Şimdi Ara

yeni accord ve rakipleri!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

reno yine başaramadı D segmenti nedense bir türlü olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

laguna yine sonuncu olmuş

reno yine başaramadı D segmenti nedense bir türlü olmuyor
    Yeni Mazda 6 sıralamada 3.olmuş olsada muazzam bir araç
    Görüntü olarak çok iyi
    Japonlar artık avrupalılardan daha başarılı olmaya başladılar görüntü konusunda
    Eski bomboş japon arabaları yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Yeni Mazda 6 sıralamada 3.olmuş olsada muazzam bir araç
    Görüntü olarak çok iyi
    Japonlar artık avrupalılardan daha başarılı olmaya başladılar görüntü konusunda
    Eski bomboş japon arabaları yok artık

Alıntıları Göster
    accord da başka bir heybet var be
  • quote:

Orijinalden alıntı: night_33

Alıntıları Göster
    yolda duruşu bile bambaşka park halindeki UÇAK
    asfalta hakikatten yakışan bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: night_33

Alıntıları Göster
    bence accord bu sınıfın bi gömlek üstünde kalıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLMVER

Alıntıları Göster
    yeni avensisinde gelmesiyle japonlar bir adım öne geçecek gibi görünüyor
  • quote:

Alıntıları Göster
    Alırım Accord, olurum Lord
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihg70

Alırım Accord, olurum Lord

Alıntıları Göster
    Accord gerek içi gerek dışı bakımından hepsinden üstün duruyor
    başarılı bir araç olmuş.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

bu sınıfın bir gömlek üstü demek audi a6, bmw 5 ve mercedes E serisi demek, biraz abartmıyormusun sonuçda accor diğer araçlardan aman aman üstün bir otomobil değil mazda ve citroen ondan daha çekici duruyor accordu ikinci yapan görünümünden çok hondanın tecrübesidir ve accord aynen 308 de düşündüğüm vede forumda da 308 için yazdığım gibi yeni bir araçdan çok bana ağır makyaj yemiş bir otomobil havası veriyor fakat iç mekanda artan kalite halefine göre çok fazla..

bence binek otomobilde hala almanların iddası üstünlüğü bulunuyor unutmamalıki bu testte vw passat, audi a4, bmw 3 vede mercedes C serisi yok bunlarıda hesaba katarak konuşmalı accord ve mazda 6 nın ben c5 ve lagunayı geride bırakmasına şaşırmadım eğer bunun için accordu ve mazda 6 yı övüyorsanız bence saydığım diğer modelleri hesaba katarak bir daha düşünün vede japonlardan bahsederken mazdanın ford platformunu taşıdığınıda unutmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 29 Mayıs 2008; 15:13:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nadirgurece

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nadirgurece

aynen dediğiniz gibi muhteşem olmuş bence

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf_HKN

quote:

Orjinalden alıntı: nadirgurece

aynen dediğiniz gibi muhteşem olmuş bence

Alıntıları Göster
    son derece sportif bir araç olmuş.gerçekten de asfalta en çok yakışan araçlardan biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

son derece sportif bir araç olmuş.gerçekten de asfalta en çok yakışan araçlardan biri.

Alıntıları Göster
    testlerdede çok begeniliyor accord ama banada eskisini andırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diferansiyeli kırarsın!

testlerdede çok begeniliyor accord ama banada eskisini andırıyor

Alıntıları Göster
    Laguna testlerde hayal kırılıgı yaşatmaya dewa ediyor,Accord ise güzel tasarıma sahip fiyatı accordu tercih etme için bahane olması lazım,ama bu sınıfta bir araç alıcak olursam Passat CC alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Properiest

Laguna testlerde hayal kırılıgı yaşatmaya dewa ediyor,Accord ise güzel tasarıma sahip fiyatı accordu tercih etme için bahane olması lazım,ama bu sınıfta bir araç alıcak olursam Passat CC alırdım

Alıntıları Göster
    Acoordun konsoluna hastaydım şimdi gerçekten çok daha güzel olmuş.Honda bu işi gerçekten iyi yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FletneR_

Acoordun konsoluna hastaydım şimdi gerçekten çok daha güzel olmuş.Honda bu işi gerçekten iyi yapıyor.

Alıntıları Göster
    içlerinde en oturaklı accord gibi görünüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_kolay

quote:

bu sınıfın bir gömlek üstü demek audi a6, bmw 5 ve mercedes E serisi demek, biraz abartmıyormusun sonuçda accor diğer araçlardan aman aman üstün bir otomobil değil mazda ve citroen ondan daha çekici duruyor accordu ikinci yapan görünümünden çok hondanın tecrübesidir ve accord aynen 308 de düşündüğüm vede forumda da 308 için yazdığım gibi yeni bir araçdan çok bana ağır makyaj yemiş bir otomobil havası veriyor fakat iç mekanda artan kalite halefine göre çok fazla..

bence binek otomobilde hala almanların iddası üstünlüğü bulunuyor unutmamalıki bu testte vw passat, audi a4, bmw 3 vede mercedes C serisi yok bunlarıda hesaba katarak konuşmalı accord ve mazda 6 nın ben c5 ve lagunayı geride bırakmasına şaşırmadım eğer bunun için accordu ve mazda 6 yı övüyorsanız bence saydığım diğer modelleri hesaba katarak bir daha düşünün vede japonlardan bahsederken mazdanın ford platformunu taşıdığınıda unutmamalı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

quote:

farkettinse sayın arkadaşım bi gömlek üstün duruyo dedim bir sınıf üstün demedimki yani misal toyota corolla ,ford focus ,honda civic, volvo s 40 arasında volvo s 40ın diğer seçeneklerden bi gömlek üstün olması gibi umarım anlatabilmişimdir

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

quote:

farkettinse sayın arkadaşım bi gömlek üstün duruyo dedim bir sınıf üstün demedimki yani misal toyota corolla ,ford focus ,honda civic, volvo s 40 arasında volvo s 40ın diğer seçeneklerden bi gömlek üstün olması gibi umarım anlatabilmişimdir

Alıntıları Göster
    hay alllah teste passat girmemis oyuzden baska alman olan mondeo birinci olmuş

nasil sasirdim bir bilseniz sonuca

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

hay alllah teste passat girmemis oyuzden baska alman olan mondeo birinci olmuş

nasil sasirdim bir bilseniz sonuca

Alıntıları Göster
    accord çok sağlam geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

accord çok sağlam geliyor

Alıntıları Göster
    sağında solunda passat reklamları uçuşuyor sitenin hiçç ama hiç şaşırmadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.