Şimdi Ara

Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: FKMAL
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.501
Cevap
93
Favori
103.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda aracı alırken kredi kullanan oldu mu? Süreç nasıl oluyor, oran nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

Bence Countryman'in malzeme kalitesi ve konforu daha iyi. Servis ağı ve kalitesinin de daha iyi olduğunu düşünüyorum, ben gayet memnunum. Teknoloji bakımından adaptive cruise control harici çok da bir eksiği yok. Model Y'deki devasa bagaja çok da ihtiyacım yok. Dönüş yarıçapı, boyutu, park zorluğu, parça tedarik sıkıntıları düşündürüyor. Yeni kasanın çıkmış olması da ileride değer kaybı şüpheleri doğuruyor. Son olarak Musk'ın karakteri, iticiliği, dengesiz hareketleri, son seçimlerde yaptıkları da tuz biber.

• Selamlar ocak 2025 de siparis verdim bugun kapora istediler 150.000 tl odeme yaptim. Ocak ayi icinde siparis verip kapora veren var mi?

• Bende bugün ilk siparişi oluşturdum aysonuna doğru kapora isteyecekler eğer bir ötv artışı yada tufah bir fiyat artışı olmazsa alacağım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    + direksiyon deneyimi countryman'de daha iyi. (juniper'da direksiyon değişti deneyim değişmiş olabilir)
    + dış tasarım tasarım göreceli daha iyi, model y1'den.
    + cam tavan açılabiliyor.

otonom sürüş önemsenmiyorsa model y'den önemli bir eksiği yok denilebilir. otonom sürüşte model y rakipsiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eben89 E kullanıcısına yanıt

Belirtilen her şeye tek tek katılıyorum.

Ayrıca tasarım olarak hiç mi hiç hoşuma gitmiyor.

Bir yakınımda var, iç mekan kalitesinin çok ta iyi olmadığını söyledi.

• MURAT BLK M kullanıcısına yanıt

Merhaba, ocak ayının kaçıydı acaba siparişiniz? Ben 13’ünde verdim, henüz kapora ödeyemedim.

• Merhabalar, aralık ayının son haftasında sipariş vermiştim avcılar borusandan. Tam rengin adını hatırlamıyorum ama açık metalik gri ve kahverengi koltuk kombinasyonlu. Dün akşam arayıp kapora istediler, şubat 15 gibi de teslim olunacağı bilgisini verdiler. İlk sipariş verdiğimizde de şubat sonu mart başı olarak demişlerdi. Belki renk kombinasyonu bu tarihlerde küçükte olsa farklılık oluşturabiliyodur.

Yukarıda bir arkadaş tesla yerine neden bunun tercih edildiğini sormuş; kendi adıma şunu söyleyim; tesla y tasarımı benim hoşuma gitmiyor. Mini malzeme kalitesi olarak çok daha iyi, kullanması da bana daha keyifli geldi. Elektrikli araç bakmaya başladığımda aradığım donanımlardan minide olmayan şeritte tutma adaptif sürüş ve koltuk soğutma. Diğer aradığım donanımların nerdeyse tamamı minide var. Teslanın bu araca göre en büyük avantajı otonom sürüş. Bunun dışında yazılım olarakta miniden iyidir ama mini de piyasada tesladan sonra yazılımı en stabil ve kuvvetli markalardan biri. Belki byd nin sealion 7 modelini bekleyebilirdim, o da bu yaz türkiyede satışa çıkacak. O geldiğinde ötv avantajı ne durumda olur fiyatlar nasıl olur bilmediğimden beklemek istemedim.

• akmac A kullanıcısına yanıt
    Son cümleniz teslada geliştirilmiş otopilot alırsanız geçerli. Üzerinde gelen otopilotta sinyal verip şerit değiştirmek istediğiniz devre dışı kalıyor, sollamadan sonra tekrar kurmak gerekiyor. Oysaki 3 hafta önce sattığım c4 shineboldda bile şerit değiştirince kendisi otomatik devam ediyordu. O yüzden mydeki otonomu maalesef pek kullanışlı bulamadım mevcut haliye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrct M kullanıcısına yanıt

Merhaba.. Ocak 18 de sipariş geçtim.. Henüz kapora istenmedi.. ST ile geçen hafta görüştüğümde şubat sonu teslim ederiz demişti.

