HOCAM NE ZAMAN SİPARİŞ VERDİNİZ. BENDE YARIN SİPARİŞ VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. BANADA EYLÜL SONU EKİM BAŞI BİLGİSİ VERİLDİ. BU SÜREÇTE FİYAT İLE İLGİLİ BİR SIKINTI OLUŞUR MU? |
Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli (6. sayfa)
-
-
Euro böyle artarsa 200-300 bin artar fiyatı. Benim bütçem ucu ucuna denk. Ne yapacağım bilmiyorum.
Euro da alamıyorum. Neredeyse %3,5 makas var. Dolar ufak ufak artıyor, euro koştura koştura. Bizdeki de şans.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 15 Ağustos 2024; 10:57:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BU GÜN KAPORA VERDİM. ARAÇ ZATEN VAR. HEMEN TESLİM DÖRT ARAÇ VARDI. AMA RENK OLARAK GRİ SİYAH TAVAN SEÇTİM ARAÇ ALMANYADA LİMANDA. AY SONU TESLİM YADA EYLÜL İLK HAFTASI KESİN DENİLDİ. FİYAT ZAM GELME İHTİMALİ YOK ÜRETİLMİŞ ARAÇLAR OLDUĞU İÇİN DEDİ ST.
-
Hangi modelden sipariş verdiniz? Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
CONTRMAN ELEKTRİK GRİ -TAVAN SİYAH
-
Haziran sonu Countryman E aracımı teslim aldım. evden şarj edebiliyorum. Go-E şarj istasyonu aldım ve evim tek fazlı olduğu için 32 A 'de %30 lardan %80'e 4-5 saat arasında geliyorum. 100km de şehir içinde tahminimce 70 TL gibi bir rakam harcıyor. Bakım masrafı yok, Battery modunda kullanırsanız 100 bin KM'e kadar balata probleminiz olmaz dediler. Alır almaz Bodrum, feribot ile Datça, Palamutbükü ve oradan İzmit yaptım. %100 çıktım ve susurluk Yasa'da şarj ettim. Elektrikli acemisi olunca temkinli gittik ama bunun dışında bir kere daha şarj edip Bodrum'a vardım. Hem Bodrum'da hemde Palamutbükündeki otelde AC şarj istayonu vardı.
Araç çok keyifli, premium araç hissi veriyor. Daha önce BMW 2 GrandCoupe sahibi olarak, konfor açısından artısı SUV ve yüksek olması. Özellikle gece yolculuğu sırasında otomatik farın uzun/kısa geçişleri farın tabelaya fokus olması çok rahat ettirdi. Daha sakin yollarda düşünemiyorum. Virajlardaki yol tutuş çok güzel. Aracın kendi map uygulaması ile gidince head -up display daha ayrıntılı oluyor. Ordaki bilgilendirmeler yeterli bence. Gideceğiniz yerin varma süresini hesaplarken araç şarj sürelerinide içine katıyor. İlk önce anlamadım neden fazla gösteriyor diye ama zaman ölçüsünü nerdeyse tutturdu diyebilirim. Mini Connect uygulaması ile aracın klimasını binmeden açabiliyor, kapısını açıp kitleyebiliyorsunuz. Apple Cüzdan'a anahtarı tanımlatıp IPhone ile arabayı çalıştırabilirsiniz.
Şu anki %10 ÖTV li fiyat ile 1,920 K rakamında alınabilecek en iyi elektrikli araçlardan birtanesi diyebilirim. Şehirde servis açısından muhatabınız var bu önemli bir artı benim için. TOGG ve Tesla'da böyle bir yer yok Kocaelinde.
-
Ben eski Borusan alışveriş tecrübelerime dayanarak nihai fiyat aracı teslim alırken fatura kesildiği gün belli olur diye biliyorum.
Bu arada rezerve et kısmında hiç hemen teslim elektrikli araç görünmüyor. Günlerdir bakıyorum. Rezerve et kısmında görünmeyen araçlar da mı var acaba.
-
ST BANA FİYAT GARANTİSİ VERDİ. 4 ADET 3-5 GÜN İÇİNDE TESLİM ARAÇ VARDI. BEN RENK OLARAK BUNU TERİH ETTİĞİM İÇİN LİMANDA GEMİYE BİNECEK ARACI REZERVE ETİK. ÜRETİMİ TAMAMLANAN VE AY SONU GELECEK ARAÇ İÇİN ZAM SÖZ KONUSU DEĞİL DEDİ. EĞER ZAM OLURSA ZATEN KAPORUMU ALIRIM. ARACI ALMAM KESİNLİKL BELİRTTİM BUNU. ISRARLA ZAM OLMAYACAĞINI İLETTİ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onu20uz -- 16 Ağustos 2024; 1:38:7 > -
hocam öncelikle iletmek istediğimiz konuları belirleyelim o zaman, siz ve diğer arkadaşlar da eklemek isterse benim belirttiğim maddelerin devamını getirebilir. Maddeleri belirledikten sonra bir mail hazırlanabilir.
