Şimdi Ara

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu] (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.272
Cevap
0
Favori
94.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Video açılmadı hocam link alabilir miyim?
  • acılıyo ya sende sağlamaya video sağlam oolmayan ttneti bukadar pahalı olması
  • Video iyimiş , nene hızında internet fahiş fiyatlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Video açılmadı hocam link alabilir miyim?

http://www.youtube.com/watch?v=LP61J2qiAZk
  • Eyvallah hocam iyiymiş. Daha prof şeyler de olsa da biraz ses getirse.
  • quote:

Eyvallah hocam iyiymiş. Daha prof şeyler de olsa da biraz ses getirse.

• quote:

Orijinalden alıntı: yediTemmuzsekSenbes
    şükür etmek lazım 45,31 tl ye bende bunu kullanıyorum..24 ay oldu tahaddutum bitti..bekliyorum az daha..
    smile d-smart paketi mi güzel yoksa 12 ay yarı fiyatına paketimi?

dostum inceledim en ideal paket 55 tl artı d smart olan bence.
    ama yinede sen bilirsin iyice bi araştır hattına baktır hızı ayarlat falan
     Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu]
    i
    nternet fiyatına D-Smart + internet
    Sadece internet ücreti ödeyerek, internet, Standart D-Smart uydu alıcısına ve Smart Paket’e sahip olun. Bu kampayadan yararlanan herkes D-Smart ile yerli-yabancı yüzlerce televizyon ve radyo kanalı, filmler, diziler, belgesellere, smile ile de kesintisiz internet keyfine sadece internet fiyatına sahip oluyor.

adsl aboneliğiniz varsa internetinizi smile’a nasıl taşırsınız?
    smile dışında farklı bir adsl aboneliğiniz varsa ister bireysel abone, ister kurumsal abone olun, artık internet hizmetinizde herhangi bir kesinti olmadan, hızlı,kolay ve zahmetsiz olarak hizmet aldığınız internet servis sağlayıcınızı değiştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.

SD+ Uydu Alıcısı : D-Smart’a uyumlu ön panelde modül yuvası bulunan uydu alıcılarıdır. D-Smart’ın sunmuş olduğu kanal içeriğinin dışında farklı uydulardaki hem şifreli hem de şifresiz kanalların modül ve kart ile izlenebilmesine olanak sağlayan cihazlardır.

HD Uydu Alıcısı : Yüksek görüntü ve ses kalitesinde TV izleme keyfini daha üst seviyelere çıkaran cihazlardır. Görüntünün daha çok pixele yayılarak daha fazla detayın elde edilmesini sağlamaktadır.

PVR Uydu Alıcısı : İçindeki hard disk sayesinde dilediğiniz prog kayıt etmeyi, daha sonra da izlemeyi sağlayan cihazlardır. D-Smart PVR uydu alıcısı ile canlı yayını geri sarabilir, aynı anda iki yayını kaydedebilirsiniz.

• Arkadaşlar bu başlık altından ben de bir soru sormak istiyorum. Mevcut internet paketim "Net4 Paket" son üç aydır sürekli kotayı aşıyoruz ve 40-50 lira civarlarında fatura ödüyorum. Paketimi değiştirme zamanım gelmiş diye düşünerek araştırmaya başladım. Bana fiyat olarak uygun bir paket önerir misiniz? (aylık 6gb download miktarım var son zamanlarda)
  • Aralık 2010 da 8 Gb kadar taahhütsüz sınırsız 49 dan abone olmuştum ancak Ocak 2011 den itibaren 54.5 tl olarak FİYAT İTELEMESİ olmuş. Firmalar rekabet edip hizmet kalitesi ve fiyat düşüşüne giderken TTnet ne hikmetse fiyatları artırmayı uygun bulmuş Söylenmedim ve BTK nın ilgili sitesine şikayetimi yaptımhttps://www.btk.gov.tr/Tuketici/tuketici_sikayet/bireyseltuketicisikayet.asp

Şu anda 40-50 tl'yi geçmeyen taahhütsüz hangi hizmeti seçmeliyim ki fikrinizi paylaşırsanız zikrimde o yönde olacaktır

• 17 aralıkta "8mbit limitsiz adsl" abonesi olmuştum, 49TL gibi bişeydi.
    şimdi bu yeni tarifeler ile 109TL mi ödeyeceğim yoksa başladığım fiyat olan 49Tl mi?
    bu konuda fikri olan var mı acaba?
    kafam karıştı :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: smoker_1979

17 aralıkta "8mbit limitsiz adsl" abonesi olmuştum, 49TL gibi bişeydi.
    şimdi bu yeni tarifeler ile 109TL mi ödeyeceğim yoksa başladığım fiyat olan 49Tl mi?

Kafanı karıştıran şey nedir? Aç Ttnet' in sitesini, tarifenin kaç lira olduğuna bak.
  • quote:

quote:

şimdi bu yeni tarifeler ile 109TL mi ödeyeceğim yoksa başladığım fiyat olan 49TL mi?

Kafanı karıştıran şey nedir? Aç Ttnet' in sitesini, tarifenin kaç lira olduğuna bak.

ttnetin sitesinde "1 ocak 2011 tarihinden itibaren, 8mbps limitsiz paketinizin aylık standart ücreti vergiler dahil 109TL olarak değiştirilecektir. Değişen ücret, 2011 ocak ayından itibaren faturalarınıza yansıtılacaktır" diyor.
    ben bu ifadeden şunu anlıyorum, benim tarifeme %100'den fazla zam geldi?
    ttnet şakamı yapıyor eğer böyleyse gerçekten?
    zira ben alırken 49TL idi, 1 ayda nasıl %100'den fazla zam yapılabilir?
    yoksa bu fiyat sadece yeni abone olacaklara uygulanacak olan fiyatmı? (cümlenin bütününden böyle olmadığı anlaşılıyor)
    hem ilk sayfada 2. verilen btk kararı ile alakalı pdf dosyasında ise 8mbits sınırsız için 42TL denmiş.
    bir üstte başka bir arkadaşta 54TL demiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smoker_1979 -- 27 Ocak 2011; 1:24:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz

Arkadaşlar bu başlık altından ben de bir soru sormak istiyorum. Mevcut internet paketim "Net4 Paket" son üç aydır sürekli kotayı aşıyoruz ve 40-50 lira civarlarında fatura ödüyorum. Paketimi değiştirme zamanım gelmiş diye düşünerek araştırmaya başladım. Bana fiyat olarak uygun bir paket önerir misiniz? (aylık 6gb download miktarım var son zamanlarda)

her ay 50 tl civarı ödüyorsanız sınırsız paket 54.90 ona geçin daha avantajlı
    8 mbit denilen, tabi 8 palavra olsada şansına artık kaç alırsın bilemem ama
    sınırsız korkmadan indirebilirsin

quote:

Orijinalden alıntı: someone74

Aralık 2010 da 8 Gb kadar taahhütsüz sınırsız 49 dan abone olmuştum ancak Ocak 2011 den itibaren 54.5 tl olarak FİYAT İTELEMESİ olmuş. Firmalar rekabet edip hizmet kalitesi ve fiyat düşüşüne giderken TTnet ne hikmetse fiyatları artırmayı uygun bulmuş Söylenmedim ve BTK nın ilgili sitesine şikayetimi yaptımhttps://www.btk.gov.tr/Tuketici/tuketici_sikayet/bireyseltuketicisikayet.asp

Şu anda 40-50 tl'yi geçmeyen taahhütsüz hangi hizmeti seçmeliyim ki fikrinizi paylaşırsanız zikrimde o yönde olacaktır

40 50 tlyi geçmeyen yokki dostum sadece kotalılar var
    12 ve 6 gblik sanırım sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Ocak 2011; 1:23:16 >

• 4 GB kotalı 29 liradan 35 liraya çıkmış
  • Arkadaşlar 12 gb kotalı 39 tl.olan tarfiye geçmek istiyorum fakat adsl2+ diye yazıyor. Ben normal adsl modem ile 4 gb limitli ibağlanıyorum bu pakete geçersem modem ile uyumsuzluk olurmu ? Bu adsl2+ nedemek olduğunu bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

şimdi bu yeni tarifeler ile 109TL mi ödeyeceğim yoksa başladığım fiyat olan 49TL mi?

ttnetin sitesinde "1 ocak 2011 tarihinden itibaren, 8mbps limitsiz paketinizin aylık standart ücreti vergiler dahil 109TL olarak değiştirilecektir. Değişen ücret, 2011 ocak ayından itibaren faturalarınıza yansıtılacaktır" diyor.
    yoksa bu fiyat sadece yeni abone olacaklara uygulanacak olan fiyatmı? (cümlenin bütününden böyle olmadığı anlaşılıyor)
    hem ilk sayfada 2. verilen btk kararı ile alakalı pdf dosyasında ise 8mbits sınırsız için 42TL denmiş.

Kullandığın paketin adını bileceksin önce.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kullandığın paketin adını bileceksin önce.

terbiyesizliğin lüzumu yok..
    efendi konuş..
    her mesajada atlamak zorunda değilsin...

• Terbiyesizlik yapmıyorum ama şimdi yapacağım. Kullandığı paketin adını bilmeyen, tam telekomun istediği tipte yolunacak bir kazsın.
  • ya arkadaşlar, ttnet e-fatura mı kontrol etmek istediğimde her zamanki mail adresi ve şifremi girdiğimde yanlış diye uyarı veriyorve giremiyorum, sistem falan mı değişti 1 aydır girmiyorum da sizde bir sorun var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz

Arkadaşlar bu başlık altından ben de bir soru sormak istiyorum. Mevcut internet paketim "Net4 Paket" son üç aydır sürekli kotayı aşıyoruz ve 40-50 lira civarlarında fatura ödüyorum. Paketimi değiştirme zamanım gelmiş diye düşünerek araştırmaya başladım. Bana fiyat olarak uygun bir paket önerir misiniz? (aylık 6gb download miktarım var son zamanlarda)

Bence Net6'ya geçin.6 GB kotalı,hız aynı,32 TL.Zam gelecek iddiaları var ama bu paketin fiyatı Ocak'ta indirildi,zam yapılacağına hiç ihtimal vermiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.