Şimdi Ara

Yeni Accord mu BMW 3.20i Mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
9.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayırlısı olsun, evladiyelik bir araç almışsınız. Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caspento

Hayırlısı olsun,bende Accord aldım aracımı satıp hocam :)

Sizinle daha önce konuşmuştuk Bmw e90'ım vardı sattım ve sonunda Accord'u aldım

Sizede hayırlısı olsun,
    inanın arada çok kaldım, ama son tercih yine Accord oldu
    BMW F30 Kasa
    5.20 alamıyorsan almayacaksın dedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alwaysfc

quote:

Sizede hayırlısı olsun,
    BMW F30 Kasa

Aynen sıfır olmadıktan sonra dert bmw,problemsiz bir şekilde gönül rahatlığı ile biniyorum şu anda :)
    Ne renk aldınız acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alwaysfc

quote:

Sizede hayırlısı olsun,
    BMW F30 Kasa

Aynen sıfır olmadıktan sonra dert bmw,problemsiz bir şekilde gönül rahatlığı ile biniyorum şu anda :)
    Ne renk aldınız acaba?

Ben siyah aldım
    Gönlümden beyaz geçiyordu ancak beyazların fiyatı çok yüksekti
    55000 km
    2009 model
    Siyah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende 320i var, 2008. soruları olan olursa cevaplarım.
    şu alemde kötü bir yönü olmayan iyi bir araba hiç olmayacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin3407 -- 25 Haziran 2012; 22:32:25 >
  • hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Accord ticari mantık açısından mantıklı bir tercih değil ne yazık ki..Değer kaybedecek ve zor satılacaktır.Kötü araba değil ama BMW'nin kendine has özellikleri ve marka prestiji 320'yi öne çıkarıyor.Aynı zamanda aktarmada başarısıyla düşük yakıt tüketimi ve performansı cezbedici.Bence kesinlikle 320...

O kadar da düşük değil 13 litre yakıyor şehiriçi.

• Bmw 3 serisi baya bi sert otomobil hemde baya konfor namina birsey yok
    Ornek beriyim benim yayli astra h gibi resmen
    Geri kalan herseyyi on numara 320 d idi arac
    Hayirli olsun accord

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manda kasa -- 29 Haziran 2012; 0:19:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

Honda Accord gerçekten çok güzel bir araç. Alınır , keyifle uzun süreler binilir. Ben olsam Accord'u alırdım.

Vay be Honda düşmanı accord öneriyor.İlginç
  • ikisi arasında accord derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

quote:

Honda Accord gerçekten çok güzel bir araç. Alınır , keyifle uzun süreler binilir. Ben olsam Accord'u alırdım.

O konuda da kafanızın bazı şeyleri almadığını söylemiştim. Hala da almıyor. Honda düşmanı değilim. Hondacıların saçmalıklarından iğreniyorum. Kafasızlıklarından yakınıyorum. Bunu da burda tekrar kanıtladığın gibi.

Honda Accord çok beğendiğim D sınıfı araçlardan biridir. Almayı planladığım araçlardan biri.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

quote:

O konuda da kafanızın bazı şeyleri almadığını söylemiştim. Hala da almıyor. Honda düşmanı değilim. Hondacıların saçmalıklarından iğreniyorum. Kafasızlıklarından yakınıyorum. Bunu da burda tekrar kanıtladığın gibi.

Honda Accord çok beğendiğim D sınıfı araçlardan biridir. Almayı planladığım araçlardan biri.

Beni etrafta vtec diye gezen apaçilerle karıştırma sen, kullandığım araba 2010 civic ve işimde gücümde biriyim senin tanımladığın gibi de kafasız birisi de değilim,kendinle karıştırmana gerek yok bay imza-kafa yapısı uyumu.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bmw bir difüzör ve janta bakar.

Yeni Accord mu BMW 3.20i Mi?

Accord robot gibi geliyor bana hiç güzel değil. Zevk meselesi tabi.

