Favoured pakette Driving Assistant Plus var, fakat bunun için Mini connected paketini satın almalıyız sanırım, adaptive cruise control de bu pakette. Şu an için TR'ye açık değil bu servisler. Favoured pakette olmayan Driving Assistant Pro, otonom sürüş içeriyor ama o özellik için farklı donanımlar gerekiyor. |
Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli (4. sayfa)
-
-
Favoured pakette driving assistant plus değil sadece driving assistant var. Otonom sürüş plus paketi ayrıca alınca geliyor. Ancak elektriklide alınamıyor. Benzinlide alıma açık.
-
Ben Apple map ya da google mapden güzergah oluşturup paylaş deyip mini uygulamasına bağlıyorum o şekilde çalışıyor. Biraz karışık ama işe yarayan yöntem bu, ben de mini uygulaması üzerinden haritayı kullanamıyorum. Araçta paylaşılan güzergahı gösteriyor
-
Benim merak ettiğim serviste aracın işletim sistemini yenileten oldu mu? Beni perşembe günü çağırdılar, gidip güncelleteceğim. Neler değişiyor, bilen var mı?
-
hocam bu soruyu geçenlerde bir arkadaş daha sormuştu ama bilen yoktu. bizi de siz aydınlatacaksınız bu konuda anlaşılan. arkadaş servise de sormuş ama tam bir cevap verememişler.
-
Paylaşım için teşekkürler. Burayı okuduktan sonra bu yöntem bende de işe yaradı. Araç içindeki harita zaten çalışıyor problem yok. Herkese keyifli sürüşler dilerim.
-
Merhaba, ben de sormuştum ama bilgim yok. 4 Eylül'e gün verdiler bana. Siz güncellettikten sonra buraya yazarsanız çok faydalı olur.
-
Benzinli araç siparişimi verdim. Teslimat Eylül görünüyor. Sizce ne zaman gelir? -
hocam benim araç (elektrikli) için mayıs sonu sipariş ettiğimde temmuz sonu demişlerdi ve tarih tuttu, fakat şuan hala internet sitesinde yeni verilecek elektrikli araç siparişlerine ağustos-eylül diyorlar ve bana inandırıcı gelmiyor açıkçası. sizinki benzinli olduğundan talep daha az olur ve umarım denilen tarihte elinize ulaşır aracınız.
-
Satış temsilcisi Eylül sonu gibi gelir dedi. Ailece çok sabırsızlanıyoruz. Harman, park assist plus ve drive assist plus da eklettirdim. Level 2 otonom sürüşü çok merak ediyorum.
-
hayırlı olsun hocam, çok eğlenceli bir araba cidden, ben de 1 haftadır kullanıyorum. elektriklide deneyim modları ve sürüş sesleri tarzı birkaç eksik var yazılımsal olarak ama umarım ileriki günlerde borusan bizleri mağdur etmez ve bunları da getirir çünkü modlar cidden arabaya güzel bir albeni katıyor. arabanın stok ses sistemi fena olmasa da bence de bir üst düzey ses sistemini kesinlikle hak ediyor, doğru bir tercih olmuş. şimdiden hayırlı olsun, iyi sürüşler dilerim.
elektrikli sahipleri de müşteri temsilcilerine arada bir deneyim modları ve modlara göre değişen araba seslerini sorabilirse çok iyi olur, ileriki günlerde mini almanyaya direkt mail de atılabilir, çok umursarlar mı bilemiyorum ama en azından bir şeyler yapmak adına ek bir adım.
-
Sağolun. X1 ile arasında çok kaldık. Ama bir 300 bin daha eklemek gerekiyordu. Ve de x1’e gözümüz mü alıştı bilmiyorum ama ilk çıktığı kadar çekici gelmiyor. Bir tek kumaş kısımlar düşündürüyor. Kirlendi mi be olacak bilemiyorum. Siz aktif kullanıyorsunuz. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
-
hocam kirleneceğini açıkçası düşünmüyorum ama bir şey dökülürse lekeyi ne derecede tutacak benim de aklımda soru işaretleri var. bir aralar ben de x1'e bakıyordum, x1 de oldukça kaliteli bir araç ama miniyle farklı tarzlardalar. biraz zevk meselesi olsa da ben miniyi daha yenilikçi ve güzel buluyorum.
-
Naptınız hocam? Güncellendi mi aracınız? Ne gibi değişiklikler oldu? Ne özellikler geldi? :)
-
Hayırlı olsun şimdiden bizde beklemedeyiz eylül başı gibi gelecek ama bizimki ekstrasız, siz ekstra olarak harman kardon ve diğer donanımlarla yine %10ötv diliminden alabiliyor musunuz? Aracın fiyatı bu şekilde kaça gelmiş oldu merak ettim.
