Şimdi Ara

Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.267
Cevap
69
Favori
70.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anahtar kullanmıyorum.Telefon kullanıyorum.Ama misafir olarak kullanıldığında anahtar kullanılıyor ondan olabilir mantıklı en iyisi servise gitmek
  • Merhabalar, telegram grubunu paylaşmanız mümkün müdür?
  • Jarlaxle Baenre kullanıcısına yanıt
    whatsapp.com
    Club Mini Countryman
    https://chat.whatsapp.com/JhuSlM3lxh3KUgY9NXpISu

Whatsapp grubu ama telegramı nasıl paylaşacağımı bulamadım

• FtHBrN GGOMF F kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Whatsapp grubunda varım, telegrama da katılmak istemiştim 🙏

• Jarlaxle Baenre kullanıcısına yanıt
    Numaranızı whatsaptan yazın ekleyeyim

Ben daha kartı telefona tanıtmadım, araçta da pek kullanmadım, hep anahtarla kullanıyorum. Kart da cüzdanda duruyor. Geçen anahtarı unuttum, kartı çıkarıp şarj gözüne koydum, evet çalıştı, ama kullanıcı ayarları vs gelmedi, sanki menünün yarısı yok gibiydi:) yukarı çıkıp anahtarı aldım.

• Havalar soğudu(bu sabah 5 derece idi), an itibariyle %37 şarj için 138km menzil veriyor..

• extremes91 E kullanıcısına yanıt

Her sahibin %37 pil seviyesinde farklı bir menzili olacaktır. Menzil, son 100 kilometredeki sürüş tarzına bağlıdır.

• Merhaba iyi pazarlar
    3 ekimde siparişi verdiğimiz slate blue elektrikli modeli salı günü teslim alacağız inşallah, kosifler bostancı. Çok uzadı bugün yarın diye
    Mennekes AC kablo alacağım ancak 7.5 metre olan Bagajın alt bölümünde ki yere sığar mı, sığarsa onu alırım sığöaz gibiyse mecburen 4.5 metre
    Bir de teslim alırken halı paspas, kauçuk paspas, cam filmi, termos gibi başka neleri t teşebbüs edelim 😊 neler veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aquaman -- 24 Kasım 2024; 14:7:43 >
  • aquaman A kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Hocam bagaj alti alan cok dar. L seklinde olsa bile oraya 7.5 metre sigdirmak zor. Ben bu sebeple 4.5 aldim. Tesla da zaten 7.5 oldugu icin ne kadar yer kapladigini biliyorum. Bu sebeple 4.5 aldim hic olmazsa oraya rahat sigiyor. Boylelikle etrafina baska seyler koyabiliyorum. Diger turlu bagajdan yer yiyecegiz. Paspas termos cam filmi hediye ederler diye dusunuyorum. 

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

Merhabalar. Hocam, bu hafta içi smokey green için sipariş oluşturduk ve kaporamızı da verdik 150bin TL. Ancak mevcut ilandaki ikinci el araçlardan (ambiyans aydınlatmalı) hemen birini almak ya da 0 aracı beklemek arasında öyle kararsız kaldım ki… Yeni araçların gelmesi Ocak ayını bulacak dendi Ankara Çayyolu Mini Bayiinde. Üstelik %10’u aşmamak için birtakım donanım kalemlerinden de eksiltilebileceği söylendi, deri koltuk, cam tavan gibi… Beğendiğim ikinci el araca istedikleri fiyat 2,090,000 TL. Ambiyans aydınlatmalı ve taba renkli deri koltuklu. Sizce beklemeli miyim yoksa ikinci el fiyatlarına razı mı olmalıyım. Ocak fiyatları bu fiyatları haydi haydi aşar mı? Lütfen, bir yol gösterirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bezgin78 -- 24 Kasım 2024; 18:56:13 >
  • bezgin78 B kullanıcısına yanıt

Hocam ben de aynı ikilemdeyim. Sanırım Aralık başı siparis geçeceğim. Umarım dediğiniz gibi bir donanım çıkarma olmaz. Zaten saçma yani. Aynı arabayi Temmuzda Euro 38e yakınken de aynı fiyattan aynı donanimla verdiler. Euro 35li rakamlara indi.

Bu arada ne kadara anlastiniz? 1903 + sigorta mi?

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Berk Bey 🙂
    Merhaba, faturam kesilene kadar en çok ötv beni tedirgin etti
    Yeni yılda ötv düzenlemesi olabilir. Togg için diyorlar ama bence toggun en full mdeolinseki 800k 12 ay sıfır vade demek aslında toggun gerçek kdvsiz ötvsiz peşin fiyatının 1.300.000 TL’lerde olması demek. Finansman maliyetini çıkarsanız buralara düşer. Ben ilk dilimi 20-25 % ötvlere getirmelerini bekliyorum
    Diğer bir konu da ötv değişmese bile sadece eur 38 TL bazlı düşünmemek gerekir. Enflasyon var. Borusan’da çalışanların maaşları, iç nakliye, bina kiraları, bayinin Tl bazlı karını artırma zorumluluğu. Hepsi ötvsiz kdvsiz matrahıın içinde fabrika fiyatına üstüne eklenen bir unsur.
    Örneğin 1.903 000 TLden ötv ve kdvyi düşerseniz 1.903/.000 1.2/1.1=1.442.000 tl’ye ulaşırsınız
    Temmuz ayında tüm yukarıda saydığım TL maliyet ve distribütör bayi karı 242.000 TL diyelim. arabanın almanya fiyatı da (1.442.000 - 242.000) /38= 31.579. eur yapar bu fiyat eur olarak sabit kalsa bile Ocak 2025de kur 37 tl olsa 1.168.000 tl fabrika fiyatı düşer ama TL maliyetl ve kar artık 360.000 tl olmuştur. Dolayısı ile vergi matrahı artık 1.528.423 TL’dir sınırı geçmiştir ötv 40%dir.
    Ben olsam yıl sonu gelmeden almak için tanıdık vs devreye sokmaya çalışıp almaya uğraşırdım. Vazgeçenler vs olabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aquaman -- 24 Kasım 2024; 20:6:11 >

Selamlar,

Açıkcası bunun kararını ben veremem. Çünkü ülkemizde belli regülasyonlar veya zam durumları anlık bile değişebiliyor. Aciliyetiniz yoksa tabii ki beklemek daha mantıklı olabilir. Ancak diğer yandan donanım kısma tarafına giderlerse o da üzebilir. Şu an araçta bu haliyle bile eksikler olsa da yine tatmin edici düzeyde. Dediğiniz donanımlar çıkacak olsa ben de bu aracı düşünmez hazır bir araç almayı tercih ederdim. Tabii ki aradaki fiyat farkı önemli. Bahsettiğiniz bu rakam ile neredeyse bugün alacağınız araç arasında 200k yakın bir fark var. Bu fark 50k civarı olsa hemen düşünürdüm. Üstünü öder miydim? Biraz düşünmem lazım. Sevgiler,

Rica ederim. Hadi artık gelsin de keyifle kullanın. Yorumlarınızı bizlerle paylaşın.  

çok sağolun.

• fenerlee1907 kullanıcısına yanıt

Vallahi pazarlık yapmadık :) Liste fiyatı 1.921.600’dü.

Sonradan fiyat düşüyorlar bilginiz olsun.Aracın Mtv dahil fiyatı 1.900.000 tl.Artı tescil

Sonradan düşmekten kastınız nedir hocam tam olarak?

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.