arkadaşlar adsl'e geçmeyi düşünüyorum.. hub ile bağlanmış 3 bilgisayarlı ağımız var. sizce hangi adsl modemi almalıyım. tek ethernet çıkışlı modem alıp hub ile diğer bilgisyarlara interneti dağıtabilirmiyim... bir de telekomun sitesinde 128'lik adsl'nin bağlantı ücreti 49.000 TL diye yazıyo bunun haricinde ek masraflar da var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: altans
arkadaşlar adsl'e geçmeyi düşünüyorum.. hub ile bağlanmış 3 bilgisayarlı ağımız var. sizce hangi adsl modemi almalıyım. tek ethernet çıkışlı modem alıp hub ile diğer bilgisyarlara interneti dağıtabilirmiyim... bir de telekomun sitesinde 128'lik adsl'nin bağlantı ücreti 49.000 TL diye yazıyo bunun haricinde ek masraflar da var mı?
tabi bunun dışında ek masraflar var ilk olarak bir hat tahsisi ucreti alıyorlar. sanırım buda 49 milyona yakın bir mebla zoom 4x modem işinizi gorucektir alır doğrudan modemi swich e bağlarsın problemsiz çalışır. Kolay gelsin.
İlk ay için.... 49+49 =98M 49 Port ücret... 49 Bağlantı ücreti
Sonraki aylar sadece 49M Bağlantı ücreti....
Modeme gelince mademki hub var... Port çıkışlı olanları tavsiye etmeme gerek yok...3 lü kullanım için 128 az olur bence... Ayrıca ben ZoomX3 kullanıyorum... Zeynel de alabilirsin Siemens de iyi Econda Alcatel de
valla kardei ben zoom x3 kullanıyorum ama pek memnun değilim işin açığı bence alcatel al pahalı ma çok iyi
quote:
Orjinalden alıntı: altans
arkadaşlar adsl'e geçmeyi düşünüyorum.. hub ile bağlanmış 3 bilgisayarlı ağımız var. sizce hangi adsl modemi almalıyım. tek ethernet çıkışlı modem alıp hub ile diğer bilgisyarlara interneti dağıtabilirmiyim...
bence zoom X5 al hub sız bağla bilgisayarlarını.Bende 2 bilgisayar bağlı ve memnunum.4 bilgisayarı ethernetle bağlarsın bunla
madem hub var, bağlantı da var; al bi zoom X4 işin bitsin. İçinden çıkan düz kabloyu da direk modemden hub'a bağladın mı ne kabloyla uğraşırsın ne de internet sorunun olur. Hepsi istersen aynı anda, istersen ayrı ayrı birbirlerinden bağımsız olarak bağlanırlar internete.. Ücretlere gelince. Ben de yeni bağlattım. Henüz fatura gelmedi ama araştırmalarıma göre buradaki arkadaşların da dediği gibi ilk fatura iki katı(2x49), diğer aylar tek 49
zyxel prestige 650 r al olsun bitsin hiç kafan agrımaz kolay gelsin
ben zoom x5 kullanıyorm çok güzel.tanıtmana falan gerek yok tak kabloyu kullan.babam gelince notebook bağlıyo.valla çok güzel.bence öyle yap. ama kesinlikle en düşük 256 k al.yetmez.
aynı senin durumundayım kardeş.. 3 bilgisayar hublı: zoom x4 aldık bir de 256k adsl..
Eger direk ag a baglayacaksan tek rj45 cikisli ve ucuz modemde bir alabilirsin,tabiki X4 cok iyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme