısıtma vs de açık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hu7720 -- 30 Aralık 2024; 22:47:15 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X