O lastikler o jantlar o süspansiyonlar ve o bozuk yolu düşününce o aracı oraya getirmek için baya bi çaba gerekmiştir ama güzel poz olmuş o ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: engin3407

bende 320i var, 2008. soruları olan olursa cevaplarım.
    şu alemde kötü bir yönü olmayan iyi bir araba hiç olmayacak mı?

dizel mi aracınız bnde ilgileniorum 320d veya 320 i ama hala acaba diorum o fiyata sıfır araba alsam diorum ama bi yandan bmw diorum nasipse sene sonu düşünüyorum
  • benzinli 320i. şöyle söyleyeyim: arabayı aldığım ilk ay 5000 km sürmüşüm istanbul akşamalarında falan. o derece değişik gelmişti bana. araba viraj arabasıdır. bunun manası kullanıcısı için; yollar daha düzdür, daha az yorulmaktır, daha az yavaşlayıp-hızlanmak derdi vardır. virajlı dar orman yolları, yokuş yukarı herkes seri gidebilir, bununla ise hem virajlı hem de devamlı inişli yolları seriliği koruyorsun. Direksiyonu da diğer arabalarımdan çok farklı. Arabanın tek handikapı arka orta koltuk önündeki çıkıntı değil de onun üstünü kaplayan gereksiz ön kolçağın devamı olan havalandırmanın bulunduğu. ne diyeyim işte o. bu da alman kafası
    işte.
  • Bende bu ikilem (ücülem) icinde cok kaldim. Yani yeni kasa accord, E90 Bmw 3.20i ve W203 C200Komp. arasinda.

Performans olarak BMW ve C200, Accord'dan daha öndeler. Buna diyecek lafim yok.

Ama tasarim olarak, özellikle ic tasarim olarak Accord kesinlikle daha önde.
    Her 3 arabanin ön konsul gögüs resimlerini yan yana koy ne demek istedigimi anlarsin. Accordun önü uzay mekigi gibi, ucak gibi, kendini astronot hissedersin :) Diger ikisinde öyle bir durum söz konusu degil. Bmw ve Merso daha sade ve beni cezbetmiyor.

Dis tasarim olarak ise Accord daha oturakli, daha karizmatik ve "Ben Burdayim" diyen bir arac.
  • quote:

Orijinalden alıntı: informatiker

Bende bu ikilem (ücülem) icinde cok kaldim. Yani yeni kasa accord, E90 Bmw 3.20i ve W203 C200Komp. arasinda.

Performans olarak BMW ve C200, Accord'dan daha öndeler. Buna diyecek lafim yok.

Ama tasarim olarak, özellikle ic tasarim olarak Accord kesinlikle daha önde.
    Her 3 arabanin ön konsul gögüs resimlerini yan yana koy ne demek istedigimi anlarsin. Accordun önü uzay mekigi gibi, ucak gibi, kendini astronot hissedersin :) Diger ikisinde öyle bir durum söz konusu degil. Bmw ve Merso daha sade ve beni cezbetmiyor.

Dis tasarim olarak ise Accord daha oturakli, daha karizmatik ve "Ben Burdayim" diyen bir arac.

Şu anki mevcut aracınızla aynı motoru taşıyan bir accord satılsaydı sanırım en iyi seçenek olurdu galiba..

• passat renault önerenler var komiksiniz valla arkadasim ben hali hazirdaki aracinla devam etmeni tavsiye ederim bmw macera olur sadece.

• Arkadaşlar Accord aldım, şuan memnunum, yalnız önceki kasa accord daha sportifdi, yeni kasada vites geçiş aralıkları daha kısa ayrıca genelde düşük devirde kullandırıyor arabayı S ve D arasındaki vites geçişlerini çok fazla ayırmışlar, S yapınca neredeyse 5000 demeden geçmezken D modunda 2500 gelden atıyor, yakıt açısından iyi olmuş, eski kasaya göre daha az yakııor.

Aydın'a gidip geldim - LPG var bende klima ful açık şekilde 18kr (9 lt LPG) yaktı
    Ortalama 160-180 km/h ile kullandım

Dün de Ataşehir'den Sabiha Gökçen'e gittim ortalama 100-120 arası kullandım, ne kadar az yakabilir diye konrol etmek istedim, Cruise kullanmadım.

9km yol gitti (çevre yolu ) ortalama 4.4 LT

Yeni Accord mu BMW 3.20i Mi?

• Evet arkadaşlar 2010 model 3.20D almayı düşünüyorum, içimdeki aşk yeniden alevlendi, Accord'dan çok memnunum aslında ama nedense bu aralar BWM tutkusu ağır basmaya başladı, en çok cezbeden yönü ise performansına göre yakıtının çok düşük olması, kulllanan arkadaşlar bilgi verebilir mi
    Şehir içi 6,0 LT
    karma 4,8 LT yakalayan var mı, altında BMW varken basmadan duramaz insan !
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.