Şimdi Ara

Yeni Accord mu BMW 3.20i Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
9.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bmw kullanıcısıyım ancak Accord diyorum.
    Birader de Accord,bende E90 var ama Accord çok daha sessiz ve sorunsuz bir araç.Sıfır olmayacaksa Bmw taraftarı değilim,ağzım yandı artık,objektif olmalı ve bunları söyleme ihtiyacı duydum.
    Şanzıman ve donanımı çok daha başarılı Bmw'ye göre.
    Ben bir çok defa arıza ile uğraşırken o sadece bakım yaptırıp biniyor aracına.
    En kısa zaman da aracımı satıp almayı düşündüğüm araç Accord.
    Bir markanın en iyi modelini almak var(Bu araç özene bözene yapılmıştır),diğer markanın orta halli modelini almak var.
    Karar sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspento -- 2 Haziran 2012; 14:59:38 >
  • Beklentileriniz sorunsuzluk, konfor, ferahlık ise Accord derim.
    Beklentileriniz agresif sürüş, spor kullanım derseniz BMW derim.

Benim kişisel tercihim Accord olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @caspento, çok objektif yorumlamış. 55 bin tl.civarına 2009 Accord alınır ve yıllarca, keyifle binilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: caspento

Bmw kullanıcısıyım ancak Accord diyorum.
    Birader de Accord,bende E90 var ama Accord çok daha sessiz ve sorunsuz bir araç.Sıfır olmayacaksa Bmw taraftarı değilim,ağzım yandı artık,objektif olmalı ve bunları söyleme ihtiyacı duydum.
    Şanzıman ve donanımı çok daha başarılı Bmw'ye göre.
    Ben bir çok defa arıza ile uğraşırken o sadece bakım yaptırıp biniyor aracına.
    En kısa zaman da aracımı satıp almayı düşündüğüm araç Accord.
    Bir markanın en iyi modelini almak var(Bu araç özene bözene yapılmıştır),diğer markanın orta halli modelini almak var.
    Karar sizin

Araaba alırken kararsız kalıyorum, forumlara yazıyorum daha da kafam karışıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: spectaküler

@caspento, çok objektif yorumlamış. 55 bin tl.civarına 2009 Accord alınır ve yıllarca, keyifle binilir...

55000 civarına benzer bir araba zor. bence alın ve en az 10 sene sorunsuz kullanın.
    Honda Accord, Amerika'da lüks olan Acura adıyla satılıyor. O nedenle çok iyi bir araç.
  • Honda Accord gerçekten çok güzel bir araç. Alınır , keyifle uzun süreler binilir. Ben olsam Accord'u alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alwaysfc

quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Accord ticari mantık açısından mantıklı bir tercih değil ne yazık ki..Değer kaybedecek ve zor satılacaktır.Kötü araba değil ama BMW'nin kendine has özellikleri ve marka prestiji 320'yi öne çıkarıyor.Aynı zamanda aktarmada başarısıyla düşük yakıt tüketimi ve performansı cezbedici.Bence kesinlikle 320...

İkinci el almamdaki neden bu zaten accord sıfır km'ler 95,500 TL'den satılıyor
    2011 modeller 65,000 civarında satılıyor, daha da değer kaybedeceğini düşünmüyorum, bu parayı fazlasıyla hakedıyor, hatta donanımsal olarak rakiplerine kıyasla bu rakam ucuz kalıyor. Bu donanımda bir passat en az 15-20 daha pahalı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-cem-den-2010-accord-boyasiz-hatasiz-86080877/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-beyazdvd-ligerigoruskameraliservisgarantilihickazaboyayokorjinal-83365433/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-accord-2-0-executive-2011-model-ilk-el-ful-ful-88122664/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ufuk-honda-dan-satilik-accord-84924162/detay

Sondaki
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ufuk-honda-dan-satilik-accord-84924162/detay
    İlan güzelmiş. Alın bence.

