< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli (69. sayfa)
-
-
Herkese merhabalar
Daha önce bilgi verildiyse kusura bakmayın lütfen
Arac sarj kablosu için bayilerin verdiği fiyat nedir
Sadece sarj kablosu için
Ayrıca bayilerden kaput Koruma, film cam , seramik kaplama için fiyat alan oldu mu
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar.Uzun sureden beri formu takip ederek ocak 2025 ilk haftasi Mini Countryman EV siparis verdim.Oncelikle buradan bilgi ve deneyimlerini paylasan arkadaslara tesekkurler.cok isime yaradi.
Siparis sadece on talep olarak verebildim.Herhangi bir ucret talep edilmedi.Yeni kanunlar geregi 45 gun kurali odeme ve diger islemleri bekliyorum.
Benim gibi ocak 2025 de siparis veren ve herhangi bir gelisme haber alabilen var mi? Tesekkurler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURAT BLK -- 27 Ocak 2025; 16:10:44 > -
Ben de 4-5 gün önce verdim, haber vereceklerini söylediler aynı sizin gibi iyi günlerde kullanin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tesekkurler.Sizlere de hayirli olsun.
-
Merhaba. Sorma amacınızı bilmiyorum ama şarj kablosunu bayiden tedarik etmek için bir sebep yok. Piyasada 4-9 bin lira arasında muhtelif marka-kalite kablo mevcut. Universal bir kablo bu. Mini bayisinin sattığını da bmw-mini üretmiyor; fason, bir yerden alıp satıyor.
Bu arada konuda net bir şekilde bayiden kablo fiyatı paylaşılmadı. Paylaşan bir veya iki kişi oldu ama rakam çok yüksekti; kablo mu portatif şarj cihazı mı tam anlaşılamadı.
Keza bahsettiğiniz uygulamaların hiç birini bayide yaptırmayın. Çok uygun fiyat verseler, hatta hediye etseler dahi.
Dışarıda, işinin ehli, kaliteli markalarla uygulama yapan yerleri tercih edin naçizane tavsiyem.
Çok teşekkürler
aralık ayında sipariş verenler de henüz teslim almadı. tesla'da da böyle bekleme süreleri.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,bende 23ara sıparış vermıştım 24oca BND olarak güncellenmiş durum,gelmiş araç.Smokey Yeşil,gümrük işlem ve tescil sürecinde artık.
Foruma yeni takip etmeye başladım ve gerçekten çok faydalı bilgiler edindim,emeği geçen herkese teşekkür etmek istedim.
bu hafta sonuçlanır işlemler herhalde ve ilk elektrikli aracıma kavuşurum umarım.
Malüm,aracta camlarda koruma v.s yokmuş, cam filmi,Ppf ve seramik yapmaya düşüniyorum,Feynlab'tan güzel izlenimler aldım,herhalde oraya bırakım aracı..kauçuk paspas bayii veriririz dedi,bakalım artık.
Hepimize kazasız ve belasız sürüşler dilerim.
-
Merhaba, hayırlı olsun, ben de 16 aralıkta sipariş vermiştim metalik gri. Henüz dsp (üretim tamamlandı aşamasında görünüyor) siz de bu süreler nasıl ilerledi bilginiz var mı? Örneğin 24 Ocaktan bu yana ben de dsp aşamasında görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buster -- 28 Ocak 2025; 11:14:53 > -
Tşkler..size de hayırlı olsun.Bende 4-5 Ocağa kadar hiç tık yoktu,birden Spr kodu oluştu ve 2-3günde aşamaları düzenli değişti hep..Dsp-Loa bende de daha uzundu sanki ara
ama burada Renk-Talep olayi da süreci belirliyor bence.
-
renge göre teslimat günü sayısına dair bir excel varmış:) elinde günceli olan paylaşabilir mi?
-
-
Tesekkur ederim sureci bekleyecegiz.
-
Arkadaslar nereden kontrol ediyoruz aracin guncel durumunu ? Ben henuz cok yeni verdim siparisi ama yine de heyecan yaptim :)
Yıllık servis fiyatları hakkında bilgi aradım ama bulamadım? Yada servis yıl/km aralığı nedir acaba
-
Ben siparisi olustururken satis danismani iki yilda bir servis dedi guncel 9.000 tl .. bayi borusan..
Teşekkürler.
Gerçi bakım denilen; polen fitresi / fren hidrolik /el-göz kontroller harici ihtiyaç oluyor mu bilemedim? Güncel 9.000TL yi garantinin devamı için bir "mevcburiyet ödemesi" olarak algılamak lazım, galiba?
2017 de F20 118i aldım halen kullanıyorum, araç 18 Ay/15.000Km veriyor. İlk 2 bakım hariç kendim yaptırıyorum, her bakım Yağ/filtre/hava/polen değiştirdim, araç anahtarını okutunca başka bir değişim vermedi şimdiye kadar(27.000km de aracım).
Bakalım ön sipariş geçtim. Ön ödeme bildirilene kadar düşünme payı bıraktım kendime. Hayırlısı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 28 Ocak 2025; 21:5:59 > -
-
Selamlar sizce Volvo Xc40 Plug in hybrid aracimi şarj ettiğim toprakli 220V prizle Countrymani sarj etmem problem olur mu Xc40 10A ile şarj oluyor diye biliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X