Şimdi Ara

Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: berkolo88
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.267
Cevap
69
Favori
70.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aracımı cumartesi günü teslim aldım.Özellikle süreç içerisinde her türlü sorumu yanıtlayıp beni cevapsız bırakmayan Berk bey’e teşekkür ederim.

Yalnız teslimat olayı galericiden hallice heyecandan çok fazla şeyi kontrol etmeden aldım.Dün bi bakayım dedim ne yangın tüpü koymuşlar ne ilk yardım kiti,kışlık paspas.Bagajda paspas vardı ben onu kışlık sanarken aslında arka oturma alanının paspasıymış onu bile yerleştirmeye tenezzül etmemişler.St yi aradım kargolayacağını söyledi.

İlk izlenimlerim gayet olumlu.Verdiğimiz paranın hakkını aldığımı söyleyebilirim şu an için.

Berk bey ses sisteminin ayarlarını paylaşabilşr misiniz size zahmet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playmaker444 P kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Guzel gunlerde kullanin. 🤗🤗 Ne yazik ki teslimatlar son donemde cok amatorce yapiliyor. Artik yogunluk vs ne diyeyim bilemiyorum. Ses sistemi icin sadece biraz tizleri arttirdim. Eve gecince ayarlara bakip soyleyeyim. Ancak radyo kalitesi berbat. Bu sebeple sadece Bluetooth veya Carplay uzerinden muzik dinliyorum. Orada kalite cok daha iyi.  

• Daha önce benzer deneyimi olan varmıdır bilmiyorum ama anlatacağım konuda fikirlerinize ihtiyacım var. 30 ekimde borusandan yeni countryman elektirikli aracımızı teslim aldık. 10 gün önce ki yoğun yağmurlu havada eşim sileceğin şöfor tarafını tam silmediğini ve yol görüşünün kötü olduğundan şikayet etti. Gözle baktığımda silecekte bir sıkıntı görmedim ama sitedeki diğer countrymanlerle karşılaştıdığımda bariz olarak farklı olduğunu fark ettim. Aracı borusan serviste incelediler ve ön sileceğin fabrikada yanlış takıldığını ve sipariş ettiklerini parça gelince doğrusunun takılacağını söylediler. Şaşkınlık, üzüntü ve kızgınlık gibi karışık duygular içindeyim. Fabrika bunu yanlış taktıysa o esnadaki üretim bandında gözle görülmeyen başka hatalar da olmuşmudur. Bu araç fabrikadan o halde nasıl çıktı, en önemlisi borusan bu araca Pdı yapmadımı?. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Telefonda cam filmi hediye edelim, kendimizi affettirelim falan dediler ama bilemiyorum.

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.Hepimiz güzel günlerde kullanalım.Zaten her şeyi çok yoğunuz cümlesiyle savuşturuyorlar.Bende bi kaç kademe tizi - ye çekip bassı arttırdım.Gene de sizin ayarları merak ettim😊Ses sistemini beğendim açıkçası.Radyo hiç dinlemediğim için bi fikrim yok.

• seaportr S kullanıcısına yanıt

Benzer teslimat yetersizliğinden dolayı ben de sizin gibi işkillendim demin yağmur yağıyor diye dışarı çıkarttım sunroof un perdesini de açıp 15-20 dk bekledim hatta sızdırma falan var mı diye.Daha önce hiç bi aracımda yapmadığım bir şeydi😀Çünkü insan düşünüyor daha paspası arabaya sermeyen adam aracı ne kadar kontrol etmiştir diye.

Günlük duygulardan sıyrıldığımızdaysa sonuç olarak aracın 3 yıl sınırsız km,pillerinde 8 yıl 160.000km garantisi var.

• seaportr S kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Ufak tefek kalite kontrol problemleri her zaman olabilir. Önemli olan çözümü basit ve hızlı olsun. Yalnız sileceği yanlış takmalarını ilk defa duyuyorum. Pdi'da onu fark edebileceklerini düşünmüyorum. Belli şeyler dışında artık o yoğunlukta inanın bakmamışlardır. Kimsenin günahını almayayım ama bence öyle.

• Neden bilmiyorum ama radyo kalitesi Harman kardonda da berbat.

• FtHBrN GGOMF F kullanıcısına yanıt

bu davet linki süresi geçmiş gibi. yenisi var mıdır?