• hocam heyecan aramanın alemi yok, madem benzinli 2 litre arıyorsun herşey ortada alacaksın accordu keyfini süreceksin... sorunsuzluğunu ve şanzımanını zaten eski kullanıcısın biliyorsun, gelip geçici aşklara taviz verme yuvanı dağıtma :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurozer -- 2 Haziran 2012; 17:47:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

hocam heyecan aramanın alemi yok, madem benzinli 2 litre arıyorsun herşey ortada alacaksın accordu keyfini süreceksin... sorunsuzluğunu ve şanzımanını zaten eski kullanıcısın biliyorsun, gelip geçici aşklara taviz verme yuvanı dağıtma :))

en iyi yorum bu oldu sanırım +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mercedes-SLK

quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

hocam heyecan aramanın alemi yok, madem benzinli 2 litre arıyorsun herşey ortada alacaksın accordu keyfini süreceksin... sorunsuzluğunu ve şanzımanını zaten eski kullanıcısın biliyorsun, gelip geçici aşklara taviz verme yuvanı dağıtma :))

en iyi yorum bu oldu sanırım +1

• ACCORD
  • Bmw'nin sürüş dinamikleri dışında accord karşısında bi artısı yok.

3.20i aradığınız model sanırsam 155 veya 177 hp'lik versiyonları var. 155 'lik alırsanız zaten performans olarak accord'dan çok bi artısı olmaz. 177'lik alırsanız bmw'nin sürüş dinamikleri ile birleşince araçtan keyif alırsınız.

Ama konfor , donanım diyorsanız orada accord'un rakibi 3 serisi değil. Sessiz , pürüzsüz çalışan bi motor ve ona aynı şekilde eşlik eden otomatik şanzıman.

Accord değer kaybı yaşar evet ama bilen alır , piyasada canı çıkmış bi ton bmw vardır ama canı çıkmış accord bulamazsınız. Genel binici kitlesi bu aracı bilen ve hayran olan kişilerdir ve araçlarına titiz bakarlar.

En azından benim izlenimlerim bu yönde.

Yakıt tüketimi olarak ben accord'un daha az yakacağını düşünüyorum hatta ileri gidip idda ediyorum.

Bu arada genişlik demişsiniz ama accord'un arka diz mesafesi biraz sıkıntılı , gerçi 3 serisinde de aynı şekilde. Onun dışında en büyük eksisi süspansiyonlar aşırı yumuşak , bu konfor olarak çok çok artı katsada , yol tutuşundan epeyce çalıyor.

Kısa ve öz söyleyim zaten accord kullanıcısıymışsınız. Accord bağımlılık yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Bmw'nin sürüş dinamikleri dışında accord karşısında bi artısı yok.

3.20i aradığınız model sanırsam 155 veya 177 hp'lik versiyonları var. 155 'lik alırsanız zaten performans olarak accord'dan çok bi artısı olmaz. 177'lik alırsanız bmw'nin sürüş dinamikleri ile birleşince araçtan keyif alırsınız.

Ama konfor , donanım diyorsanız orada accord'un rakibi 3 serisi değil. Sessiz , pürüzsüz çalışan bi motor ve ona aynı şekilde eşlik eden otomatik şanzıman.

Accord değer kaybı yaşar evet ama bilen alır , piyasada canı çıkmış bi ton bmw vardır ama canı çıkmış accord bulamazsınız. Genel binici kitlesi bu aracı bilen ve hayran olan kişilerdir ve araçlarına titiz bakarlar.

Yakıt tüketimi olarak ben accord'un daha az yakacağını düşünüyorum hatta ileri gidip idda ediyorum.

Bu arada genişlik demişsiniz ama accord'un arka diz mesafesi biraz sıkıntılı , gerçi 3 serisinde de aynı şekilde. Onun dışında en büyük eksisi süspansiyonlar aşırı yumuşak , bu konfor olarak çok çok artı katsada , yol tutuşundan epeyce çalıyor.

