Şimdi Ara

Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
94
Favori
104.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İyi Aksamlar,

Hep bu sekilde 22 veya 23 derecede kullaniyorum. 1. Kademe yetiyor. Araca binmeden de isitiyorum. 😁 Bu arada kislik jant lastikleri setleri gelmis. Model vs soramadim savas alani gibiydi. Tekrar bilgi alirsam yazicam. Ben paspaslari alip ciktim.

Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Berk bey.Teşekkürler ilginiz için.
    İnternet sitesinde varmıdır lastikler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FtHBrN GGOMF F kullanıcısına yanıt

Oraya koymuyorlar. Telefondan satis sonrasini ararsaniz yardimci olurlar. Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli 

Bu arada abi hediye verilen paspaslar mı birde kalitesi nasıl

Evet. Biz teslim alirken yoktu. Fena degil. Kisi cikarsin tamamdir. Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli 

Aynen bende bekliyorum İstanbula geldiyse Kayseriyede haftaya ulaşır.

Bu uyarı geliyor.3 oldu bu.Sürücü koltuğuna bir ayar yaptırıyor ayardan sonra uyarı gidiyor ama yine geldi.

Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli

Ilk defa denk geliyorum. Sasirdim. Araca ekranindan bir reset atin isterseniz. Ses acma tusuna uzun sureli basili tutun ekranin yeniden baslamasini bekleyin. Belki ise yarar. Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli 

Kendi yönlendirdiği ayarı yapacağım olmazsa resetleme yaparım teşekkürler

• Arkadaşlar herkese merhaba. Aylardır ikinci elektrikli araç işin karar aşamasındayım. Countryman'i kafamda baya netleştirdiğim için artık bu foruma yazayım ve sizlerden bilgi ve destek alayım dedim Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli 

Öncelikle bilgim dahilinde olanları söyleyeyim.

1 - Araçta sanıyorum ACC yok. Ama ona rağmen aktif frenleme yapabiliyor sanırım (Benim 2021 Audi A3'te de benzerdi maalesef. Donanım var ama yok :) )

2 - Yeni gelen seride artık ambiyanss aydınlatma eklenmiş diye duydum, doğru mudur?

3 - Olmayan aklıma gelen donanımlar, soğutmalı koltuklar, ısıtmalı arka koltuklar, 360 kamera, harman kardon. Bunlar dışında eksik var mıdır?

4 - Ses sistemi tatmin ediyor mu?

5 - Staın alırken donanım standart sanırım. Ekstra ekleme falan yapabiliyor muyuz?

Elimde şu an 1.560 nakit var ve faizde. Aslında yılbaşını bekleme niyetim vardı, belki Tesla Juniper'i tanıtır diye ama. Countryman için bekleme süresi yaklaşık nedir (Legend ya da Smokey renk ve kahverengi iç döşeme düşünüyorum)? Forumu okudum, yakın zamanda sipariş veren arkadaşlar olmuş, özellikle sizlerden destek alabilirsem çok memnun olurum. Bir de satın alınan en düşük fiyat nedir? 1920 diyorlar fakat diğer forumda 1906 teklif alan gördüm.

Aklımdaki, Aralık başı gibi siparişi vermek. 2 ay da beklersem, Ocak sonu gibi teslim almak. Bu arada elimdeki para da 1.700'ü geçer, üstüne de kredi çekerim diye düşünüyorum.

Şimdiden çok teşekkürler, herkese keyifli kullanımlar dilerim Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli 

• fenerlee1907 kullanıcısına yanıt

bildiklerimi yazayım 1-2-3 evet

yeni sipariş verirseniz beklediğiniz gibi ocakta teslim edebilirler onu satış temsilcisi söyler zaten

fiyat olarak 1920 civarı söyleyip, sigorta hariç şu an 1903 civarına işi tamamlamıyorlar.

buradaki kritik konu döviz artarsa özelliklerden azaltmaya gidebilirler

• Yorumunuz için teşekkürler. Döviz tarafından Euro yeteri kadar boşluk bıraktı gibi. Sanırım bir süre daha bu fiyattan satarlar diye düşünüyorum. Ben o zaman biraz daha ciddi şekilde bi görüşeyim bayilerle, bakalım ne diyecekler. Hem süre hem de fiyat olarak.

• fenerlee1907 kullanıcısına yanıt

güncellenmediyse 41 e kadar marjları vardı.

Koltuk ayarını yandaki set tuşundan yapıp hafızaya aldınız mı? Bir de mesela konfor ayarı var, kemeri çözünce koltuğu rahat iniş için geriye alıyor(bu kapatılabilir bir şey tabii ki). Bunlarla ilgili bir durum mu acaba?

• extremes91 E kullanıcısına yanıt
    Ayarları yapılı konforda açık.Bazen kardeşim misafir olarak kullanıyor sonrasında koltuk ayarı bozuluyor.

Kullanıcıya göre ayarlıyor olması lazım sizin hesabınız girilince sizin ayarınıza dönüyordur

• palanagar P kullanıcısına yanıt
    Bazen dönüyor bazen dönmüyor maalesef.

Hediye edilen paspaslar rezalet. 5 gün dışarıda beklettim kokusu bile tamamen çıkmadı.

• Geçen gün kosiflerin storylerinden birinde mini termos ve tshirt içeren bir hediye seti gördüm.Hediye olarak böyle bir set alan var mı?

Tanımlı anahtarla ilgili olabilir beni çıldırttı anahtar değiştirdim 😂😂

sürekli uygulamadan açtırıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palanagar -- 21 Kasım 2024; 19:14:6 >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.