Bildirim
yeni accord ve rakipleri!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
laguna yine sonuncu olmuş
reno yine başaramadı D segmenti nedense bir türlü olmuyor -
Yeni Mazda 6 sıralamada 3.olmuş olsada muazzam bir araçquote:
Orijinalden alıntı: over and under
laguna yine sonuncu olmuş
reno yine başaramadı D segmenti nedense bir türlü olmuyor
Görüntü olarak çok iyi
Japonlar artık avrupalılardan daha başarılı olmaya başladılar görüntü konusunda
Eski bomboş japon arabaları yok artık -
accord da başka bir heybet var bequote:
Orijinalden alıntı: desiya
Yeni Mazda 6 sıralamada 3.olmuş olsada muazzam bir araç
Görüntü olarak çok iyi
Japonlar artık avrupalılardan daha başarılı olmaya başladılar görüntü konusunda
Eski bomboş japon arabaları yok artık
Alıntıları Göster -
yolda duruşu bile bambaşka park halindeki UÇAKquote:
Orijinalden alıntı: night_33
accord da başka bir heybet var be
Alıntıları Göster
asfalta hakikatten yakışan bir araç -
bence accord bu sınıfın bi gömlek üstünde kalıyoquote:
Orijinalden alıntı: night_33
accord da başka bir heybet var be
Alıntıları Göster -
yeni avensisinde gelmesiyle japonlar bir adım öne geçecek gibi görünüyorquote:
Orijinalden alıntı: SLMVER
bence accord bu sınıfın bi gömlek üstünde kalıyo
Alıntıları Göster -
Alırım Accord, olurum Lordquote:
Alıntıları Göster -
Accord gerek içi gerek dışı bakımından hepsinden üstün duruyorquote:
Orijinalden alıntı: ihg70
Alırım Accord, olurum Lord
Alıntıları Göster
başarılı bir araç olmuş. -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: SLMVER
bu sınıfın bir gömlek üstü demek audi a6, bmw 5 ve mercedes E serisi demek, biraz abartmıyormusun sonuçda accor diğer araçlardan aman aman üstün bir otomobil değil mazda ve citroen ondan daha çekici duruyor accordu ikinci yapan görünümünden çok hondanın tecrübesidir ve accord aynen 308 de düşündüğüm vede forumda da 308 için yazdığım gibi yeni bir araçdan çok bana ağır makyaj yemiş bir otomobil havası veriyor fakat iç mekanda artan kalite halefine göre çok fazla..
bence binek otomobilde hala almanların iddası üstünlüğü bulunuyor unutmamalıki bu testte vw passat, audi a4, bmw 3 vede mercedes C serisi yok bunlarıda hesaba katarak konuşmalı accord ve mazda 6 nın ben c5 ve lagunayı geride bırakmasına şaşırmadım eğer bunun için accordu ve mazda 6 yı övüyorsanız bence saydığım diğer modelleri hesaba katarak bir daha düşünün vede japonlardan bahsederken mazdanın ford platformunu taşıdığınıda unutmamalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 29 Mayıs 2008; 15:13:11 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: nadirgurece
yolda duruşu bile bambaşka park halindeki UÇAK
asfalta hakikatten yakışan bir araç
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: nadirgurece
aynen dediğiniz gibi muhteşem olmuş bence
-
son derece sportif bir araç olmuş.gerçekten de asfalta en çok yakışan araçlardan biri.quote:
Orijinalden alıntı: wolf_HKNquote:
Orjinalden alıntı: nadirgurece
aynen dediğiniz gibi muhteşem olmuş bence
Alıntıları Göster
-
testlerdede çok begeniliyor accord ama banada eskisini andırıyorquote:
Orijinalden alıntı: Energetic
son derece sportif bir araç olmuş.gerçekten de asfalta en çok yakışan araçlardan biri.
