< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli (9. sayfa)
-
-
-
Sizin şasi nosunun başı şununla aynı mı? veya nasıl yazabilir misiniz? WMW11GA03R........
-
WMW41GA0XS7…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende teknik geliştirme çıkmasa da open safety related recall çıkıyor, servise giden arkadaşlar da buna bakabilirse çok iyi olur. Muhtemelen araç değişimi değil ama yazılım update ile çözülecek bir sorun eğer birkaç gün önce arkadaşın bizleri bilgilendirdiği yazıyla alakalıysa. sorun tam olarak ne anlamasam da frenlemeyle ilgili bir şeyden bahsediyor, sorunu anlayabilen veya karşılaşan var mıdır?
-
https://g07.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=2084841&page=3 bu forumu okuyun. Ben aracımı yarın teslim alacağım. Alıp almama konusunda kararsızım. Acaba yeniden tasarlayarak yeni bir üretim mi beklesem? Yukarıdaki forumu okuduktan sonra soruna çözüm bulabildiklerini düşünmüyorun.
-
Bende de çağrı çıktı bu arada ilk fırsatta yarın durumu ilgili bayime soracağım bir gelişme var mı diye
Su an yurtdisindayim bayiye gitme sansim yok. Eger konunun ne oldugunu ogrenirseniz bueadan yazar misiniz.
Tabi tabi bi detay öğrenir öğrenmez paylaşırım
Ogrenebildiniz mi hocam
Kronik bir mevzuymuş sanırım servis müdürü toplantıdaymış ilk fırsatta bana dönüş yapıp bilgi verecekmiş.
Konya yetkili servisi aradım durumdan bahsettim. Servis müdürü toplantıdaydı ve akabinde hemen bana dönüş yaptı. İlgili siteyi kendisine de gönderdim o da kontrolleri yaptı. Araç şasi numaram plakam zaten kendilerinde var detaylıca araştırıp geri döneceğini söyledi. Bir süre sonra aradı ve kendisi aracımla alakalı herhangi bir sorun olmadığını söyledi. İçiniz rahat olsun zaten bir herhangi bir sorun olduğu zaman sizi çağırıyoruz dedi. Durum bu, Ama recall sitesinde güvenlik açığı uyarısını alıyorum açıkçası. Valla bilemedim ne yapsak globale mi mail filan atsak ?
hocam bu sorun anladığım kadarıyla tüm BMW SUVlarında var, şuanda daha çok Amerika'da ses getirmişe benziyor, bizim arabalarda da sorun varsa yakın zamanda çağrılırız diye umuyorum.
-
Yani servis müdürünü baya da darladım açıkçası dün adam cidden sağolsun gayet kibarca ilgilendi ısrarıma rağmen. En son dediğim gibi siteyi attım ve sonrasında bana dönüş yaptığında direk dediği şu oldu : “Bu kod ile yapılması gereken bir işlem bulunmamakta, yani burda yazan her kodun içeriğinde bir işlem bulunmayabiliyor. Zaten aracınızda farklı bir durum olursa biz size bilgi verir ve çağırırız. İçiniz rahat olsun”
Üzerine de diyecek bir şey kalmıyor zaten.
Benzinli araç kullanan var mı? Benzinli JCW aracımı dün teslim aldım. Youtube'da gösterildiği gibi klima menüsünde remote engine start opsiyonu görünmüyor :( Borusan özellikle mi kapatmış acaba.
Birde yelken modu nasıl aktif ediliyor. Katalogda bayır aşağı belli bir hızda giderken boşa alıp motoru kapatıyor yazıyor Ancak uygulamada yelken modunda sürüş süresi 0 yazıyor. Hiç devreye girmemiş nedense ki epey uzun bayır aşağı gittiğim oldu.
Benzinli araç yakıt tüketimini merak eden olursa araç resmen yakıtı kokluyor. İstanbul içi trafikte bugün 6,5 ortalamayı yakaladım ki aynı trafikte F30 aracım 9,5-10 arası yakıyordu. Mild hybrid'in etkisi gerçekten hissediliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 29 Ağustos 2024; 20:7:15 > -
Aynı motora sahip 2023 model X1 U11 kullanıyorum. Motor kendini tamamen kapatmıyor normal kullanımda. Sadece 17km/h altına inince kapanıyor. Ben de vw grubu mild hybridleri gibi düşünmüştüm, fakat BMW de tamamen kapatma olayı sürüş hızlarında ya da rampa inişlerde hiç olmuyor.
Tüketim olarak mild hybrid gerçekten işe yarıyor. Uzun dönem ortalamam 7,5lt/100km.
Aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanmanız dileğiyle, selamlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. X1 aracınızda uzaktan motor çalıştırma seçeneği mevcut mu? Yoksa BMW de mi bu özelliği kapatmış. Bu özellik aktif olmadan uzaktan havalandırmayı açmanın hiçbir anlamı yok çünkü. Önceki F30 aracımda da yoktu. Saçma sapan sadece fanları devreye sokuyordu.
Birde BMW 5 serilerinde bu yelken modunun sıkça devreye girdiği ile ilgili yorumlar okudum. Belkide mild hybridlerde daha az devreye giriyordur.
-
Arkadaşlar aracımda alarm yok. Ancak ön camın üst kısmında alarm gibi yanıp sönen kırmızı bir ışık var. Alarm var izlenimi vermek konulmuş bir ışık mı acaba? Sizin araçlarda da var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de bugün fark ettim hocam, elektriklilerde de var, yanıp sönüyor dediğiniz gibi
-
teşekkürler hocam çabalarınız için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X