Şimdi Ara

Yeni Accord mu BMW 3.20i Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
9.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Halihazırda önceki kasa Accord kullanıcısıyım

65,000 TL kadar bir bütçem var

Kafamda aslında 3 araç var ama C180'i eledim sayılır.

2009 makyajlı kasa BMW 3.20
    2009 Yeni Accord

Fanatik olanlar yazmazsa sevinirim, kullananlar iyi ve kötü yönlerini yazıp tavsiyede bulunursa memnun olurum.Kendi düşüncelerime ve kıyaslamalarıma gelince.
    Son 2 aracım da honda'ydı, toplamda 50,000km yaptım ve sadece yağ-su koydum arabaya :)
    Birisi 130,000km'de idi 2007 model diğeri 2007 model 50,000km idi, anlayacağınız hiç sorun çıkarmadı bana.
    Değerlendirmeyi yapaken fiyat-kalite/fayda gözönüne alalım lütfen.

Katılan herkese çoook teşekkür ederim şimdiden

BMW 3.20
    --------------
    Kalite
    Karizmatik
    Sportif
    Biraz dar

ACCORD
    ------------
    Geniş
    Donanım yüksek
    Prestijli
    Ağır abi
    Sorunsuzluk

• benzinli alacagınızı düşünürsek
    65000 tl ile neden ikinci el olsun ki derim.
    o parayla vw passat, toyota avensis, renault latitude(dizel), opel insignia gibi secenekleriniz var.
    bu araclarla ile de 150000 km sorunsuz gidersiniz.
    ben opel astra ile 120000 sadece bakıma girdim..
    konfor olarak bahsettiğniz araclardan hiçbiri asagı kalmaz.
    hatta bmw genişlik ve ferahlık olarak katlarlar.
    sıfır arabanın kokusu da bi başka olur...
  • Accord ticari mantık açısından mantıklı bir tercih değil ne yazık ki..Değer kaybedecek ve zor satılacaktır.Kötü araba değil ama BMW'nin kendine has özellikleri ve marka prestiji 320'yi öne çıkarıyor.Aynı zamanda aktarmada başarısıyla düşük yakıt tüketimi ve performansı cezbedici.Bence kesinlikle 320...
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshizmir

benzinli alacagınızı düşünürsek
    65000 tl ile neden ikinci el olsun ki derim.
    o parayla vw passat, toyota avensis, renault latitude(dizel), opel insignia gibi secenekleriniz var.
    bu araclarla ile de 150000 km sorunsuz gidersiniz.
    ben opel astra ile 120000 sadece bakıma girdim..
    konfor olarak bahsettiğniz araclardan hiçbiri asagı kalmaz.
    hatta bmw genişlik ve ferahlık olarak katlarlar.
    sıfır arabanın kokusu da bi başka olur...

Passatlarda sadece CC olabilir ama ona bütçem yetmiyor,
    Avensis hantal, tipini sevmiyorum,tarzım değil
    Insignia kasası mükemmel ama otomatik değil, yakıtı diğerlerine göre bayağı fazla
    Fransızları sevmiyorum :) sadece alman, japondüşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Accord ticari mantık açısından mantıklı bir tercih değil ne yazık ki..Değer kaybedecek ve zor satılacaktır.Kötü araba değil ama BMW'nin kendine has özellikleri ve marka prestiji 320'yi öne çıkarıyor.Aynı zamanda aktarmada başarısıyla düşük yakıt tüketimi ve performansı cezbedici.Bence kesinlikle 320...

İkinci el almamdaki neden bu zaten accord sıfır km'ler 95,500 TL'den satılıyor
    2011 modeller 65,000 civarında satılıyor, daha da değer kaybedeceğini düşünmüyorum, bu parayı fazlasıyla hakedıyor, hatta donanımsal olarak rakiplerine kıyasla bu rakam ucuz kalıyor. Bu donanımda bir passat en az 15-20 daha pahalı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-cem-den-2010-accord-boyasiz-hatasiz-86080877/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-beyazdvd-ligerigoruskameraliservisgarantilihickazaboyayokorjinal-83365433/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-accord-2-0-executive-2011-model-ilk-el-ful-ful-88122664/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ufuk-honda-dan-satilik-accord-84924162/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alwaysfc -- 2 Haziran 2012; 12:07:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alwaysfc

quote:

Accord ticari mantık açısından mantıklı bir tercih değil ne yazık ki..Değer kaybedecek ve zor satılacaktır.Kötü araba değil ama BMW'nin kendine has özellikleri ve marka prestiji 320'yi öne çıkarıyor.Aynı zamanda aktarmada başarısıyla düşük yakıt tüketimi ve performansı cezbedici.Bence kesinlikle 320...

2011 modeller 65,000 civarında satılıyor, daha da değer kaybedeceğini düşünmüyorum, bu parayı fazlasıyla hakedıyor, hatta donanımsal olarak rakiplerine kıyasla bu rakam ucuz kalıyor. Bu donanımda bir passat en az 15-20 daha pahalı

Ayrıca otomatik alacağınızı söylemişsiniz,BMW'nin otomatik şanzımanı hem tüketim hem de performans açısından Accord'unkinden daha iyidir.İkinci el mevzusunun somut kanıtını görmek istiyorsan bir önceki kasa fiyatlarını incele.E46,Passat b5.5-b6,Merco C gibi araçlarınkiyle karşılaştır.D segmentinde Mondeo,Accord bu yazdığım araçlara göre ölü gidecektir daha uzun bir süre daha.Vectra da aynı torbaya konulabilir.Beklentilerinize bağlı dediğim gibi,ikisi de iyi araçlar fakat Accord'un benim tarzımla uzaktan yakından alakası yok..