• bugün aracı teslim aldım. çok az kullandım test sürüşü tecrübem bile daha fazlaydı :), tecrübelerimi aktarırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akmac A kullanıcısına yanıt

İyi günlerde kazasız belasız sürüşler dilerim, umarım hepimizin içine sinen bi tercih olur

• Hocam tecrübenize sığınarak ısı pompası hakkındaki yorumlarınız nelerdir? Özellikle mini özelinde yaz/kış ısıtma/soğutma performansı nasıldı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

Aracımı 1hafta önce almıştım,ertesi gün Ppf,seramic,cam film için Feynlab bıraktım,cumartesi de aracı teslim aldım,ama yola çıktıktan sonra boyle bir hata verdi ekranda,ilk başta önemsemedim,ama daha sonra farkettim ki,çoğu şey çalişmiyor,radyo,klima,kamera vs derken,modlar da pasif hale gelmiş..aslında PPF alt çamurluk dahil yapılmıştı,ve Öndeki 2 sensor gecici olarak da kaplanıp,1 hafta sonra kesip açarız denmişti,iyi yapışması için Ppf'in,anladığım kadaryla onlardan kaynakliniyor sorun,benzer tecrubesi olan varmıdır acaba?

Borusan Avc.gidip PC ye bağlatmaya düşündüm,ama %99bu ön 2 sensörden kaynaklandığı düşündüğüm için,1hafta PPf bekleyip düzelmezse giderim diye karar verdim..

Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli

• isdemircan57 İ kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Hic fena degil. Verimlilik kismina gelince Tesla Model Y Sr ile 1.5 - 2kw arasi tuketim oynuyor. Ilk gununden beri her guzergahi beraber yapiyorum. Not aliyorum. Su an icin durum bu. Model Y Sr ortalam 9.000 km 15.7 Mini 4.500 km 17.5kw.

• quote:

Orijinalden alıntı: ForestRnger

Merhaba,

Aracımı 1hafta önce almıştım,ertesi gün Ppf,seramic,cam film için Feynlab bıraktım,cumartesi de aracı teslim aldım,ama yola çıktıktan sonra boyle bir hata verdi ekranda,ilk başta önemsemedim,ama daha sonra farkettim ki,çoğu şey çalişmiyor,radyo,klima,kamera vs derken,modlar da pasif hale gelmiş..aslında PPF alt çamurluk dahil yapılmıştı,ve Öndeki 2 sensor gecici olarak da kaplanıp,1 hafta sonra kesip açarız denmişti,iyi yapışması için Ppf'in,anladığım kadaryla onlardan kaynakliniyor sorun,benzer tecrubesi olan varmıdır acaba?

Borusan Avc.gidip PC ye bağlatmaya düşündüm,ama %99bu ön 2 sensörden kaynaklandığı düşündüğüm için,1hafta PPf bekleyip düzelmezse giderim diye karar verdim..

merhaba,

bugun baktım ,sorunlar düzelmiş,kapalı garajda herhalde ppf sensörlere tam yapıştı..bilgi

• Merhaba,

13 ocakta verdiğim siparişin şase no bugün belli oldu. Kaporasını da ödedim ancak ilk teklifte 11.000 olan tescil masrafları bugün 33.000 geldi. Aşığıda resmini de ekledim, bayiye 1913 ödeyip diğer işlemleri kendimiz yapabiliyor muyuz (trafik, ruhsat bedeli ve başka bişey varsa).

• quote:

Orijinalden alıntı: mrct

Merhaba,

13 ocakta verdiğim siparişin şase no bugün belli oldu. Kaporasını da ödedim ancak ilk teklifte 11.000 olan tescil masrafları bugün 33.000 geldi. Aşığıda resmini de ekledim, bayiye 1913 ödeyip diğer işlemleri kendimiz yapabiliyor muyuz (trafik, ruhsat bedeli ve başka bişey varsa).

Bizim araçta gelmiş bugün belgelerle uğraşıyorum. Bana söylenen tam ifade şuydu; zorunlu trafik sigortası hariç, tescil dahil 1908 tl ye geliyor. Bu rakamı ödedim, trafik sigortasını da ayrıca kendim kestirdim.

• mBenJi kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim yanıtınız için. Güle güle kullanın aracınızı 🙏

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.