- Diğer ekran modları bence en öncelikli konu, nedeni ise bunun ek bir donanım bile olmaması ve ilk gelen araçlardan saçma sapan bir şekilde çıkartılması. Muhtemelen yazacağımız diğer maddeler yeni gelecek olan ambiyans aydınlatmalı araçlarda da olmayacak o yüzden isteklerimizi takarlar mı bilemiyorum ama bu yapılması aynı zamanda en muhtemel istek bana kalırsa.
- Modlara göre değişen araba sesleri. Bu özellik direkt Türkiye paketinde yok sanırsam, o yüzden eklerler mi bilemiyorum ama denemekten zarar gelmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgeksa1 -- 16 Ağustos 2024; 10:4:9 > -
Bu çok önemli bir başlık ve herkes katılım sağlarsa daha iyi sonuç alabiliriz.
Benim öncelikli talebim ve dediğim gibi İngiltere'deki müşterilere sunulan imkanlar şunlar:
- Driving asistance plus (Şerit ortalama, adaptif hız sabitleyici vs) özelliğini para ile tıpkı teslalarda olduğu gibi açtırabilmek.
- Experience modlarının tamamının yüklenmesi
- Modlara göre değişen araba sesleri
-
KULANICILARA BİR SORUM VAR COUNTRMAN DE DONANIM LİSTESİNDE GELİŞMİŞ LED FARLAR YAZIYOR. YANİ ADAPTİF Mİ BU FARLAR.
-
Aracının tavanı altın rengi olan var mı? Nedense Türkiye'ye artık o tavanı göndermiyormuş Mini. Bilgisi olan var mı?
-
ST ARTIK GELMEDĞİNİ SÖYLEDİ GEÇEN HAFTA. GELİŞMİŞ LED FAR DEDİĞİ DONANIM BİLDİĞİMİZ ADAPTİF OLAN MI BİLGİ SAHİBİ MİSİNİZ?
-
evet hocam güvenlik donanımlarını unutmuşum. yani aslında birkaç konu daha var bence geliştirilmesinin şart olduğu sesli asistan, mini yardımcı asistanı vs gibi ama bence de yazdığınız 3 madde en önceliklileri ve sonuç almamızın en mümkün olduğu şeyler. diğer arkadaşlar da fikirlerini paylaşabilirse ve destek verebilirse süper olur. bu yazılan özelliklerden 1 ve 3.sü yeni gelen araçlarda da olmayacak, o yüzden o araç sahiplerinin desteği de bizler için oldukça önemli.
-
evet hocam adaptif far işlevi görüyor.
-
Arkadaşlar Harman kardon dışı standart hoparlörler nasıl? Memnun musunuz?
-
Bassları tizleri gayet temiz. Tabi ki bir harman değildir kıyaslama şansım olmadı malum o paket olmadığı için. Ama binen arkadaşlar olsun, geçen gün uzun yol deneyimim olsun her tür müzik dinlendi ve rahatsızlık algılanmadı üstüne müzikten anlayan bir arkadaşım geçen arka koltuklara binmek zorunda kaldı ve gayet beğendi . Temiz cızırtı mızırtı yok yüksek bass seslerinde titreşen plastik aksam sesi yok. Ne desem bilemedim daha 😅
Teşhirdeki araç aslında harman dışında istediğim özellikleri karşılıyor. Ancak şuanki aracım olan F30'da ses sitemi harman kardon. :ok mu yadırgarım bilemedim. Birde teşhirdeki araç alınır mı o da var.
Birde 20" jantlı model var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 17 Ağustos 2024; 14:54:40 > -
Açıkçası soru işaretinizi çok içten anlıyorum çünkü ben de bir sonraki arabamda dedicated bir ses sistemi olacak diye kendime söz verip bu miniyi alınca kendime ihanet etmiş oldum. Ama şöyle arabada yalnız kaldığımda özellikle müzik odaklı keyifli bir sürüş yaptığımda kesinlikle duyduğum sesler beni üzmedi. Hatta lise zamanından beri dinlemediğim rock metal gruplarını dinler oldum keyifle basslı davullu bol bol.
Ama tabi ben yine ses sistemi olmayan bir arabadan geçtim buna , o yüzden sizin yadırgamayacağınıza dair asla yorum yapamam
Teşhirdeki araç alınır mı peki?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X