Şimdi Ara

Yeni A4 2.0 tdi 177 hp s-tronic Quattro

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
15.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yeni gelen Quattro versiyonundaki aracı kullanan veya alan varmı acaba ? Deneyen veya fiyatı hakkında bilgisi olan varsa sevinirim. 2013 te A4 Sedanlar ağırlıklı olarak Quattro olarak getirilecekmiş deniyor.

• yeni A4 sedan 2.0 tdi Quattro 177hp s-tronic arabamı bugün teslim aldım Dogus oto dan.Ardından ilk işim Goodyear Ultragrip 8 Performance kışlık lastik taktırmak oldu.İlk deneyimim hafif kış şartlarında oldukça mükemmel diyebilirim.Bu arada mevcut 2008 jetta comfortline 1.4 170 hp. dsg F1 şanzımanlı 430000 km deki çok temiz aracımı satıyorum.
  • Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanın.
    Ben de son dönemde bu araçla ilgileniyorum fiyat ve aracınızın ayrıntılarını paylasabilirseniz memnun olurum..
  • hayırlı olsun..gule gule kullan..

aynı aractan bende dusunuyorum...yeni gordum dizel 177 quattro a4 sedanı.. fiyat 126.000tl diyor sitesinde...sakıncası yoksa donanım ve fiyat hakkında bilgi verebilirmisin lutfen...birde yakıt tuketimi hakkkında...

tesekkurler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: suhuko1

yeni A4 sedan 2.0 tdi Quattro 177hp s-tronic arabamı bugün teslim aldım Dogus oto dan.Ardından ilk işim Goodyear Ultragrip 8 Performance kışlık lastik taktırmak oldu.İlk deneyimim hafif kış şartlarında oldukça mükemmel diyebilirim.Bu arada mevcut 2008 jetta comfortline 1.4 170 hp. dsg F1 şanzımanlı 430000 km deki çok temiz aracımı satıyorum.

güzel seçim....hayurlı olsun aracınız....nasıl bir donanımla kaça aldımız aracı ister buradan ister özelden paylaşırsanız sevinirim.
  • Donanım- Advance paket(bi xenon vs) + 3 kollu F1 direksiyon+arkaya ilave ön park sensoru. 126 basic fiyatı.Ek donanımlar ve pazarlıkla bu fiyatı biraz geçiyor.Yakıt tüketimi 2.0 tdi multitronic le aynı gibi. Ama ıslak ve karlı yolda farkı anlayabilirsiniz.Oldukça güven hissi veriyor. Kuru zeminde de tabii kullanım dinamiklerinde artısı var quattro nun. Standart bir A4 2.0 tdi,mercedes 180 ,bmw 320d ve bmw x1 arasında kararsızdım. 3 hafta önce A4 quattro lar gelince kararımı bir anda verdim .
  • Hayırlı olsun Suhuko1,

A4 TDI Quattro seçiminden lastik seçimine kadar benzer tercih süreci yaşamışız.

Ben de A4 TDI S-Tronic aracımı karlı bir İstanbul akşamında Kartal'dan teslim aldım, yoğun kar ve trafik yüzünden Ümraniyenin karlı arka yollarında tırmanarak E-6'ya bağlanmak Quattro farkını hissetmeme yetti. Tabi karda yokuş aşağı fren sorunları nedeniyle ertesi gün kar lastiği taktırdım. Sonuç: Mükemmel...

Aldıktan 3-4 gün sonra, Demirköy Istranca dağları ve Kırklareli seyehatiyle otoban uzun yol ve dağlık virajlı yol tepkilerini ölçme fırsatı buldum. Viraj performansı çok güzel, daha iyi lastiklerle daha etkileyici sonuçlar almak mümkün.

Lastikler 225 55 16 olduğu için konfor düzeyi üst seviyedeydi. Kış lastikleri olarak Goodyear E. Grip-8 kış lastiği kullanmama rağmen lastik yol yalıtımından çok memnun kaldım. Keza, motor ses yalıtımı muhteşem olmuş. Araç sadece advance pakete sahip, son kalan quattrolara yetişebildiğim için ne ek donanımlı ne de beyaz renk dışında bir seçenek bulabildim.

Yakıt tüketimi 8/100 lt. civarında.. Quattro olması nedeniyle özellikle şehir içi yüksek tüketim ortalamayı çok etkiliyor. 120-140 km arası hızlarda 6 litrelere düşebliyor.

Advance paketli olarak yaklaşık 50.000 EURO civarında tuttu.

Kısacası, yeni aracımdan çok memnunum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saka -- 17 Ocak 2013; 8:48:09 >

• Size de hayırlı olsun Saka,
    Yakıt tüketimi belli bir km yaptıktan sonra belirgin bir şekilde düşecektir.TDI Multitronic le Quattro için tüketimde kayda değer bir fark yok. Ben cruise control da ileve ettirmiştim.Uzun yolda tüketimin azalmasında oldukça etkili, size de öneririm. İyi günlerde kullanın Quattro nuzu...
  • bende 10 şubat gibi almayı düşünüyorum, erel den. Size verilen ayrıntılı fiyat tekliflerinin fotoğraflarını koyabilir misiniz? yada detaylı olarak donanımınızı yazarsanız da olur. Şimdiden teşekkür ediyorum.
  • Öncelikler hayırlı olsun. Daha detaylı incelemeler istiyoruz mümkün olduğu kadar. Kazasız belasız kullanın.
  • Aracınız hayırlı olsun.Anahtarı sakın kaybetmeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.