• AÖK kullanıcısına yanıt
    Yaşanan bir olumsuzluktan sonra Gruba katılım şartları değişti sadece yönetici onayı ile gruba alınıyorsunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar,
    Ben daha once yazdim. Ad soyad, arac bilgisi ve resmi olmadan anonim alinan bircok kisi icin bence tehlikeli bir durum arz ediyor. Diger turlu Whatsup grubunun bir anlami kalmiyor. Telegram vs daha mantikli. Cunku kisilerin kisisel bilgileri de mevcut. Telefon dahil her sey gozukuyor. Yani yanlis anlamayin ancak ilk gununden beri soyluyorum. Referans olmadan Ad soyad ve arac bilgisi vs bu tarz gruplar kurulmamali. Siber suclar bu kadar yuksekken bence dikkat edilmeli. Yoksa ben de katilmak istiyordum. İlk zamanlar kaldim ve sonra ciktim. Siparis verenler icin tabii ki ayri bir durum. Ancak onlar da kendini bence tanitmali. Benim bulundugum Tesla ve Bmw gruplari bu sekilde. Referans ve gerekli bilgiler olmadan alim yapmiyoruz. Hic olmazsa diger paylasim yapan kisileri korumak adina bir onlem oluyor.

• Herkese merhabalar,

Ben de Kasım ortasında Indigo Sunset / Vintage Kahve konfigürasyonunda sipariş verdim. Bu yeni rengin daha hızlı gelebileceği tahmin edilerek bana önerildi.

Teslimat tarihlerinde Ocak-Şubat yazıyordu ancak Aralık sonunda teslim edileceğini söyledi Teknik Oto. Bu zaman tutar mı emin değilim. Şu an SPR aşamasında görünüyor.

Sanıyorum ambiyans aydınlatma gelmiş, şarj kablosu gitmiş. Bu durumda 220V ila şarj için nasıl bir mobil şarj cihazı tavsiye edersiniz? Amper seçme alternatifli bir model olursa elektrik tesisatının düşük olduğu bağ evinde daha düşük KWh ile şarj edebilirim.

Şimdiden teşekkürler,

onaylı olmayan bir lastik takıldığında garantisel problemler ya da prime ile gelen saklama vb haklardan faydalanamıyor muyuz?

kışlıkta onaylı lastik bir tek pirelli galiba :S

• LionTech16 kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Araciniz hayirli olsun. Satis danismaniniz bu sekilde soylediyse Aralik sonu teslim alirsiniz diye dusunuyorum. Arac icerisinde tasiyacaksiniz prizden sarj etmek istiyorsaniz Mini’nin kendi urununu veya Mennekes urunlerinden birini alabilirsiniz. Mennekes’in urununu asagiya koyuyorum. Bunun gibi urunleri inceleyebilirsiniz. Tabii ki biraz daha yavas sarj edecek ancak isinizi gorur.  

akcan teknoloji
    Mennekes - Ev Tipi Araç Şarj Kablosu | Akcan Teknoloji
    https://www.akcanteknoloji.com/product-page/mennekes-ev-tipi-ara%c3%a7-%c5%9farj-kablosu

Berk sizle birlikte gruba ilk katılanlardanım ve siz söylemiştiniz bu şekilde sıkıntı olur diye ki olduda.Be grupta ST lerde varmış Telegramdan sonra whatsapp da gelmişler konuşulanlardan haberleri var.Bazı üyelerede kendilerini eleştirdikleri için söylenmişler.Neyse artık bundan sonra önlemimizi alıyoruz.Sizide tekrardan aramızda görmek isteriz bilgilerinize ihtiyacımız oluyor☺️

• FtHBrN GGOMF F kullanıcısına yanıt

İyi akşamlar,

Seve seve. Dediğim gibi bahsettiğim şekilde bir grup kurulduktan sonra ben de hemen katılmak isterim.  

Mevcut üyeleride gözden geçireceğiz araç sahibi olduklarını teyit ettikten sonra bilgi veririz Berk bey.

• palanagar P kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Sadece lastik kaynaklı bir sıkıntı olur ise o bölümü garanti dışı bırakırlar. Bunun dışında herhangi bir sorun olmaz. Bmw'de ne gerçeli ise Mini tarafıda aynı gibi düşünün. Yani çok sevdiğim bir kural değil ancak durum bu şekilde.

teşekkürler hocam. pirelli dışında onaylı bir lastik yok o zaman :(

• palanagar P kullanıcısına yanıt

Servisinde en son elinde Pirelli setleri vardı. Kış performansları bence iyi lastikler. G20 içinde yeni Sottozero 3 aldık. Senelerdir kullanıyoruz. Ben çok memnunum.  

çok teşekkürler hocam, el mahkum biz de alacağız galiba

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.