Hocam hangi gri'dn bahsettiler? Malum iki farklı gri var. Ben de Cumartesi günü sipariş geçeceğim fakat renk konusunda kararsızım. İki griden bir tanesi ya da smokey green alacağım ben de |
Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli (58. sayfa)
-
-
Smokey green, grimsi ana yeşil tonlarında
Legend: füme gibi, daha koyu
Melting III: bildiğimiz gri
Melting III olan ellerinde stokta olabiliyor genelde. -
iyi akşamlar,
Fikir vermesi için yazıyorum:
Dün itibari ile araba teslime hazır oldu ancak ben yurtdışında iş seyahatinde olduğum için cumartesi günü teslim alacağım.
Bugün Kosifleri aradım cam filmi vs yapıyor musunuz hediye diye. 42 bin TL'lik seramik kaplama ve cam filmi paketine ST indirim yaptı ve 27 bin TL önerdi. Ben de kabül ettim. İyi mi yaptım bilmiyorum. Ön kapılar 1 numara arkalar bagaj dahil 2 numara. Ön camda fim yapmıyorlarmış zaten ben de istemiyorum.
orijinal halı paspasın yanısıra kauçuk paspas da veriyorlar. Ac kablo halen yok. Bir de Mug vs ufak tefek gönül ama hediyeleri :)
-
Hayırlı olsun filmleri önler 2 arkalar 3 numara olarak değiştirin bence.Ben öyle kullanıyorum gayet memnunum -
Teşekkür ederim kıymetli tavsiyeniz için ama ben özellikle kapalı otoparka falan girdiğimde kapkaranlık olmasın istiyorum. Kiralık şirket arabası arabam 3 numara filmli, afakanlar basıyor:)
-
Gunaydin,
Ben de 1-2 seklinde yaptirdim. Bir de kaput ve farlara ppf. Kalan yerler seramik.
-
Bende çok koyu sevmiyorum özellikle akşam trafiğinde görüşü engellememesi gerekiyor.Biraz film marka ve kalitesine göre değişiyor.Benimkinin markasını unuttum arkadaşım 2-3 farklı ürün cama tuttu öyle karar vermiştim.Sizde öyle yapın veya filmli araçlar var ise onlara binip karar verin.En iyisi Lumar markaymış en koyusunda bile görüşü engellemiyor -
1 Neredeyse, hiç gibi birşey.
1No taktırmanın tek faydası %99 UV ışınlarından korunmak olur.
Antalya’da yaşıyorum, her zaman Llumar 3No yaptırıdım, en son aldığım araca 2No yaptırdım.
Yanlar 3 arka cam 2 yaptırsam doğru karar olurmuş. -
İyi marka olmayan film ise görüşü çok fena etkiliyor, içerden dışarıyı görmek zorlaşıyor.
Hediye veya sanayide yaptırılmış ise 3No değil 2No bile görüş zorluğu yaratır.
Ben yıllardır Llumar yaptırırım. Macera aramam. -
Melting grey hocam -
Teşekkürler hocam. Ben legend a niyetli gibiyim . Bir aksilik olmazsa cumartesi siparişi vereceğim gidip. Bakalım ne zaman gelecek.
Bu arada bugün test sürüşü yaptım. Herşey gayet iyi. Bir tek frenler çok sert geldi. Acaba arabadaki bir modla falan mı alakalı yoksa genel olarak mı böyle?
-
Ben de test sürüşünde aynı şeyi fark ettim. Frene basınca araç aniden durma eğiliminde. Ben rejeneratif frenlemeden olabilir diye düşündüm. Çünkü zaten gaz çekince direkt olarak şarja geçiyor, bi de fren ile araç birden durma eğiliminde oluyor. Alışmak gerekebilir. -
B moda alıştığınızda fren kullanmıyorsunuz zaten.Tek pedal çok rahatlık sunuyor özellikle şehir içinde yoğun trafikte birebir tek pedal. -
Tek pedal kullanım apayrı bir konu aslında. Tabi ki kolaylık sağlıyor ama normal kullanım için fren gerçekten sert. Belki zamanla yumuşar tabi bilemiyorum.
-
Arkadaşlar size bir sorum olacak. Malum şu sıra sipariş verenlere Ocak-Şubat teslim olacak şekilde bilgi veriyorlar. O yüzden kafam çok karışık. Sizce riske girip, Mini sipariş vermek mi mantıklı yoksa hazırdaki ID4 ten almak mı? ID4 aslından içime de çok sinmedi, menzilden ve de aracın aslında eski bir model olması sebebiyle. Ama bir taraftan da %10 ötv yi de kaçırmak istemiyorum. Konuyla ilgili arkadaşlar fikirlerini paylaşabilirse çok mutlu olurum. Miniyi test ettim. Çok memnun kaldım. ID4 ü sadece yurt dışında dışarıdan görmüşlüğüm var. Bayi de fiziki yoktu inceleyemedim. Ama hafta başı gelecek. Fiyat konusu çok ta önemli değil aradaki fark fikrimi değiştirecek bir değer de değil. Bİr aracın hemen teslim olması diğerinin ötv değişiminden önce teslim olup olmaması önemli. Riske girmeye değer mi?
-
Selamlar,
Bence id4 seceneginden kesinlikle vazgecin derim. Cok ciddi yazilim sorunlari mevcut. Ne kadar indirimli veriyoruz deselerde bence Mini hem yazilim hem de verimlilik olarak cok onde. Mini hizli gelsin istiyorsaniz en cok gelen renklerden secin. Ocak-Subat oncesi bile gelebilir. Sevgiler,
-
Bilgi için çok teşekkürler. Önce gelen renklerden örnek verebilir misiniz?
-
Smokey Green ici taba.
-
id.4 için kesinlikle aynı fikirdeyim yalnız id.7 gelirse ve fiyatı mantıklı olursa alırım muhtemelen
-
4 kasımda yazıldım araç halen SPR konumunda bekliyoruz. Slate blue iç taba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X