• quote:

quote:

quote:

Ayrıca otomatik alacağınızı söylemişsiniz,BMW'nin otomatik şanzımanı hem tüketim hem de performans açısından Accord'unkinden daha iyidir.İkinci el mevzusunun somut kanıtını görmek istiyorsan bir önceki kasa fiyatlarını incele.E46,Passat b5.5-b6,Merco C gibi araçlarınkiyle karşılaştır.D segmentinde Mondeo,Accord bu yazdığım araçlara göre ölü gidecektir daha uzun bir süre daha.Vectra da aynı torbaya konulabilir.Beklentilerinize bağlı dediğim gibi,ikisi de iyi araçlar fakat Accord'un benim tarzımla uzaktan yakından alakası yok..

Arkadaşım merhaba,

BMW iyidir güzeldir de ikinci el fiyatını Accord'la karşılaştırırken her iki aracın da zamanında sıfırının kaça satıldığını da hesaba katmak gerekir.

İki aracın sıfırına göre değer kaybı arasında ahım şahım bir fark çıkmayacaktır.

Selamlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 6 Mı BMW F30 mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Senin tarzinla alakasi olmadigi icin arabayi yerin dibine sokmana, karalamana gerek yok.

Honda dunyadaki en basarili otomatik sanziman ureticilerindendir.

İkinci el deger kaybi bmw de hic olmuyor di mi?

Biraz mantikli, tarafsiz konusun lutfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım BMW 115,000 TL civarında ama kasa yenilediler, onun farkıda var tabiki, benim yazdığım 1 önceki kasa BMW oluyor, yenisi mükemmel aslında 3,16 tatminkar olsa sanırım yeni kasa alınabiliyor ancak 1.6 motor'dan çekincelerim var, kasaya yetersiz kalabilir
  • 1.6 bmw alıp gitsin diye beklemektense. 2.0 atmosferik al gerekirse lpg tak ama 500bin Km sorunsuz bin. Masraf açma ihtimali yok D segmentinin en rahat araçlarından birisidir accord
  • quote:

Orijinalden alıntı: NCL

1.6 bmw alıp gitsin diye beklemektense. 2.0 atmosferik al gerekirse lpg tak ama 500bin Km sorunsuz bin. Masraf açma ihtimali yok D segmentinin en rahat araçlarından birisidir accord

Kalbim BMW
    Mantığım Accord :)

Acaba objektif düşünemiyor muyum diye açtım bu başlığı, çünkü insanlar genelde görmek istediklerini görüyorlar.

1 Hafta gibi bir sürem var önerilerinizi ve yardımlarınızı almaya devam edeceğim, zaman ayırıp buraya yazan herkese teşekkür ederim
    tecrübelerinizi yazmaya devam ederseniz sevinirim.

Otomatik vites harici düşünmüyorum, ekstra önem verdiklerim ise deri koltuk, sunroof,xenon far ve çeşitli sensörler :)
    Boş arabayı sevmiyorum açıkcası

• c180'i elemişsiniz ama en alınası c180

bence bmw al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

c180'i elemişsiniz ama en alınası c180

bence bmw al.

Yaşım 29 :)
    şöyle 35+ olayım muhemelen Mercedes'ci olacağım :)))
  • quote:

quote:

quote:

ille de biemdabulyu diyon yani?

• Arkadaşım öncelikle kolay gelsin.

Birkaç ay içinde kısmet olursa ben de 2010-2011 Accord düşünüyorum.

Tasarımı, donanımı, Lpg uyumu beni bu tercihe yönlendirdi.

40-50 bin km'de temiz bir Accord için 60-65 bin uygun bir fiyat.

İstediğim gibi bir araç bulamazsam da S60'a yöneleceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emr256

Arkadaşım öncelikle kolay gelsin.

Birkaç ay içinde kısmet olursa ben de 2010-2011 Accord düşünüyorum.

Tasarımı, donanımı, Lpg uyumu beni bu tercihe yönlendirdi.

40-50 bin km'de temiz bir Accord için 60-65 bin uygun bir fiyat.

İstediğim gibi bir araç bulamazsam da S60'a yöneleceğim.

bendeki de LPG'li hiç sorun yaşamadım, Landi Renzo takılı %45 civarı bir tasarruf var ortalama 30kr altında yakıyor.
    Tabi sakin kullanırsan daha da düşebilir sanırım, ben bazen D3 modunda kullanıyorum, yüksek devirlerde daha çok yakıyor doğal olarak
    Uzun yolda ise 20kr civarlarında gezindim hep, açıkcası ben çok memnunum ama değişikli istiyor canım. Yeni kasa ve iç mekanı çok beğendim ama 5-6 yıldan sonra bir de BMW'ye bakayım diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alwaysfc -- 2 Haziran 2012; 13:44:36 >

• passat cc de olabilir.
  • En basitinden accord yumuşak süspansiyonları varken bmw'nin çok daha serttir. Bu da direk sürüş tarzınıza göre seçmeniz anlamına gelmekte.. accord da sağlam yol tutuyor ama elbetteki bmw kadar değil ya da virajlar accordda bmwninkinden çok daha farklı geçmekte
  • Accord genel anlamda bence arkadan itiş faktörünü saymaksak BMW 3 serisinden daha kaliteli bir araçtır.

----------------------------------------
    If these cars were girls....

Accord= Sexy backside country girl without the uptown lifestyle.. Easily pleased and is no slouch...

3 Series= Norbrook Queen... Hot nuh foolishness, but try feed her KFC and see wappm

Which one can you afford?
    -----------------------------------------

• bence c180 hiç elemeseydin aralarında en alınası araç o olurdu diye düşünüyorum. yıldız sonuçta
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.