Alıntıları Göster -
Laguna testlerde hayal kırılıgı yaşatmaya dewa ediyor,Accord ise güzel tasarıma sahip fiyatı accordu tercih etme için bahane olması lazım,ama bu sınıfta bir araç alıcak olursam Passat CC alırdımquote:
Orijinalden alıntı: Diferansiyeli kırarsın!
testlerdede çok begeniliyor accord ama banada eskisini andırıyor
Alıntıları Göster -
Acoordun konsoluna hastaydım şimdi gerçekten çok daha güzel olmuş.Honda bu işi gerçekten iyi yapıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Properiest
Laguna testlerde hayal kırılıgı yaşatmaya dewa ediyor,Accord ise güzel tasarıma sahip fiyatı accordu tercih etme için bahane olması lazım,ama bu sınıfta bir araç alıcak olursam Passat CC alırdım
Alıntıları Göster -
içlerinde en oturaklı accord gibi görünüyor...quote:
Orijinalden alıntı: FletneR_
Acoordun konsoluna hastaydım şimdi gerçekten çok daha güzel olmuş.Honda bu işi gerçekten iyi yapıyor.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: volkan_kolayquote:
bu sınıfın bir gömlek üstü demek audi a6, bmw 5 ve mercedes E serisi demek, biraz abartmıyormusun sonuçda accor diğer araçlardan aman aman üstün bir otomobil değil mazda ve citroen ondan daha çekici duruyor accordu ikinci yapan görünümünden çok hondanın tecrübesidir ve accord aynen 308 de düşündüğüm vede forumda da 308 için yazdığım gibi yeni bir araçdan çok bana ağır makyaj yemiş bir otomobil havası veriyor fakat iç mekanda artan kalite halefine göre çok fazla..
bence binek otomobilde hala almanların iddası üstünlüğü bulunuyor unutmamalıki bu testte vw passat, audi a4, bmw 3 vede mercedes C serisi yok bunlarıda hesaba katarak konuşmalı accord ve mazda 6 nın ben c5 ve lagunayı geride bırakmasına şaşırmadım eğer bunun için accordu ve mazda 6 yı övüyorsanız bence saydığım diğer modelleri hesaba katarak bir daha düşünün vede japonlardan bahsederken mazdanın ford platformunu taşıdığınıda unutmamalı
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: volkan_kolay
quote:
farkettinse sayın arkadaşım bi gömlek üstün duruyo dedim bir sınıf üstün demedimki yani misal toyota corolla ,ford focus ,honda civic, volvo s 40 arasında volvo s 40ın diğer seçeneklerden bi gömlek üstün olması gibi umarım anlatabilmişimdir
-
hay alllah teste passat girmemis oyuzden baska alman olan mondeo birinci olmuşquote:
Orijinalden alıntı: SLMVERquote:
Orjinalden alıntı: volkan_kolay
quote:
farkettinse sayın arkadaşım bi gömlek üstün duruyo dedim bir sınıf üstün demedimki yani misal toyota corolla ,ford focus ,honda civic, volvo s 40 arasında volvo s 40ın diğer seçeneklerden bi gömlek üstün olması gibi umarım anlatabilmişimdir
Alıntıları Göster
nasil sasirdim bir bilseniz sonuca
-
accord çok sağlam geliyorquote:
Orijinalden alıntı: ceyhunberber
hay alllah teste passat girmemis oyuzden baska alman olan mondeo birinci olmuş
nasil sasirdim bir bilseniz sonuca
Alıntıları Göster -
sağında solunda passat reklamları uçuşuyor sitenin hiçç ama hiç şaşırmadımquote:
Orijinalden alıntı: Jeandan
accord çok sağlam geliyor
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- nissan almera 1.5 tekna
- llumar cam filmi
- volvo c30 alınır mı
- kontak açıkken akü biter mi
- rayban cam filmi yorumları
- uçan araba fiyatları
- yeni 1 serisi
- toyota c-hr hybrid fiyat
- skoda kodiaq 2024
- fiat egea 2022 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X