15.7. Tabii sürekli aynı olmuyor fotoğrafı çektiğim dönemde öyleydi sonrasında Sapanca'ya gidip geldim şu an 16.6 oldu. Şehirlerarası yollarda %10-80 kullanıyorum. Yola göre değişiyor bunun için sabit şu kadar km diye kimse söyleyemez ama ölçü olsun diye söyleyeyim 407 KM'lik yolu tek şarjla gittim. Vardığımda 207 KM menzil daha gösteriyordu. |
Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli (3. sayfa)
-
-
Aracı B modunda mı kullandınız peki ? Yollar nasıldı iniş çıkış olarak ve ortalama 110km/saat hızla giderek mi bu değerleri elde ettiniz hocam? -
Merhaba, güncelleme için mesaj geldi ve yetkili servisten randevu alın yazıyordu. Randevuyu 4 Eylül'e verdiler. Böyle bir mesaj alıp, güncelleten var mı? Neler değişiyor? Araçlarımızda TR paketinde eksik olan ve güncelleme ile gelmesini beklediğim özellikler;
1) Experience modes (Vivid, balance, personal)
2) adaptif cruise control
3) Spike kişisel asistan köpek
4) Go-kart modunda gaz sesi
5) Airconsole oyun uygulaması
6) AR Navigasyon
Bunların bazıları yazılımla, bazıları da online hizmet olarak mı satın alınacak acaba?
Ambiyans aydınlatma da olsa çok güzel olurmuş.
-
Arkadaşlar merhaba. Yeni countryman benzinli siparişi vermeyi planlıyorum. Harman Kardon kesin ekliyorum. İç Ortam Kamerası ve Sürüş Asistanı Plus'ı ne işe yaradığını bilen var mı? Önerebileceğiniz başka eklenmesi gereken donanım var mı?
-
Merhaba. Countryman e kullanıcılarının olduğu bir whatsapp grubu var mı? -
Hep B modunda kullanıyorum. Sabit bir yolda kullanmadığım için bir şey diyemem, iniş çıkış vardı. Giderken ve gelirken farklı yollardan geldim. Paralı yolda 140'la da gittim eski yolda 90'la gittim ama çoğunlukla sakin kullandım ve Green modunda kullandım
-
İç ortam kamerası togg'da olduğu gibi çoğunlukla kayıt için kullanılıyor yani eğlence amaçlı ve yorgunluk algılayıcı. Sürücü asistanı plus yarı otonom sürüş sağlıyor. Yol çizgileri belli yollarda kendi kendine şerit içinde kalarak virajları dönüyor.
-
Eyw hocam bilgi için çok teşekkürler. Ben de 3 gündür aracı aldım keyifle kullanıyorum. Şehir içi gerçekten mükemmel ve ufak tefek şehir dışı deneyimlerimle de üzecek gibi görünmüyor. -
Arkadaşlar araç içi ön konsol ve kapılardaki kumaş kısımlar kirleniyor mu? Temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Birde o kısımlar güneşten solmaz mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 2 Ağustos 2024; 8:20:2 > -
Benim koltuklar beyaz olan model. Yani bunu söylemek için sanırım henüz çok erken ama ön konsol solma durumunu ve sıcaklığı engellemek için ben ön cama renksiz sadece güneşin ısısını ve uv ışınlarını koruyan film taktırdım. Bir sorun olacakmış gibi durmuyor -
merhabalar arkadaşlar, mini uygulamasını telefona bir türlü bağlayamadım, uygulama aracı görüyor ama özellikleri kullanmak için yapılması gereken ek bir adım var, kullanıcı sözleşmesini kabul etmeme rağmen aynı ekran çıkıp duruyor. yarın başka bir hesap açıp o hesaptan da bir bakacağım fakat bu sorunla karşılaşan oldu mu aranızda?
edit:farklı bir hesap açıp deneyince oldu, ilk açtığım hesapta bir sorun varmış nedense.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgeksa1 -- 2 Ağustos 2024; 21:42:19 > -
Ben arabayı teslim almadan önce uygulamayı yüklemiş hesap oluşturmuştum. Teslimat sırasında bağlantıyı da kurduk herhangi bir sorun yaşamadım bağlantı konusunda lakin kartı telefonun cüzdan uygulamasına ekleme işinde sorun yaşıyordum ama dün bir mail geldi digital kartınızı bağlayın diye add to wallet butonuna tıklayınca yönlendiriyor ama iji anahtar da yanımda olmadığı için yapamadım. Bugün deneyeceğim.
Ha bir de telefondaki uygulamada navigasyon bölümünde bağlantı hatası alıyorum hep. Telefonda yol planı yapıp arabaya aktaramıyorum. Acaba kullanabilen var mı? -
Hocam apple cuzdana tanimlama icin iki anahtarin da ayni anda yaninizda olmasi lazim. Harita cok stabil degil bazi gunler calisiyor bazen baglanti hatasi veriyor -
Kart işini başardım telefona eklemeyi ama evet malesef gps işini uygulamadan hala çalıştırmayı başaramadım ama şehir içinde zaten apple navigasyon kullanıyorum. -
Izmir istanbul arasi aracin kendi navigasyonunu kullandim o gun sansima calisti. Hatta osmangazi sonrasinda sarj et diye istasyonu da gosterdi. Seyahati de planladi. Ama dun baktigimda baglanti hatasi dedi. Sanirim bunlar da zamanla duzelecek. -
Drive assistant plus kullanan var mı? -
Favoured pakette yok sanırım o özellikler 🤔 -
Arkadaşlar Mini'nin navigasyonu sanırım ekstra. Apple car play navigasyon kullanışlı mı? Sanırım tam ekran olmuyor.
-
Ekstra değil yani detay bilmiyorum ama favoured pakette araç içi navigasyon çalışıyor. Ben uygulamasındaki çalışmamadan bahsediyordum yukarıda. Araç içi kendi navigasyonunda sıkıntı yok gayet güzel çalışıyor. Apple carplay de kare bir şekilde açılıyor tam ekran olma şansı yok zaten yuvarlak ekranda. Ama açılan boyut da gayet tatminkar hatta ben kare olmasını daha kullanışlı buldum uzun ince kullanıyordum yıllardır. Zevk meselesi tabi -
Araca Borusan’da boya koruma veya seramik kaplama yaptıran var mı? Fiyatlar nasıl? Seramik kaplama 1-1,5 sene dayanır ancak yazanlar var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X