Şimdi Ara

Yeni A4 2.0 tdi 177 hp s-tronic Quattro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni A4 sedan 2.0 tdi Quattro 177hp s-tronic arabamı bugün teslim aldım Dogus oto dan.Ardından ilk işim Goodyear Ultragrip 8 Performance kışlık lastik taktırmak oldu.İlk deneyimim hafif kış şartlarında oldukça mükemmel diyebilirim.Bu arada mevcut 2008 jetta comfortline 1.4 170 hp. dsg F1 şanzımanlı 430000 km deki çok temiz aracımı satıyorum.

• Aracınız hayırlı olsun 4 çeker bir araç kış lastiği ile kullanmak çok keyifli olur. 430 bin km de çok temiz olan Jetta'nızı merak ettim açıkcası

Mesaj sayınız bu kadar az olması fake bir konu olabileceği durumunu doğuruyor
  • hayırlı uğurlu olsun ... resim alabilirmiyiz...
  • Konu gerçekse hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız binersiniz umarım...

Jette nın km sinde bir 0 fazla yazmış olma ihtimaliniz?
  • 4 kar lastiği olursa yol açma çalışmalarına başlayabilirsiniz.

Hayırlı olsun fotoğraf atabilirseniz iyi olacak.
  • Fiyat donanim nedir??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 43000 km olacaktı kusura bakmayın.Advance paket +3 Kollu F1 direksiyon+ön.arka park sensoru.
  • A4 bu sınıfta ki en ortalama ve en ideal araç. Hayırlı olsun.
  • hayırlı uğurlu olsun.
    yalnız dikkat et,birazdan fake diye gelenler olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares07 -- 7 Ocak 2013; 23:13:06 >
  • Fake var dediler geldik Şaka şaka tabiki yeni aracanız hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
    Bayiden çıkar çıkmaz kar lastiği taktırmanız çok iyi olmuş. Ben bugün İnsignia ile bizim evin sokağında hafif kar vardı
    azcık frene bastığım gibi araba kaydı. Tabi üzerinde fabrika çıkışı lastikler var. Her arabaya 1 takım kar lastiği lazım kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: suhuko1

43000 km olacaktı kusura bakmayın.Advance paket +3 Kollu F1 direksiyon+ön.arka park sensoru.

Fiyat nedir??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dsg35

quote:

Orijinalden alıntı: suhuko1

43000 km olacaktı kusura bakmayın.Advance paket +3 Kollu F1 direksiyon+ön.arka park sensoru.

Fiyat nedir??

Fiyat yazılmamış da Bmw nin 60 bin euro üstü abuk sabuk fiyatından daha hesaplı olduğu kesin.
    Geçenlerde arkadaş için fiyat aldım,64 bin euro civarı çıktı
    Bu araç ise 50 bin euro civarıdır muhtemelen.
    Şimdi alacak olsam kesinlikle 320 xdrive değil bu aracı alırım.
  • Biraz konuşturalım fake mi değil mi anlarız..
    @shadowgeist olay yerine intikal ediniz.
  • a4 guzel araba kımılerı begenmıyor ama ıkıncı ellerı de gayet mantıklı 70 bın cıvarı guzel araclar bulunabılıyor.
    audı de benım hosumda gıtmıyen yerı orta kolcak yerınde 2 adet bardaklık yerı olması.cok cırkın duruyor bence.a6 gıbı yapsalar...
  • Donanım- Advance paket(bi xenon vs) + 3 kollu F1 direksiyon+arkaya ilave ön park sensoru. 126 basic fiyatı.Ek donanımlar ve pazarlıkla bu fiyatı biraz geçiyor.Yakıt tüketimi 2.0 tdi multitronic le aynı gibi. Ama ıslak ve karlı yolda farkı anlayabilirsiniz.Oldukça güven hissi veriyor. Kuru zeminde de tabii kullanım dinamiklerinde artısı var quattro nun. Standart bir A4 2.0 tdi,mercedes 180 ,bmw 320d ve bmw x1 arasında kararsızdım. 3 hafta önce A4 quattro lar gelince kararımı bir anda verdim .
    Resim dosyası büyük geldiğindebn image shack ile yüklemeye çalışacağım
  • Hayırlı olsun da seneye kasa değişicek

ayrıca bmw 3.20d xdrive da geldi.

okadar param olsa bmw alırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.