Şimdi Ara

yeni accord ve rakipleri!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MONDEO ASMALI KİLİT YAPMIŞ ... daha da accord diyonuz
  • Mazda 6 derdim her türlü.
  • accord iddalı geliyor
  • Yerinde bir sonuç olmuş. Hoş, ben C5'ten daha iyi bir derece beklerdim ama
  • Accord bana yenilenmiş hissini yaşatmıyor daha çok makyajlanmış hissi uyandırıyor

bu sebepten ötürü sıralamayı sadece görünüme göre yapacak olursak accord 4. sırada olurdu benim gözümde
  • merhaba arkadaslar yaklasık bır yılı aşkın sureden bu yana bu forumu takıp edıyorum. şimdi belkıde dıyeceksınız ne sivri dilli insan.fakat burası bır paylasım forumu herkez sahsi fikırlerını tabikide soyleyecek fakat benım buradan anladıgım şu bazen üstü kapalı bazende apaçık marka fanatikligi yapılıyor.fazla gerilere gitmeye gerek yok üstteki karşılastırmanın yorumları herseyı gosterıyor.sonra su var yenı accord un rakıplerı sadece bu araclar degıl bazı arkadasların dedıgı gıbı kendılerını takdir ediyorum.ki bana kalırsa şahsi fikrim bu aracların içerisinde d segmentinde ki ipi gögüsleyecek bi arac yok.herkeze sevgıler saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

laguna yine sonuncu olmuş

reno yine başaramadı D segmenti nedense bir türlü olmuyor

autocarda ise passattan çok daha iyi bir üretim olduğu yazıyordu Lagunanın Nedense Autobild ve onun başka ülkelerdeki şubeleri (Autoexpressin bir autrobild iştiraki olduğunu söylemeye gerekvar mı? Aynı Autoshow gibi) Lagunayı 1. derecede kötülemeyi kendilerine görev biliyorlar (1. dereceden almanlara rakip olduğundan kuvvetle muhtemel olduğundan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 1 Haziran 2008; 15:35:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.