Şimdi Ara

Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.511
Cevap
94
Favori
104.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.921 siparişi oluşturuyorlar.Fatura kesileceği zaman net fiyat belli oluyor.Grupta 1.903 mtv+tescil dahil fiyat var.Fatura zamanı yüksek fiyat olursa bu fiyatı söyleyip indirim alanlar oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

Berk Bey Merhabalar; Biz de bu haftasonu Dedeağaç ve Kavala'ya gitmeyi planlıyoruz, şarj istasyonu sorunu yaşadınız mı? Çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itcanbe -- 25 Kasım 2024; 17:34:8 >
  • itcanbe İ kullanıcısına yanıt

İyi akşamlar,

Uzun zamandır o güzergahı yapan biriyim. Hiç sıkıntı yaşamadım. Aşağıda vermiş olduğum aplikasyonları indirmeniz yeterli. Bunlara kayıt olurken hatırladığım kadarıyla iki tanesinde fatura adresi olarak Yunanistan'dan bir yer istiyor. Oraya Türkiye bilgilerini yazmanız yeterli. Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli Başka türlü kayıt açmıyor. Bunun dışında sınıra girmeden Keşan'da Aytemiz E-şarj istasyonunda şarj edebilirsiniz. Bu istasyon Mini navigasyonunda var. Bu şarj istasyonunu haritaya girerseniz siz şarja gelmeden bataryayı ısıtmaya başlar. Aşağı yukarı 130kw'lere kadar çıkıyor. Orada bir %80-90 arası max yapsanız yeterli. Sonrasında hem Dedeağaç hem de yolda birçok yer var. Yalnız şunu unutmayın Yunanistan'da max 60kw Dc'ler mevcut. Yavaş yavaş 120kw ve 180kw'lik istasyonlara geçiyorlar. Bunları sadece bilgi amaçlı yazdım. 60 kw fazlasıyla yeterli oluyor. Sadece şarj süreleri bir tık artıyor. Aralar kısa olduğu şarjınız o bölgelerde yeterli olur. Ben Selanik'e kadar gidiyorum. Şimdi sizin programı tam bilmiyorum. Bu sebeple şurada şarj edin gidin diyemiyorum.

Dedeğaaç kavala arası çok uzak değil. Siz oradaki duruma göre birer şarj yapsanız yeterli olur. Dedeağaçtan çıkarken bir kez Kavala dönüşü bir kez. Oralarda artık planlamınızı yaparsınız. Aklınıza takılan bir şey olursa her zaman yazın. Sevgiler,

Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli

Berk bey merhaba bir arkadaşım da şöyle bir durum var
    Ön ve arka camların önündeki kumaş kısımlarda açılma var.Flim uygulaması yapılmış ordan şüpheleniyor ama fabrikasyonda olabilir.Film çekilirken olduysa garanti kapsamından çıkar mı araç.

• FtHBrN GGOMF F kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Normal bir boşluk değil o. Cam filmini hangi firma yaptı ise o bölümleri yerlerine oturtmamış. Heralde takarken o bölgeyi çıkararak taktılar. Sonrasında yerine oturtamadılar. Tabii ki bunu servis anlasa o bölümü garanti dışı bırakır. Ancak bence sorun yok. Onu doğru şekilde oraya taksınlar. Cidden bu nasıl işçilik anlamış değilim.

Teşekkürler benim araçta da boşluk yok film uygulamasında da oralar sökülmedi bende anlamadım.Kapısını çalsın oranın ama inşallah tırnakları falan kırılmamıştır.

Benim dusuncem de o yonde. Umarim bir yerine zarar vermemislerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Garanti dışı olduğunda kapıyımı kapsamıyor yoksa araç komplemi kapsam dışı oluyor

Sadece islemi yaptiklari yer garanti disi kalir. Ornek veriyorum cam filmi takilirken o tirnaklari kirdilarsa yenisi yapilirken garantiden olmaz. Bunun disinda bir sorun yok. Umarim boyle bir sey yoktur.

