Şimdi Ara

Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.506
Cevap
94
Favori
104.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu bilgileri Mini sayfasında rezervasyon ayrıntıları bölümünden takip edebilirsiniz.

• certac C kullanıcısına yanıt

Ödeme Linki Rezervasyon Bedeli Alındı

Rezervasyon No: 3453---

Rezervasyon Tarihi: 05.12.2024 11:16

Rezervasyon Tipi: Ön Rezervasyon

Bilgim var ordan bakıyorum ara ara. Bu şekilde görünüyor. Farklı bir ekran varmı takip için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzdurs -- 7 Ocak 2025; 9:31:1 >
  • yavuzdurs Y kullanıcısına yanıt

Giriş yaptıktan sonra

-- Ön Rezervasyonlarım

-- Eşleşen Ekipman bilgisi yazan kısımda 3 harfli kodlar vardır.

Orada ki kodlar ile ne durumda oldugğunu anlayabilirsiniz.

Spr:üretimde

dsp:üretim tamamlandı

Loa:yüklemede

prt:almanya liman

Tra:gemide

Bnd:gümrük

Stc:İthalat tamamlandı

Sld2:müşteriye faturalandırıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi certac -- 7 Ocak 2025; 19:54:50 >
  • 300 bin sıfır faiz olsaydı Tesla yerine bunu alırdım tam olarak fiyat nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • certac C kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Şimdi baktığım kadarıyla Eşleşen Otomobil Statüsü: SPR oalrak görünüyor. Kapora vereli 33 gün oldu. Düşündüğümden yavaş ilerliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzdurs -- 7 Ocak 2025; 21:33:33 >
  • Merhaba. Yeni elektrik tarifesi ile faturası gelen oldu mu? 5000kw üstü fiyatlar çok artacak konusuluyordu deneyimleyen oldu mu acaba :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BasileuS.Honda B kullanıcısına yanıt

Merhaba, ev faturasını bilmiyorum ama Zes 2 gün önce SMS atıp fiyatları güncellediğini belirtti:(

Ne kadar zam yaptı bilmiyorum.

• herkese merhaba kısmetse bende premium bir elektrikli suv almak istiyorum.

0 KM Mini Countryman ilk tercihim olmazsa ikinci el İX1, EQB 250, EX40 yada Q4 alabilirim.

Evden şarj imkanım yok ama oturduğum sitenin otoparkında kes şarj var 4 tane. Fiyatlarıda aşağıdaki gibi

Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli

Sizlere sorum yukarıdaki fiyatlarla 100 km şehir içi ne kadar tüketimi? şehir dışı ne kadar tükerim?

%100 Şarj ile uzun yolda 110 km ile ne kadar giderim? %80 şarj ile şehir içi ne kadar km giderim?

Bu araçlarda zorunlu yıllık bakım var mı? (bazı markaların elektriklilerinde yıllık bakım olmuyormuş)

• Minide araç oluşturup sipariş veremiyoruz BMW gibi bayiye mi gitmek gerekiyor sipariş için ne kadar sipariş bedeli alıyorlar liste fiyatı üzerinden indirim oluyor mu

• akmac A kullanıcısına yanıt

Neyse herkes bol keseden atıyor gibi geldi. Ama adamın paylaştıkları doğru çıktı.

• Donald Draper kullanıcısına yanıt

Selamlar,

17kw ortalamaya gore hesaplayabilirsiniz. Model Y Sr’de 8.300km 15.5 kw. Mini Countryman E 3.000 kmde 17kw de. Hadi siz 16-17kw gibi alin. Bu sekilde daha dogru olur. Bakim 2 sene sonra. %80 ile ben 250-300km arasi max yapiyorum. Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 11 Ocak 2025; 19:24:24 >
  • araç için uyumlu ekran koruyucu
    amazon
    GAFAT [Yeni 2024] 9,4 inç Mini Cooper S F65 F66 Countryman U25 Aceman 2024 2025 ile uyumlu Cam Navigasyon Koruyucu Folyo, Ekran Koruyucu Folyo Yeni 9,4 inç Cooper F65 F66, 9H Çizilmez
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DLFWQ8PD

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• opel grandland geldi, bizim araçlar gelmedi henüz :)

• Tesla Model Y SR aracımı sattım yeniden elektrikli araç alacağım. Bu modelle ilgileniyorum eksik olarak hangi donanımlar var acaba? Sipariş versek kaç günde geliyor?

• Durotan35 kullanıcısına yanıt
    kaporadan sonra 45 gün süre. büyük ihtimalle şubat'ta teslim alırsınız.

• bende bu cumartesi gideceğim tekrak bi bakmaya

ağustos ayında bakmış ama cesaret edememiştim şimdi ciddi ciddi sipariş verme amaçlı eşimide götüreceğim

tek sıkıntı teslimat gözüküyor. şimdi sipariş versem büyük ihtimal mart başı gelecek ve o sırada kısmetse ikinci çocuğumuz doğmak üzere olacak

benim şu an ki aracımı satmam ve 1-2 gün içinde miniyi teslim almış olmam lazım.

bunu ayarlayabilirsek siparişi veririim diye düşünoyurm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Durotan35

Tesla Model Y SR aracımı sattım yeniden elektrikli araç alacağım. Bu modelle ilgileniyorum eksik olarak hangi donanımlar var acaba? Sipariş versek kaç günde geliyor?

Yeni yildan once ort. 55 gunde teslim oluyordu. Benim 35 gun oldu hala spr. Subat ortasi teslim olsa 65 gun olacak. Artik kapora degil on talep aliyorlar. Teslimata 45 gun kala kapora alacaklarmis. Tahminen artik garanti olsun diye dsp araclara kapora alacaklar. Bu aralar verilecek siparisin mart ortasindan once gelme ihtimali yok.

• Arkadaşlar slm.
    Yolda bir kaç araca denk geldim dikkatimi çekti siz araç sahiplerine sormak istedim,aracın arkası önünden daha alçak duruyor aca göz yanılgısımı ? Yoksa pil yerleşimi yüzünden gerçekten aracın arkası yere öne göre daha yakınmı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.