çıkıyor içinden |
Yeni abonelik (2. sayfa)
-
-
İstanbul Avcılar-Üniversite mahallesindeyim fiber yeni bağlandı
-
Kaç adet çıkıyor hocam?
-
Burada da her sokak başında o zımbırtılardan var. Yeni sistemle yapılan bölge yani. İlk sinyali aldığımda mükemmeldi. 6 ay kadar çok iyi gitti. Sonra bir günde cicim ayları bitivermiş :))))))))). Taahhüdün bitmesini bekliyorum. TurkNet gelene kadar VDSL ile devam edeceğim.
-
saymakla bitmez. latency kötü, istanbul dışında routing evlere şenlik bütün ülkeyi gezip aynı şehre gelir, çine özenip sansüre abandıkları için vpn protokollerini bile yasaklarlar, senelerdir çoğu ip adresleri netflix'de amerikaya bağlanır çamur gibi izletir aksiyon almazlar. cgnat cihazları yoğunluktan bölge bölge şişer bağlantı sorunları yaşatır.
daha geçen hafta durup durup sayfalar açılmaz oldu, şikayet etseniz wifi kanalından başka birşey bilmezler... öyle bir hal almıştı ki geçen hafta dial-up'dan gelcem deseniz gene gelme derdim.
vdsl çok büyük sorunlar yaşamadığınız sürece superonline geçmek hata olur. (sadece ve sadece günlük 100mbit turbo upload avantajları devam ediyor, upload çok çok önemliyse düşünülebilinir - o da yayıncılık için akıcı değil aslında)
-
Teşekkürler bilgilendirdiginiz için.
Aslında vdsl ile bir sorunum yok ama hız 24mb. Evde 2 telefon 1 tablet 1 TV box 1 pc var. Hepsi aynı anda kullanılmasa da hız yetersiz kalabiliyor bazen. Genelde Netflix, YouTube, vs multimedya amaçlı kullanıyorum İnterneti, bazen online oyun da oynadığım da oluyor.
100 lira ödüyorum şu anda ve tarifenin yenilenmesine bir kaç ay var. Muhtemelen en az 130 civarı olacak fiyat. Süper online'in internet sitesinde 100mb fiber kampanyası var, ilk 6 ay 99tl sonraki 18 ay 170 TL. Aylık 152 TL'ye geliyor.
Kahramanmaraş'ta yaşıyorum ve Superonline yeni fiber altyapı geldi bulunduğum yere, buna geçeyim diyordum.
Superonline fiber kalitesiyle kalmış ama aklımda, tabi uzun süredir takip etmiyordum. Hep bağlatmak istemiştim ama altyapı yoktu.
Bu söylediğiniz durum yeni mi yoksa uzun süredir var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 31 Mart 2022; 11:30:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
routing sorunu 5-6 yıldır var sanırım, özellikle istanbul dışında kendini belli ediyor. diğer sorunlar da sürekli birike birike artıyor. bi gün kalkıyorsunuz yeni yasak, ertesi gün yeni performans sorunları.
hız konusunda haklısınız ama verdikleri fiber hizmeti dsl'den beter. cicim ayları falanda hikaye, bağlatıp hemen pişman olup iptal ettirmeye çalışan çok kişi vardı forumda.
vdsl hızı düşük olduğu için sorunları göze alıp almayı düşünebilirsiniz ama size kalmış. bu arada internete %60 küsür zam haberleri var, onlara da bakın.
-
Ayrıca turk telekom upload hızlarını 50/5 100/5 şeklinde düşürecek bunu da göz önünde bulundurarak TT altyapısına geçiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 31 Mart 2022; 11:44:22 > -
Fiber modem (router) için "tercih" hakkı tanıyorlar mı ki?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün saat 15:00 gibi fiber 20mbit için başvuru yaptım, 20 dk sonra aradılar müsaitseniz kuruluma geliyoruz diye. Apartmandaki kutudan daireye fiber kablo çektiler. Saat 17:30 da internet bağlanmış vaziyetteydi.
Yalniz bugün dikkatimi çekti cepten 100mbit görürken, 2 farklı laptop wireless ile 20mbitleri görüyor. Kablo ile bağladığımda 70mbit civarları. Laptoplar 10 yıldan eski modeller, kabloduzdaki sıkıntı o yüzden de olabilir.
Wifi6 zte modem taktılar, yandaki apartmanda arkadaş vardı ona gittim bugün 50 m den fazla mesafe vardı ve cep telefonum bağlandı şaşırdım doğrusu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet Zte wifi6 nın çekimi iyi.
-
Ailemde superonline kullanan var, 3 kilometre mesafe var aramızda. Dün bir bakayım dedim. Superonline fast.com'da ms değeri 148 olarak görünüyor benim vdsl de 60. Vazgeçtim superonline fiber baglatmaktan. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X