Çok teşekkür ederim bilgiler için, Dedeağaça uğrayıp oradan Kavala’ya geçeceğiz, iki gece orada kalıp Dedeağaç üzerinden tekrar döneceğiz.
    İpsala Türkiye tarafında zes 400kw istasyonları görünüyor, orada şarj yaptınız mı hiç?

İyi akşamlar

iyi aksamlar, Cok guzel program. Tabii ki yaptim. Problem bizim arac max 130kw alabiliyor.  

Evet maalesef 130 alacağız :) çok teşekkürler tekrar bilgiler için, çok yardımcı oldu. İyi akşamlar

Rica ederim. Simdiden iyi tatiller.. Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli 

• Selamlar,

Bugün ben de smokey green taba siparişi verdim fakat gri alsaydınız ocak öncesine yetişebilirdi denildi. Sizce değişime değer mi.

Bir de ocak sonrası için fiyatı sabit tutmaya çalışacağız fakat donanımda azalma olabilir deniliyor. Çok arada kaldım gri sipariş verse miydim diye.

Diğer bir nokta ise ilk olarak JCW S versiyonuna baktım 20 inç jantlar ile sonra standart modele baktım. İnternette boy ve uzunlukta küçük farklar var fakat JCW gözüme daha heybetli gözüktü. Ölçüler hakkında bilgisi olan var mı acaba.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S741 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba hayırlı olsun
    şuanda aşırı derecede sipariş yoğunluğu var.Herhangi bir rengi Erken verme durumları olduğunu sanmıyorum.Fiyat değişikliği ocak sonrasında olabilir ama donanım eksilteceklerini sanmıyorum.Whatsapp grubumuz var ordan sipariş listesi oluşturdu arkadaşlar araçların kaç günde teslim olduğunu ortalama olarak hesaplayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FtHBrN GGOMF -- 26 Kasım 2024; 14:6:57 >
    Satış temsilcisi,

Erken araç teslimi için gri rengi öneriyoruz. Şu an da gri araç üretimi fazla denildi. Zam gelmeden teslim alırız umarım. Aklımda zaten büyük soru işaretleri var elektrikli araçlar için. Zam koşullarında kapora iadesi alırım en kötü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S741 S kullanıcısına yanıt
    Benim araç Beyaz renk 40. Gün teslim aldım ona göre yapın hesabınızı.Aynı tarihlerde sipariş verilenler içerisinde En erken gelen benim ki oldu.İlk defa elektrikli kullanıyorum ve gayet memnunum şuanlık.Araçta gayet zevkli ve fiyat performans aracı pişman olmayacağınızı düşünüyorum

• Geçen hafta bende British racing green taba sipariş geçtim. Fiyatta bir yükseliş olasılığını düşük görsemde tabi ötv artışı hariç, sanki donanımda bir değişiklik olabilir gibime geliyor.her iki değişiklik olduğunda vaz geçicem,hayırlısı bekleyelim görelim.

Günaydınlar
    3 ekim sipariş 26 kasım teslim. Slate blue.
    Ama 1 kasım gibi bir adet beyaz ve 2 adet füme boşa çıktı, önerdiler, beyaz için çok arada kaldık ama beklemeye karar verdik
    öncesinde ekim sonu gibi de borusanda yine tanıdık vasıtası ile melting gray ve racing green çıktı teslime hazır ama düşündük ive bekleyelim dedik
    İyi bir takip ve renkte de esneklik gösterirseniz fırsat yakalamak mümkün
    Bence de en güzel kombin Smokey green + taba
    Beyaz da çok güzel. Mini rengi taşıyan sevimli bir model, racing green de çok yakışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aquaman -- 27 Kasım 2024; 9:37:22 >
  • aquaman A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı Olsun kazasız belasız iyi sürüşler
    Bence araca her renk ayrı yakışıyor.Araç kendini göstermemiş dediğim bir renk yok.Kendinize yakın olan rengi seçiyorsunuz sadece.Yıllarca koyu renk araç kullandık artık yeter standart beyaz iyidir dedik😀

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.