Accord , 3 serisinden biraz daha geniş gibi geldi bana, ya da öyle hissettim teknik veriler yok elimde,
    Yorumunuz için teşekkür ederim

Gördüğüm kadarıyla bu tür konulara Honda sahipleri katılıyor ancak BMW sahiplerinden pek katılım göremedim,

Arabayı kullananların yorumları daha değerli tabiki objektif olmak şartıyla.Muhtemelen haftaya kadar kararımı vermiş olacağım ancak hala 1 tanesi %1 öne geçmedi kafamda:)

sanırım en sonunda yazı tura atacağım

• quote:

Accord , 3 serisinden biraz daha geniş gibi geldi bana, ya da öyle hissettim teknik veriler yok elimde,

Gördüğüm kadarıyla bu tür konulara Honda sahipleri katılıyor ancak BMW sahiplerinden pek katılım göremedim,

Arabayı kullananların yorumları daha değerli tabiki objektif olmak şartıyla.Muhtemelen haftaya kadar kararımı vermiş olacağım ancak hala 1 tanesi %1 öne geçmedi kafamda:)

Aslında yeni kasa Accord da özellikle arka kısımda geniş değil.

Ön koltuklar çok ama çok kalıplı olduğu için iç mekanı daraltıyor.

Bmw 3 serisi de arka koltukların diz mesafesi biraz daha başarılı ancak ortada bulunan şaft tünelinden dolayı da arka orta koltuk sıkıntılı.

Bir de BMW kullanıcıları, özellikle de benzinli BMW kullanıcıları buraya takılmıyordur. :)

Sizin 2007 Accord 50 binde miydi?

Satılık mı?

İlanı var mı?

Bir de ne renk?

• Accord'a 35mm yay taktırılarak sürüş dinamikleri iyileştirilebilir.
  • 50.bin olan öncekiydi şimdilki 120,000
    LPG / Landi Renzo
    Füme renk
    Kazansız-Değişen yok
    3 parça lokal boya

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-lpg-li-kazasi-yok-garantisi-devam-ediyor-tertemiz-82174528/detay/

:)
  • Accord candir. İkinci elinin uygun olmasi bir firsattir

• bn bmw diorum bndekide tutku ama bnzinli almazdım herhalde 320d olsa bmw ama benzin 2.0 olunca accord diorum eskişehirdeki araba güzelmiş
  • 3 serisinin dizelini kullandım. Motor performansı şahane. Ama suspansiyon sert evet. Accord eğer 2005 avensisin (belki kullanmış olan vardır bilip kıyas yapar diye) suspansiyon sertiligindeyse Bmw daha yumuşak denebilir. Ama hiç Accord kullanmadım.
    Son makyajlisi değil de farlari ve stoplari ince olan model çok hoşuma gidiyor.
    Honda sorunsuz bir aractir. Bmw de sorunsuz ama bir masraf karsında cebinizden daha çok para çıkar. Ama bu Honda ucuz demek değil tabi :))
    Iki araçtan seçeceğiniz hangisi olursa olsun pişman olmazsınız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Bmw'nin sürüş dinamikleri dışında accord karşısında bi artısı yok.

Emin olun bmw kullanıcılarıda , severleride yorum yapmıştır.

Şu 2 araçtan hangisini alırsanız alın pişman olmayacağınız ve cidden keyifli araçlar alacağınız kesin.

Bmw ve Honda kullanıcıları bu 2 markaya karşı her zaman sempatik bakarlar.

Yani hondacılar bmw'yi , bmw'ciler honda'yı genelde çok severler. O yüzden burda yorum yazanlar bmw ve ya honda'cı farketmez en tarafsız güzel yorumları yazanlar olacaktır.

Şahsen 3 seriside alsanız , accord almışsınız gibi sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.