-
Sağolun. Biz benzinli aldık. Elektrikli modellerin fiyatı net ötv sınırına dayandığından ekstra özellik eklenemiyor. Ötv sınırı 1.450.000 TL. Elektrikli araç teklifinde vergi öncesi fiyat 1.449.000 gibi birşey. Tam ayarlamışlar. Sanırım konfigüratör elektrikli modelde bu nedenle ilave donanım ekleme seçeneği sunmuyor. Çünkü iğne ekleseniz bu fiyat artacak, dolayısıyla ötv dilimi de artacak. Benzinlinin bu konuda özgürlük sunması güzel. Daha ucuz aracı daha pahalıya alarak soyuluyoruz ama ülkede soyulmadığımız bir nokta yok. Tekliflere bakarsanız benzinlilerin ülkeye giriş fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 200.000 TL daha ucuz. Ama satış fiyatı 700.000 TL daha fazla. Birkaç standart donanımı daha üstün ama fark korkunç.
Bizim ödeyeceğimiz rakam 2.7 milyon civarı. Park assist plus ilen gelen 360 derece kamera youtube incelemelerinden gördüğüm kadarıyla çok başarılı. Arabayı uzun süre kullanmayı planladığımızdan şansım varken eklettireyim dedim. 2010 yılında x1 almıştım. O zamanlar geri görüş kamerası yaygın değil ve çok pahalı bir opsiyondu. Hep içimde kalmıştı. Harman kardon olmazsa olmaz. F30 aracımda var. Ondan sonra mininin standart hoparlörü zayıf geldi. Belki onu deneyimlemesem bu kadar yadırgamazdım.
Bana kalsa elektrikli alırdım. Evimiz de şarj için uygun. Çok sık uzun yol da yapmıyoruz. Ancak eşimin pil güvenliği konusunda çekinceleri var. R/c meraklısı biri olarak lithium pillerle çok uğraşıyorum. Onlar bile yanınca ciddi sonuçları olabiliyor. Allah herkese kazasız sürüşler nasip etsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 8 Ağustos 2024; 20:12:50 >
-
Ben de bugün elektrikli modelini sipariş ettim, ağustosun son haftası teslim görünüyor, herkese kazasız belasız sürüşler -
Pazartesi gününe erteledim. Pazartesi günü yaptıracağım. 3 farklı alanda güncelleme yapılacakmış, servisle görüştüm. Güncelleme bitince aldığım bilgileri buradan aktarırım. Kontrol alanında bir güncelleme olacağını söylediler anladığım kadarıyla güvenlik özellikleri aktif edilecekmiş. Umarım şu driving asistance + özelliği gibi şeyler opsiyonlu olarak bile olsa aktif edilebilinir
-
Hocam bu özellikler için organize olup bastırmak gerekir. Gerekirse bir metin hazırlayıp tespit ettiğimiz yerlere topluca mail atalım. Biz talep etmezsek Borusan'ın adım atacağını zannetmiyorum, Borusan biraz dürtükleme ile harekete geçen firmadır, geçmiş deneyimlerimden bunu çıkartıyorum. İngiltere'de tıpkı teslalarda olduğu gibi uygulama üzerinden yükseltmeler satın alınıp araca eklenebiliyormuş, bununla ilgili videolar gördüm. Borusan isterse bunu Türkiye'de de uygulayabilir hem de kendileri de kar eder. Anladığım kadarıyla firma elindekiyle yetiniyor, aktif değiller. Bizim dürtüklememiz lazım
-
araba ile ilgili uzun bir yazı 1-2 aya arabayı biraz daha kullandıkça yazmayı düşünüyorum ama şu uyarıyı yapmak istedim öncelikle, arabanın direksiyonu 'bence' hassas. bu güzel ve araba kullanmayı eğlenceli kılıyor fakat dikkatli sürmekte fayda var arkadaşlar. daha önceden çeşitli VAG grubu araçlar ve honda/toyota kullandığımdan aracın direksiyonun bana hassas gelmesi normal fakat ben niye bir uyarı yapmak istedim onu belirteyim. bazen hepimiz dalgınlık vs ya da telefon bildirimlerini kontrol etme gibi durumlarla karşılaşabiliyoruz, ya da tek elle kullanımda biraz daha dikkatsiz manevralar yapabiliyoruz, bu arabada ufak bir direksiyon hareketi daha fazla manevraya yol açıyor ve buna alışkan değilseniz kaza vb gibi durumlar olabilir. bu arabanın elbette bir eksisi değil hatta belirttiğim gibi sürüşü eğlenceli kılıyor ama özellikle ilk mini/bmw si olan arkadaşlar için bir uyarı olsun. hepinize kazasız sürüşler dilerim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X