Şimdi Ara

Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: kartaca48
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.501
Cevap
93
Favori
103.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben de 28 şubat tarihinde, Borusan İstinye'de aynı 1.927 fiyat aldım tescil dahil. Merak ediyorum bayi bayi dolaşsam bişi değişir mi? Sizin de İstinye miydi?

• turec T kullanıcısına yanıt
    Fiyat değişmiyor.Zaten bu fiyata sigortada dahildir.Sigortayı siz yaptırırsanız 1.908 tescil dahil fiyat alan arkadaşlar var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• FtHBrN GGOMF F kullanıcısına yanıt

Sigorta hariç (sanırım) 1927 tl teklif verildi.

1 449 500 tl vergi hariç araç bedeli

1 913 340 tl genel toplam

13 914 tl tescil masrafları

1 927 254 tl anahtar teslim fiyatı

Noter masrafı 1633 tl olduğuna göre, 13 914 tl nin kalanı her ne ise bilen yazabilirse biz de aydınlanırız.

• yivlik kullanıcısına yanıt
    Fatura kesileceği zaman fiyat düşüyor.Ve ya sonra iade ediliyor.2024 yılı için 1.921 tl idi benden 1.902 tl almışlardı sigorta hariç

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende bugün kapora yatırdım.10 martta gümrükte olacağı söylendi.

Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli

1950 fiyat gözüküyor ama yardımcı olacaklarını ilettiler.Bakalım ne olacak

• Ahnhsl A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Sipariş tarihiniz ne zamandı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim.21 ocak ön sipariş tarihi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahnhsl -- 3 Mart 2025; 16:47:56 >
  • mBenJi kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun.Güzel günlerde kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahnhsl -- 3 Mart 2025; 16:54:6 >
  • mrct M kullanıcısına yanıt

Merhaba.Aldınızmı aracınızı.Ne kadar ödediniz acaba.Banada 1950 fiyat verdiler tescil 37000 tl

• Ahnhsl A kullanıcısına yanıt

Merhaba. Bugün teslim aldım. Bayiye 1896 ödedim. MTV’yi kendim ödedim (5200). Sigortayı kendim yaptım (10.000 civarı). Geçici ruhsat verdiler, 30 gün içinde noterden alacağım asıl ruhsatı (1500-2000 civarı sanırım). Konya bayi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrct -- 3 Mart 2025; 22:49:47 >
  • mrct M kullanıcısına yanıt

Merhaba.sipariş formunda 1946 demiştiniz.Sizmi itiraz ettiniz yoksa bayii direk ödediğiniz ücretimi istedi.Bana sipariş formunda 1950 yazmışlar.ilk sipariş 1927 idi.Bakalım ne olacak

• BİZ DE ARABAYI 1 MART DA TESLİM ALDIK OCAK AYI SON HAFTASINDA BAŞVURDUK SMOKEY GREEN 1927 TL ÖDEDİK ARABADAN ÇOK MEMNUNUZ BİR DUYUM AKTARMAK İSTİYORUM FİRMA BİR MÜDDET DAHA BU FİYATLARLA GİDECEKMİŞ ENFLASYON VE KUR ARTIŞI NEDENİYLE BAZI ÖZELLİKLERDE KISINTIYA GİDECEKMİŞ İLK PLANLANAN DAHA EKONOMİK JANT KULLANMAK OLACAKMIŞ

• Firma bu arabayı bu fiyattan satmayı çok istiyor çünkü hayatında görmediği talep patlamasına ulaşmış durumda.

• kartaca48 K kullanıcısına yanıt

Bence jantlarla oynarlar ise kaybedebilirler. En azından boyutlarıyla oynamamaları lazım, araba bu haliyle çok heybetli ve iyi duruyor. Hatta elektrikli olmayan modellerde jant ebatları daha büyük sanırım, geçtiğimiz günlerde bir tanesini gördüm tank gibi gözüküyordu. Bunun yerine getirdikleri ambiyans vs gibi detayları çıkartsalar daha iyi olur bence.

ÖTV de bir değişiklik olmaz ise kur sıçramaz ise arabadan ufak tefek şeyleri kırparak yıl sonuna kadar satmaya devam ederler. Kimse ikinci ve üçüncü çeyrekte satışlarını baltalamak istemez hemde peynir ekmek gibi giden bir arabadan bahsediyoruz. Hükümetin de çok oynayacağını sanmıyorum piyasayla zaten marjlar düşük durumda.

Satın alan forumdaşlarımıza hayırlı olsun gerçekten güzel ve ikon bir araç, kendim EQB kullanıyorum evin ikinci aracı için Countryman düşünüyoruz. EQB maks 100 kW ile şarj olurken Countryman 130 a kadar destekliyor gözüküyor. Renk seçenekleriyle ve tarzıyla herkesin kullanabileceği bir araç olmuş. Menzil yeterli seviyede şarj hızları da öyle, bataryanın LFP olmaması bir dezavantaj değil çünkü LFPlerin farklı dezavantajları da var soğukta performansının NMC ye göre daha fazla düşmesi gibi.

ikinci el elektrikli araçlar arasında bence en güçlü ilk üçte gelir Countryman, şahsen sıfır düşünmeyecek olsam ikinci elde bakacağım ilk araç olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cycles -- 4 Mart 2025; 1:57:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cycles kullanıcısına yanıt

Biz de evde EQB varken ikinci araç olarak Countryman aldık, benzer durumdayız :)

• Cycles kullanıcısına yanıt

İlgili duyum ne kadar doğru bilemiyoruz elbette ancak "jant yerine ambiyans vs gibi detayları çıkartsalar daha iyi olur" fikrinize katılmıyorum. 2024 yazına kadar gelen araçlarda öyle yapmışlardı ve gelen yoğun talep-şikayetlerle bu yanlıştan döndüler. Bu araç farklı, eğlenceli bir araç ve en önemli alameti farikalarından biri ambiyans ve onunla bağlantılı kullanım modları.

Eğer bir donanım eksiltmesi olacaksa, bu ambiyans gibi sonradan eklemesi mümkün olmayan bir donanım değil, sonrasında yetkili serviste veya dışarıda eklenmesi mümkün olan ekipmanlar olmalı.

• Glastron kullanıcısına yanıt

Evet hocam ama jantlar da bir arabayı satan ana unsurların başında geliyor. Sıfır 4 jant + lastik alsak mini'den maliyeti daha sonra çok tepeden olur tahminimce.

Ambiyanslarda tabi önemli zaten eksik donanımlarda gelen bu araçların daha da donanımlarınının kısılmaması kanaatindeyim. Dediğiniz gibi duyumlar doğru mudur zaman gösterecek.

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

Merhaba, bagaja dik yükleme yapabilmek adına pandizot kısmını söküp çıkarıp oynatabiliyor muyuz acaba? Teşekkürler

• turec T kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Evet cikarabilirsiniz.  

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.