öbür üyeligin şifreyi unuttum valla bunu açtım onun dışında ödemeyi paypaldan 23$(premiumluk para) veya en düşük premium veya bilimum(10000 bolt 1 aylıkveya 2-3 günlük ticket veya 1 hayvan) ihtiyaçları karşılıcak kadar silk onun dışında plutoda gold olur onun dışında yeni serverlarda gold olur AŞAGIDAKİ FİYATLA İLGİLİ ŞEYLER KARŞIK SALLAYIN ONLARI char aslında wizard olcaktı sonra beraber kasdım bi süre(22 lvl a kadar filan sonra baktım silah parası çıkmıyo zar zor çıkıyo 24 yaklaşıyo warlock güzel geldi wizard yattından az kullanıyodum nick öle kaldı)
Char öncelikle charı acilen sattıgım için 10m-50m arası bişi düşnüyüroum yani hiç teklif gelmese 15m e verilim 62 lik charı o derece 8$=10m olduna göre ayrıca paypaldanda olabilir western union 1 numara tercihtir ama anlamam western union ne onu bile bilmem onla sat dedi bi arkda yaklaşık 10$ gibi bi fiyat paypaldan
Skills char full farmlıdır yani bu skilleri yapmak yordu beni 80 e kadar dahada yorar bunların toplasam 10 tanesini kullanırım siz işlerinden eleyin ztn aslında satmaya yaptım ama 80 e kasıp 300 ytl gibi bişiye satcaktım ama artık umutsuzum şimdi bi tane dagger kasıcam parasıda bundan gelicek bu chrda 0 para bıraktım yani para yok bankada 100k var onla anca 1 tur pot alırsınız işte biraz öle para kazanırsınız filan resümler;
İtemler böle lvl ımın üstündeki yaratıklarda 2*3(nadiren 3) atışta alıyorum satcaktım param yoktu almadım skilleri 1 lvl daha uplarsanız onuda giyersiniz sp yetiyo ama onu giysenizde giymesenizde çok farketmez bendeki pk2 görünmezleri gören falan filan deiştirilmiş bişi ondan karekter çıplak
NOT: ßu bi kere satarken soyulmuştur o yüzden parası yok itemleri arkadaşlardan aldım biride 200k verdi 30 lvl dı adam ama saolsun yardım ettiVE daha önemlisi bu sefer önce para/$ sonra char şeklinde yapıcam soyuldu bi kere YENİ SERVER OLMASI NEDENİYLE PLUTODAYIM VE 15-30M GOLD HİÇ TEKLİF YOKSA 10-15 M E VERİLİM OLMADI BAŞKA Bİ SERVERDADAOLUR ONUN DIŞINDA EPIN ILE SILK DE OLABILIR
sana pm attım cevap versene 3 gündür bekliyorum birde fetelin0 nun dedikleri varmı
msn e gelin pmler çerezlerde bi sorun var açılmıyo hangi serverda oldunu msn den sölerim ama ip ucu verim son açılan 5-6 serverdan birinde gizli soru var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme