Şimdi Ara

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu] (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.272
Cevap
0
Favori
94.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
Giriş

bana hep 57 tl gelio ne iş anlamadım.

tivibu var fakat hazirana kadar ücretsiz diyolardı ayrıca faturada da gorunmuyo

2.1 tl ne için alıyolar ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhkner

NETLİMİTSİZ 8'e kadar Limitsiz 54.9

bana hep 57 tl gelio ne iş anlamadım.

tivibu var fakat hazirana kadar ücretsiz diyolardı ayrıca faturada da gorunmuyo

2.1 tl ne için alıyolar ki

O yalanı banada attılar ertesi ay kapatırdım tivibuyu, milleten habersiz tarifesini degiştiriyorlar. !! Aylık 1 lira olan tarifedeydim kafalarına göre 4'e geçirmişlerdi .

@mhkner Aynı şeyi sanada yapmışlardır ara sor iddaya bile girerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 20 Nisan 2011; 20:12:00 >

• faturayı tekrar kontrol ettim yıllık bağlantı ücreti diye 2 lira daha alıyolarmış.. cok gıcık oluyorum bu ttnet e turkcel e

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu]

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykmayk -- 21 Nisan 2011; 14:18:21 >
  • Arkadaşlar evde 1Limitsiz tarifesi var.Aylık 50-60GB kullanım oluyor. 2 yıldır mobil internet kullandığım için TTnet tarifelerini takip etmedim, hız yavaş gelmeye başladı.Tamamen limitsiz tarifeler kalkmış sanırım, Net paketlerde de kota aşımında hız düşümü oluyor yazıyor.Şuan hangi tarife cazip acaba, kota aşımında hız düşümü işlemiyor mu bu konuda bilgilendirebilir misiniz beni?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhkner

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Bunu izlemeden geçmeyin
    KurtTelekom

+1 +1 +1

• 1mb limitsiz 49tl paketini kullanıyorum yıllardır,aynı şekilde adil kullanım kotası dahil tamamen sınırsız başka pakete geçemicekmiyim şimdi ?2-4- ve 8 limitsiz paketleri yeni aboneler içinmiş.Diğer paketlerin ne olduğu detaylı açıklanmıyor zaten anlamak mumkun degıl veya ben bulamıyorum forumdada arattırdım mesela "net limitsiz plus" nedir ya.işleri güçleri kafa karıştırmak..
  • aynı durumdayım evi aradılar 2mbit yaptık 25 gb a kadar dediler 1 ay oldu hızda hiç bi değişme yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34GKN35

1mb limitsiz 49tl paketini kullanıyorum yıllardır,aynı şekilde adil kullanım kotası dahil tamamen sınırsız başka pakete geçemicekmiyim şimdi ?2-4- ve 8 limitsiz paketleri yeni aboneler içinmiş.Diğer paketlerin ne olduğu detaylı açıklanmıyor zaten anlamak mumkun degıl veya ben bulamıyorum forumdada arattırdım mesela "net limitsiz plus" nedir ya.işleri güçleri kafa karıştırmak..

net limitsiz plus 100 gb akk benim bildiğim boyna insanın kafasını çorba yapmak için tongoya düşürmek için çıkarıolar onca tarifeyi ttnet ALLAH bir gün cezanı verecek...
  • Adil kullanım limiti yüksek olan tarifeler şu an için gereksiz. Hatta 8limitsiz tarifesi bile (109 lira olan) gereksiz. Çünkü Netlimitsiz'de henüz hız düşümü olmuyor. 1mbit yetmiyor diyen arkadaşlar buna geçebilir.
  • Aklınız varsa Trcell Fiber'e geçin.16mbtlik sınırsız tarife çok iyidir...
  • Adil kullanim ne kadar ????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

Adil kullanim ne kadar ????

http://www.ttnet.com.tr/web/243-1609-1-1/tur/destek/destek_-_bilgi_bankasi_-_bunlari_biliyor_musunuz_/adil_kullanim_uygulamasi/

buraya bakabilirsiniz..

ilk günleri çok özledim ya neydi o günler 7mbps..
    Şimdilerde internet bir yavaşlıyor bir hızlanıyor ama 7mbpsye bir türlü ulaşamadım, ulaşacağımı da sanmıyorum; bence ttnet resmen ilk zamanlar insanların kandırıyor ve sonrasında bu hızı aşağıya çekiyor..

Çıkmayı ciddi ciddi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 22 Kasım 2011; 15:35:25 >

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.