< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli (59. sayfa)
-
-
Üstad tekrar merhaba. Bir konu kafama çok takılıyor. ix1 ile neredeyse aynı araç olmasına, güçlerinin aynı olmasına ve benzer teknolojiye sahip olmalarına rağmen; iki araç arasında neden 0-100km de 3 sn fark var? Bunu araştırmama rağmen bir bilgi bulamadım.
-
Ben de bugün Legend Grey siparişi geçerek resmi olarak da gruba katılmış oldum :) Bakalım ne zaman gelecek. Bu arada bu bahsettiğiniz sipariş durumuna falan nereden bakıyoruz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar,
3 saniye farki ben goremedim. Hizlanmalar ayni.
Selamlar,
Uretimde en cok uretilen konfigurasyonlar Smokey Green ici taba. Bu sebeple bu aracin hepsinden once gelmesi daha mumkun. Calisanlarda genelde bu konfigurasyonu soyluyor.
mini onlinedan sipariş oluştururken verdiğiniz e mail ile sisteme girip ön rezervasyonlarıma tıklayarak süreci görebilirsiniz.
Hayırlı olsun .Whatsapp grubunda sipariş bekleyenler arasına katılırsanız daha iyi olur sizin için.Excel tablosu var renklere göre teslim tarihleri yazılıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam. Evet katıldım, oradan takip edeceğim bundan sonra
Gruba yeni katıldım exelli paylaşabilir misiniz eski mesajlar görünmüyor
bakayım eski yazışmalara grupta paylaşırım
Merhaba, kışlık lastik alırken, elektirikli araçlarla uyumlu, üzerinde "ev" (electrical vehicle) ibaresi bulunan lastiklerden almamız şart mı?
Herhangi bir kaza vb. Durumda kasko yada garanti kapsamı böyle bir lastik tercih edildi diye olumsuz etkilenir mi?
Hocam haklısın BMW sitesinde değerler aynıymış. Sahibinden sitesinin gazabına uğramışım. Muhtemelen orada çift motorlu versiyon değerlerini her iki modele de yazmışlar 😀
Merhaba elektrikli uygunluk önemli değil sanırım bayilerde satılan lastiklerde ev ibaresi görmedim.Yük endeksi yüksek olursa sıkıntı olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FtHBrN GGOMF -- 1 Aralık 2024; 0:31:50 >
kullananlara birkaç sorum olacak elektrikli versiyonu ile ilgili
- matrix led var mı yoksa sadece kısa uzun arasında mı geçiş yapıyor?
https://www.youtube.com/watch?si=slye9ivsklpny000&v=xysix5r38qy&feature=youtu.be
- çarpışma önleyici var mı? öndeki araç aniden durunca duruyor mu?
- yokuş kalkış desteği yok denilmiş, elektrikli versiyonda da böyle mi?
İyi akşamlar,
Bi-led teknolojisini kullanıyor. Matrix mevcut değil. Ancak buna rağmen gece performansı çok iyi. Çarpışma önleyici mevcut. Elektrikli araç doğası gereği auto hold ve tek pedal sistemi olduğu için herhangi bir kayma vs gibi bir durumu yok. Hatta ayarlardan isterseniz ekstra kalkış yardımını da açabiliyorsunuz.
-
Merhaba, slate blue+ taba döşeme elektrikli countryman’i cmt teslim aldık. 3 ekim sipariş 26 kasım teslimata hazırdı.
Deneyimlerimi paylaşayım
Eşimin üstüne 2. Araç oldu. Trafik sigortası 9 bin tl, kasko sampo 14.500 tl gibi. Hasarsızlıklar sıfırdan başladı.
Kosfilerdeki para verip yaptırdığımız cam filmi tam bir facia oldu. Teslimatlardaki yoğunluktan dolayı tamamen şişirme yapılmış. Film işine hiç girmeyin derim. Seramik uygulamasının kalitesi de ancak zamanla belli olur.
Bir adet Stanley&mini mug, deri şık bir anahtar kılıfı, halı paspasların haricinde kauçuk paspas hediyelerdi. Ama paspaslar orijinal gibi değil
Araç çok keyifli, çok eğlenceli. D modunda adaptif rejen çok iyi. Ac şarj hızı 22 kW olsaymış harika olurdu. Hızlanma iyi. Yol tutuş ve amortisörler dengeli ve kaliteli, iç hacim C suv genişliğinde. Bagaj biraz yetersiz vs.
Merhaba, servis "yıldızlı lastik" olması gerektiğini söylemişti. Lastiğin üzerinde bir lastik ibaresi var. Tabi mesela onlinedan alışveriş falan yapsak nasıl bu özelliği filtreleriz bilemedim..
-
Arkadaşlar ben de kısmetse çarşamba günü kırmızı içi beyaz elektrikli countryman’imi alacağım. Whatsapp grubuna nasıl dahil olabilirim.
Selamlar,
Evet. Bmw onayli olmasi gerekiyor. Lastikcim sitesinden bakarsaniz orada onayli lastiklerde yildiz isareti mevcut.
Hayırlı Olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X