Şimdi Ara

yeni account açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resmi site değişmiş ve yeni account açılmıyor. Üye olduktan sonra gelen aktivasyon linkine tıklayınca hiç birşey yazmayan bir sayfa açılıyor ve hesap aktif olmuyor. 3 kere denedim hiç birinde olmadı. Acaba bir bakabilir misiniz?

• KARDEŞ ilkönce derin derin nefes al sonra tekrar dene
  • aynı problemle bende karşı karşıyayım kardeş alınma galiba sorun war bende MERAK EDİYORUMMM
  • bende yeni bir account açmak istiyorum ama açamıyorum.eyer açabilirsem hem kullanmadığım mlzemelerin değerlilerini oraya koycam(zaten ne varki bi kardan adamlardan çıkmış chitinler)hemde belki bi gün charım çalınır falan tedbirli olcam...
  • harbi beyler ama benim sorunum daha büyük activation maili gelmio bile ama site yenilendi bikaç gündür online deil sanirim bu aksilikleri bozukluklari onariyolar insallah yakinda kendimize ait accountumuz olacak

Partyme beklerim
  • account alımı yoktur
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlessness

account alımı yoktur

Eee ne zaman başlayacak peki? Ben daha ilk defa oynayacağım account açmam gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alinti:yeni account alimi yoktur

bunlarin tuzu kuru oldugu için böle sölüyolar kendilerininde bi accountu olmasa nasil yirtinirlar bilir misiniz
    böle diyeceginize biraz yardimci olmayi deneyim fesatlikla hiçbisey çözülmez
    aga sen dert etme yakinda açicaz insallah
  • arkadaşlar bende mu oynuyorum ama knight tıda merak ettim acc nerden alabilirim sitesini verirsenix memnun olurum
  • DİREK LİNK VERİN ARKADAŞLAR !
  • www.uskoyaparasizuyeolmakistiyorumamaonaymailigelmiyor.com
  • girdim ama site kapalı galiba ölemiiiiiiiiiiii?????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: haydut_online
    bunlarin tuzu kuru oldugu için böle sölüyolar kendilerininde bi accountu olmasa nasil yirtinirlar bilir misiniz
    böle diyeceginize biraz yardimci olmayi deneyim fesatlikla hiçbisey çözülmez
    aga sen dert etme yakinda açicaz insallah

İnşallah açarız beklemedeyim hala. Eğer olursa haber etmeyi unutmayın.
  • Önceden aktivasyon linkine tıklayınca hiçbirşey yazmıyordu şimdi Invalid Account ID or Activation Key yazıyor. Bir gelişme var yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.