Şimdi Ara

Yeni abonelik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni abone olacam tarife önerisi olan var mı?
    En cok merak ettigim konu modemi ben mi seciyorum yoksa onlar mı veriyor kafalarina göre. Ben seciyorsam hangisini isteyeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Modemde seçenek yok ki, netmaster'a mahkumsunuz

• modemsiz tarife al modemi kendin al fiber değil ise eğer binanızdaki altyapı , fiber olunca sağlayıcıların verdiği modemi kullanmak zorunda bırakılıyorsunuz
  • Cidden verdikleri modem o kadar kötü mü? Kendi modemim yok fazla masraf çıksın da istemiyorum aylık 1 liralık kiralamayı düşünüyordum ama değmez mi?
  • 24 mbps 150 gb akn kablotv paket+vizyon sinema +50 dk ses

63 tl ye 24 ay taahhüt verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kurulum oldu 1 haftadır kullanıyorum. Online oyunlarda pingim 100 civarı.

Neyse sıkıntı değil dedim oyun oynarken (cs_go ve dota2) 1 sn ekran donuyor. Yani kısa süreli ping gwlip gidiyor. Dün gece 1kez 40 sn kadar dondu kaldı.

Daha önce üyeliğim yokken ceptelefonundan 4g ile baglanip oynardim pingim 110_135 arasi idi. Hiç böyle kisa süreli donmalar yaşamadım.

Bu durumda ne yapmam doğru olur.

• Hangi ip blogindasin ona bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni abone
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum. İp resimlerini ekledim.Yeni abonelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1403 -- 18 Eylül 2017; 17:4:31 >
  • Ortak ip havuzundasin

• mustafa1403 kullanıcısına yanıt
    Modem arayüzündeki WAN IP yok.Sen bilgisayarın ağdaki LAN/WLAN IP'yi yazmışsın.

• Türksat kayit acmistim akşam geldiler tüm ek yerlerine düzeltme yaptılar. Prizi içinde direnç varmış. Onu iptal etti. Hat değerleri bozukmus biri hariç hepsini düzeltmiş. Kalan 1 tane hattın değerini bugün merkez duzeltecekmis.

Online oyun denemesi yaptım pingim %40 düzeldi. Cs go ve dotada 60-85 arası oldu ve ara ara gelen donmalar yoktu. Bugün akşam gene test edeceğim. Umarım baska sorun çıkmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.